Yapılandırma Başvurusu

Yapılandırma Başvurusu

Son dakika yapılandırma başvurusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapılandırma başvurusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapılandırma başvurusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapılandırma Başvurusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapılandırma başvurusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 yapılandırma başvurusu haberi bulunmuştur. Tüm yapılandırma başvurusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yapılandırma başvurusu için son tarih
Yapılandırma başvurusu için son tarih Prim borçlarını yapılandırma kanunu olarak bilinen 7440 sayılı kanuna göre yapılandırma başvurusu için son başvuru tarihi olan 3 Temmuz pazartesi günü SGK müdürlükleri gece 24.00'e kadar çalışacak.
2.07.2023 Ekonomi
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, devlete olan borçların yapılandırılması için 31 Mayıs'ta sona erecek başvuru süresi 30 Haziran'a, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
26.05.2023 Gündem
Su borcu yapılandırma 2023 nasıl yapılır, son gün ne zaman? İSKİ su borcu yapılandırma başvuru detayları!
Su borcu yapılandırma 2023 nasıl yapılır, son gün ne zaman? İSKİ su borcu yapılandırma başvuru detayları! Su borcu yapılandırma için son gün ne zaman, İSKİ su borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini duyurdu. Su borcu yapılandırması duyurusunun ardından başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, detayları sorgulamaya başlarken, İSKİ su borcu yapılandırma 2023 nasıl ve ne zaman yapılır?
22.05.2023 Ekonomi
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
Yapılandırmada son gün ne zaman? SGK yapılandırma ödemesi nasıl yapılır?
Yapılandırmada son gün ne zaman? SGK yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? SGK’dan uyarı! 30 Kasım’da sona erecek. Ödemeyen avantajdan yararlanamayacak. Vergi ve bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren yapılandırma başvuruları 30 Eylül’de sona ermişti. Yapılandırılan borçların ilk taksit ödemeleri için verilen süre doluyor. Peki, Yapılandırmada son gün ne zaman? SGK yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? İşte detaylar…
21.11.2021 Ekonomi
Genel Sağlık Sigortası borcu ödemelerinde son tarih 31 Aralık
Genel Sağlık Sigortası borcu ödemelerinde son tarih 31 Aralık Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Adana İl Müdürü Bilal Canbolat, Genel Sağlık Sigortası borcu olan vatandaşların en son 31 Aralıka kadar ödeme yapmaları için çağrıda bulunarak Vatandaşlarımızın son ödeme tarihini unutmamalarını ve mağduriyet yaşamamak için bu tarihe kadar olan gecikmiş borçları ödemelerini, ayrıca sağlıktan faydalanabilmeleri için 1 Mayıs tarihinden beri olan borçlarını da düzenli olarak ödemelerini tavsiye ediyoruz dedi.
11.11.2021 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Milyonları ilgilendiriyor, saatler kaldı...
SGK resmen duyurdu! Milyonları ilgilendiriyor, saatler kaldı... Yapılandırma ile ilgili flaş açıklama! Borcu olan çok sayıda kişiyi kapsıyor. Yapılandırma imkanından yararlanan vatandaşlar borçlarından kurtulup rahat bir nefes alıyor. Bugün başvuru için son gün. Saat 23.59'a kadar başvuru yapılabilecek. Yapılandırma kapsamındaki alacaklar, gecikme cezası ve gecikme zammı yerine Yİ-ÜFE (Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Değişim Oranı) üzerinden hesaplanıyor. Bu hesaplama üzerinden peşin ödeme yapılırsa gecikme cezası ve gecikme zammının yüzde 90’ı siliniyor. Taksitle de ödeme yapılabiliyor. Bağ-kurlu olanlar yapılandırmadan yararlandığı takdirde erken emeklilik imkanına sahip oluyor. Yapılandırma ile ilgili vatandaşların kafasında birçok soru işareti bulunuyor. İşte yapılandırma ile ilgili sorular ve yanıtları...
