Kyk Yapılandırma

Kyk Yapılandırma

Son dakika KYK yapılandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KYK yapılandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KYK yapılandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kyk Yapılandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kyk yapılandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 kyk yapılandırma haberi bulunmuştur. Tüm kyk yapılandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs ve kredi başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK başvurularını kaçıran öğrenciler için süreci uzattıklarını duyurdu. Daha önce başvuru yapan ve sonuçların açıklanmasını bekleyen KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Eğitim
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır?
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK burs başvurusunu kaçıranlara ek süre verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu KYK burs başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs geç başvuru süreci bitiş tarihi ve saati…
25.11.2022 Eğitim
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu!
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu! Yapılandırma başvurusu yapacaklar dikkat! Süre doluyor... Vergi, sosyal güvenlik primi, trafik cezası, öğrenim kredisi, otoyol ve köprü kaçak geçiş cezası gibi kamuya olan borçların yapılandırılması için son günlere girildi. Milyonlarca vatandaşın yararlandığı borç yapılandırma süreci sona eriyor. Peşin ödemelerde büyük avantaj sağlayan yapılandırmada vergi dairelerine başvuranların sayısı artıyor. Peki, Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
27.09.2021 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Siliniyor, tarih açıklandı 31 Ağustos...
Borcu olana iyi haber! Siliniyor, tarih açıklandı 31 Ağustos... Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Tek tek açıklandı. Yüzde 90'ı siliniyor. Tarih belli oldu. Yapılandırılan tutarlar peşin veya 2'şer aylık dönemlerde 36 aya kadar taksitler halinde ödenebiliyor. Peşin ödemelerde Yİ-ÜFE oranında hesaplanan tutardan ayrıca yüzde 90 indirim yapılması, trafik para cezaları ve diğer idari para cezalarının peşin ödenmesi halinde asıllarında yüzde 25 indirim yapılması sağlanıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı, yeni yapılandırma kanunuyla getirilen imkanlara, ödeme kolaylıklarına, başvuruların nereye ve nasıl yapılacağına ilişkin bilgilerin yer aldığı "Yapılandırma Kanunu Rehberi" hazırladı. Rehberde, kanun kapsamındaki borçların neler olduğu, kesinleşmiş vergi ve vergi cezası borcu bulunan mükelleflere getirilen kolaylıklar, idari para cezaları için oluşturulan ödeme takvimi gibi imkanlar anlatılıyor. Vatandaşların söz konusu imkan ve ödeme kolaylıklarından faydalanabilmesi için 31 Ağustos'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.
8.07.2021 Ekonomi
Öğrenim Kredisi yapılandırma başvurusu şartları belli oldu! Öğrenim kredisi borç yapılandırma nasıl yapılır?
Öğrenim Kredisi yapılandırma başvurusu şartları belli oldu! Öğrenim kredisi borç yapılandırma nasıl yapılır? Öğrenim kredisi borcu olan üniversite mezunlarına müjde... Hükümet yeni bir adım attı. Yeni yapılandırma yasası ile birlikte öğrenim kredisi borçları da yapılandırılabilecek. Borcunu zamanında ödeyemeyen öğrencilere uygulanan faiz sebebiyle yıllardır ödemelerini erteleyenlere yeni yasa ile büyük kolaylık sağlanıyor. Yasa ile KYK yapılandırmanın şartları da belli oldu. Peki, Öğrenim Kredisi yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Öğrenim Kredisi yapılandırma nasıl yapılır? Öğrenim kredisi yapılandırma 2021 şartları!
9.06.2021 Ekonomi
KYK yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son tarihi?
KYK yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son tarihi? Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Üniversite eğitimleri sırasında öğrenim kredisi alan, borcunu vaktinde ödemeyenler için yapılandırma başvurusu Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın ‘ivd.gib.gov.tr’ adresi ve e Devlet üzerinden sağlanacak. Yapılandırma işlemleri 30 Nisan 2021 tarihinden önceki borçları kapsayacak. KYK borcu olanlar, yeni düzenlemeye göre, borcunu 6, 9, 12 veya 18 eşit taksitte ödeyecek. Peki, KYK borç yapılandırma başvurusu nasıl ve nereden yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son gün ne zaman?
9.06.2021 Eğitim
E-Devlet'ten kontrol edin, kredi borcu olan 5 milyon kişiye büyük indirim fırsatı!
E-Devlet'ten kontrol edin, kredi borcu olan 5 milyon kişiye büyük indirim fırsatı! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni düzenleme geliyor. Yıllardır biriken faizler nedeniyle ödeyemeyenlere büyük fırsat... Yaklaşık 5 milyon kişi yararlanacak. Meclis’e sunulan 15 maddelik yapılandırma düzenlemesi ile öğrenim kredisi borçları yapılandırılıyor! Üniversitede öğrencilik zamanlarında kullanılan öğrenim kredisinin borçları yeni yapılandırma ile küçük taksitlerle ödenebilecek. Yasa yürürlüğe girdikten sonra Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın ‘ivd.gib.gov.tr’ adresi üzerinden giriş yapılacak. Online yapılan başvuru sonucunda çıkan bu ekranda e-Devlet ile giriş seçeneği bulunuyor. Buna tıklayarak ve e-Devlet bilgilerinizle giriş yapacaksınız. Peki, Öğrenim kredisi yapılandırma ne zaman? Öğrenim kredisi yapılandırması nasıl olacak? Öğrenim kredisi yapılandırma detayları.