30.09.2021 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat, siliniyor! Başvuran fırsattan yararlanıyor ödemeler...
Borcu olanlar dikkat, siliniyor! Başvuran fırsattan yararlanıyor ödemeler... Borcu olanları çok yakından ilgilendiriyor. Başvuran fırsattan yararlanıyor. Borcu olan çok sayıda kişi yapılandırma imkanından yararlanarak borçlarından kurtuluyor. Faiz yükünün büyük kısmı ödenmiyor. Peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Borçların cezaları kaldırılarak güncelleniyor ve taksitle ödeme imkanı da sağlanıyor. Başvurular için son gün. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar 30 Eylül Perşembe günü mesai saati bitimine kadar ilgili vergi dairelerine başvuru yapması gerekiyor.
29.09.2021 Ekonomi
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu!
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu! Yapılandırma başvurusu yapacaklar dikkat! Süre doluyor... Vergi, sosyal güvenlik primi, trafik cezası, öğrenim kredisi, otoyol ve köprü kaçak geçiş cezası gibi kamuya olan borçların yapılandırılması için son günlere girildi. Milyonlarca vatandaşın yararlandığı borç yapılandırma süreci sona eriyor. Peşin ödemelerde büyük avantaj sağlayan yapılandırmada vergi dairelerine başvuranların sayısı artıyor. Peki, Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
27.09.2021 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat, siliniyor! Başvuran fırsattan yararlanıyor ödemeler...
Borcu olanlar dikkat, siliniyor! Başvuran fırsattan yararlanıyor ödemeler... Borcu olanları çok yakından ilgilendiriyor. Başvuran fırsattan yararlanıyor. Borcu olan çok sayıda kişi yapılandırma imkanından yararlanarak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alıyor. Faiz yükünün büyük kısmı ödenmiyor. Peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Borçların cezaları kaldırılarak güncelleniyor ve taksitle ödeme imkanı da sağlanıyor. Başvurular için son haftaya girildi. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar 30 Eylül Perşembe günü mesai saati bitimine kadar ilgili vergi dairelerine başvuru yapması gerekiyor.
23.09.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! 10 gün kaldı, başvuran yararlanıyor...
Borçlar siliniyor! 10 gün kaldı, başvuran yararlanıyor... Borcu olanları çok yakından ilgilendiriyor. Başvuran fırsattan yararlanıyor. 10 gün kaldı. SGK yapılandırmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Yapılandırmanın sağladığı avantajlardan yararlanmak için son günü beklemeden e-sigorta, e-devlet üzerinden ya da şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabileceği belirtildi. Başvuru süresi 30 Eylül’de sona erecek, 10 gün uyarısı geldi.
20.09.2021 Ekonomi
Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru...
Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru... Borcu olan çok sayıda kişi yapılandırma imkanından yararlanarak borçlarından kurtuluyor. Yapılandırma ile faiz yükünün büyük kısmı ödenmiyor. Yapılandırma ile ilgili gelen son dakika açıklamasında önemli verilere yer verildi. 4 milyondan fazla kişinin yapılandırma başvurusunda bulunduğu belli oldu.
16.09.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Başvuran yararlanıyor, son günler, süre uzatılmayacak
Faizler siliniyor! Başvuran yararlanıyor, son günler, süre uzatılmayacak Borcu olan yüz binlerce kişi yapılandırma imkanından yararlandı. Borçlarını yapılandıranlar faiz yükünün büyük kısmından da kurtuluyor. Yapılandırmada son günlere girildi. Vergi ve prim borçları başta olmak üzere kamuya olan borçları yapılandırmak için tanınan başvuru süresi 30 Eylül’de sona erecek. Borçlarını yapılandırmak isteyenlerin iki hafta içinde başvurmaları gerekiyor. Başvuru süresi ve ilk taksit süresinde daha önce bir ay uzatma yapıldığı için yeni bir uzatma yapılmayacak.
15.09.2021 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Yarısı siliniyor
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Yarısı siliniyor Arabası olan vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor. Yürürlüğe girdi. Yarısı siliniyor. Geçen hafta yürürlüğe giren yeni yapılandırma kanunundan motorlu taşıtlar vergisi, trafik para cezası ile köprü ve otoyol geçiş ücreti borcu olan araç sahipleri de yararlanacak. Davadan vazgeçenlerin trafik cezası ve köprü-otoyol kaçak geçiş cezalarının yarısı silinecek. Peşin ödeme yapanlardan ise gecikme faizi yerine hesaplanan enflasyon farkının yüzde 90’ı alınmayacak.
15.06.2021 Ekonomi
Yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi
Yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Borçlular için yeni bir yapılandırma olanağı sağlayan yasa, Meclis'te kabul edildi, ardından da Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Koronavirüs cezaları kapsam dışı bırakıldı. Peki, yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi…
10.06.2021 Gündem
KYK borcu icralık olur mu, KYK borcuna icra gelir mi? KYK kredi borcunu ödemezsem ne olur?
KYK borcu icralık olur mu, KYK borcuna icra gelir mi? KYK kredi borcunu ödemezsem ne olur? Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) borcu olan üniversite mezunlarının sayısı her geçen yıl artarken, borcun yapılanmasına yönelik adımlar da atılıyor. Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Borcunu geciktiren ya da ödemek istemeyenler ise KYK borcu icralık olur mu, KYK borcu ödenmezse ne olur? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen KYK borcu detayları…
9.06.2021 Eğitim
Öğrenim Kredisi yapılandırma başvurusu şartları belli oldu! Öğrenim kredisi borç yapılandırma nasıl yapılır?
Öğrenim Kredisi yapılandırma başvurusu şartları belli oldu! Öğrenim kredisi borç yapılandırma nasıl yapılır? Öğrenim kredisi borcu olan üniversite mezunlarına müjde... Hükümet yeni bir adım attı. Yeni yapılandırma yasası ile birlikte öğrenim kredisi borçları da yapılandırılabilecek. Borcunu zamanında ödeyemeyen öğrencilere uygulanan faiz sebebiyle yıllardır ödemelerini erteleyenlere yeni yasa ile büyük kolaylık sağlanıyor. Yasa ile KYK yapılandırmanın şartları da belli oldu. Peki, Öğrenim Kredisi yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Öğrenim Kredisi yapılandırma nasıl yapılır? Öğrenim kredisi yapılandırma 2021 şartları!
9.06.2021 Ekonomi
e devlet KYK borç yapılandırma nasıl yapılır? KYK borcu yapılandırma başvurusu ile vergi borcu yapılandırma detayları…
e devlet KYK borç yapılandırma nasıl yapılır? KYK borcu yapılandırma başvurusu ile vergi borcu yapılandırma detayları… Vergi borcu yapılandırma neleri kapsıyor, KYK borcunu kapsıyor mu? Sigorta primleri, vergi cezaları, çek, protestolu senet, kredi kartı ve KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin yasa Meclis'ten geçtikten sonra, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. KYK borçlarını da kapsayan yasağa göre KYK borcu 6, 9, 12 ve 18 aylık taksitler halinde ödenebilecek. Yapılandırma başvuruları ise 31 Ağustos 2021 tarihine yapılabilecek. Peki, KYK borç yapılandırması nasıl yapılacak?
9.06.2021 Gündem
Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlayacak? Vergi borcu yapılandırma 2021 son tarih ve ödeme planı
Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlayacak? Vergi borcu yapılandırma 2021 son tarih ve ödeme planı Vergi, vergi cezaları, gecikme faizi, idari para cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun, 30 Nisan 2021 ve öncesinde beyana dayanan vergilerde verilmesi gereken beyannamelerin vergi, vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme cezaları, 2021 yılı için 30 Nisan 2021 tarihine kadar tahakkuk eden vergi, vergi cezaları, gecikme faizi, gecikme cezaları, idari para cezaları, SGK tarafından tahakkuk ettiği halde ödenmemiş, sigorta primleri, emeklilik keseneği, işsizlik sigortası primi ile bunlara bağlı gecikme cezaları belediyelerin amme alacakları kapsıyor. Peki, 2021 Vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? KYK, trafik cezaları, MTV, SGK primleri ve vergi borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlıyor?
9.06.2021 Gündem
Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları…
Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları… Borcu olan milyonlar için yeni bir yapılandırma imkânı sunuldu. Vergi borcu yapılandırma Meclis'te kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları…
9.06.2021 Gündem
KYK yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son tarihi?
KYK yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son tarihi? Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Üniversite eğitimleri sırasında öğrenim kredisi alan, borcunu vaktinde ödemeyenler için yapılandırma başvurusu Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın ‘ivd.gib.gov.tr’ adresi ve e Devlet üzerinden sağlanacak. Yapılandırma işlemleri 30 Nisan 2021 tarihinden önceki borçları kapsayacak. KYK borcu olanlar, yeni düzenlemeye göre, borcunu 6, 9, 12 veya 18 eşit taksitte ödeyecek. Peki, KYK borç yapılandırma başvurusu nasıl ve nereden yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son gün ne zaman?
9.06.2021 Eğitim
Bağ-Kur borç yapılandırma şartları ne? Bağ-Kur borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlayacak? Bağ-Kur prim borcu olana müjde!
Bağ-Kur borç yapılandırma şartları ne? Bağ-Kur borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlayacak? Bağ-Kur prim borcu olana müjde! Milyonları ilgilendiriyor. Bağ-Kur'lulara müjde! Emeklilik fırsatı geldi. Yeni yapılandırma yasası ile prim borcunu ödeyen Bağ-Kur’lu vatandaşlar ihyalarını gerçekleştirip emekli olabilecek. Yapılandırma paketinden prim borcu olan ya da geçmişte sigorta süresini donduran Bağ-Kur'lular yararlanabilecek. Peki, Bağ-Kur borç yapılandırma şartları ne? Bağ-Kur borç yapılandırma başvurusu ne zaman? Bağ-Kur'lular yapılandırmayı nasıl yapacak? Bağ-Kur prim borcu ödemeleri ile ilgili tüm detaylar...
7.06.2021 Emekli
Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman?
Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman? Meclis’e sunulan 15 maddelik yeni af paketi borçların kapatılması kanun teklifi kabul edildi. Çıkacak yasa ile, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, idari para cezaları, öğrenim kredisi dahil devlete olan borçları yapılandırılacak. Peki, Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman?
27.05.2021 Gündem
E-Devlet'ten kontrol edin, kredi borcu olan 5 milyon kişiye büyük indirim fırsatı!
E-Devlet'ten kontrol edin, kredi borcu olan 5 milyon kişiye büyük indirim fırsatı! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni düzenleme geliyor. Yıllardır biriken faizler nedeniyle ödeyemeyenlere büyük fırsat... Yaklaşık 5 milyon kişi yararlanacak. Meclis’e sunulan 15 maddelik yapılandırma düzenlemesi ile öğrenim kredisi borçları yapılandırılıyor! Üniversitede öğrencilik zamanlarında kullanılan öğrenim kredisinin borçları yeni yapılandırma ile küçük taksitlerle ödenebilecek. Yasa yürürlüğe girdikten sonra Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın ‘ivd.gib.gov.tr’ adresi üzerinden giriş yapılacak. Online yapılan başvuru sonucunda çıkan bu ekranda e-Devlet ile giriş seçeneği bulunuyor. Buna tıklayarak ve e-Devlet bilgilerinizle giriş yapacaksınız. Peki, Öğrenim kredisi yapılandırma ne zaman? Öğrenim kredisi yapılandırması nasıl olacak? Öğrenim kredisi yapılandırma detayları.
25.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapılandırma Başvurusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapılandırma başvurusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.