25.05.2021 Ekonomi
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak Trafik cezası, vergi borcu, KYK borcu, olan vatandaşlar için güzel haber geldi. Borcu olan vatandaşların yapılandırmadan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemelerin 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT’ye yapılması gerekiyor. Bu amaçla bu hafta sonu vergi daireleri açık olacak. Ödeme yapacaklar, kısıtlamaya rağmen belgelerini ibraz ederek dışarı çıkabilecek.
27.02.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart...
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart... Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Fakat yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
26.02.2021 Gündem
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart Borcu olan herkesi kapsıyor! Uyarı geldi. Son gün 1 Mart. Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart'a kadar ödemesi gerekiyor.
23.02.2021 Ekonomi
Kredi borcu olanlara müjde! Ve resmen başladı, faizleri siliniyor! İşte KYK yapılandırma süreci!
Kredi borcu olanlara müjde! Ve resmen başladı, faizleri siliniyor! İşte KYK yapılandırma süreci! Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Kredi borcu olanlara müjde geldi ve başladı. Faizlerin yüzde 90'ı siliniyor. Tarihler tek tek açıklandı. KYK ve öğrenim kredisi borcu olanlar internetten başvurabilecek. Öğrenim kredisi, prim, emlak, taşıtlar vergisi, trafik cezası gibi birçok kalemde bulunan 4 milyon vatandaşın beklediği yapılandırma fırsatı geçtiğimiz ay başladı. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yaklaşık 5 milyon öğrenciden 300 bini borcu yüzünden yasal takibe takılınca, borç yapılandırma detayları yakından takip ediliyor. KYK borç yapılandırma nasıl, nereden yapılır?
14.12.2020 Eğitim
KYK borcu nasıl ödenir, ödemek için yapılandırma başvuru nasıl yapılır? KYK borç sorgulama…
KYK borcu nasıl ödenir, ödemek için yapılandırma başvuru nasıl yapılır? KYK borç sorgulama… KYK öğrenim kredisi borcunu da kapsayan 500 milyar liralık borcun yapılandırılacağı, prim ve vergilere ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Vergi, prim borçları, köprü, trafik cezaları, özel tüketim, emlak, çevre ve temizlik vergileri yeniden yapılandırılacak. Borçlar 18 taksitle, 36 aya kadar ödenebilecek. Peki, KYK borcu yapılandırması nasıl yapılır? Yapılandırma başvurusu nasıl yapılacak?
18.11.2020 Gündem
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek... Milyonların beklediği haber geldi. Ve değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. SGK prim borcu, köprü ve trafik cezaları, vergi cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçlar 18 taksitle ödenebilecek. Vergi yapılandırması, gelir, kurumlar, katma değer, özel tüketim, motorlu taşıtlar, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileriyle ceza ve gecikme faizlerini de kapsayacak. Başvurular yıl sonuna kadar yapılacak.
17.11.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve... Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. SGK, SSK, Bağkur tüm çalışanları sevindiren haber. Meclis'te kabul edildi. İstihdam teşvikini de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin ilk 10 maddesi kabul edildi. Şimdi özellikle borcu olanlar yapılandırmanın hangi borçları kapsadığını merak ediyor.
11.11.2020 Ekonomi
Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak?
Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak? Koronavirüsün etkilerini azaltmak için hükümet tarihin en kapsamlı vergi yapılandırmasını başlattı. Vergi affı olarak da nitelendirilen vergi yapılandırmada Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Özel Tüketim Vergisi, tüm idari para cezaları ve KYK borçları da yapılandırma kapsamında olacak. Milyonlarca kişi yapılandırma başvurularının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak? Yapılandırma Resmi Gazete'de yayınlandı mı? İşte vergi yapılandırma ile ilgili tüm detaylar...
30.10.2020 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle emeklilik hayali kuran vatandaşlar için de geçerli. SGK, SSK, Bağkur Tüm çalışanları sevindiren haber. Yapılandırma, dondurma, ihya kolaylığı getirildi. KYK borcu bulunan gençler, 'KYK borçları yapılandırılacak mı' diye merak ediyordu. Bir güzel haber de onlar için geldi. Borç yapılandırması ile ilgili düzenleme Meclis’te görüşülüyor. Tasarıda Bağ-Kur sigortalıları için borçlarını ödeyerek emeklilik imkanına kavuşma hakkı da bulunuyor. Borçları olanların borçları nasıl yapılandırılacak? Emeklilik şartları nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde...
30.10.2020 Ekonomi
KYK kredi borçları silinecek mi? KYK  borcu ile ilgili merak edilen her şey
KYK kredi borçları silinecek mi? KYK borcu ile ilgili merak edilen her şey Öğrenim kredisi borcu olan üniversite mezunlarının sayısı 5 milyonu buluyor. Yıllardır ödenmeyen borçlar bir gün vatandaşın karşısına katlanarak çıkıyor. Yani kaçış yok. Konu Meclis’in de gündeminde. Ancak çıkacak sonuç belli değil. Biz de son günlerde sıkça konuşulan bu borçlarla ilgili merak edilenleri derledik...
2.10.2019 Ekonomi
E Devlet Şifresi İle KYK Borç ve Burs Sorgulama
E Devlet Şifresi İle KYK Borç ve Burs Sorgulama Devlet tarafından öğrencilere bir takım yardımlar yapılmaktadır. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yönetilen bu yardımlar sayesinde öğrencilerin daha rahat bir şekilde öğrenim görmesi amaçlanmaktadır.
29.09.2021 Gündem
KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak?
KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak? Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) olan borçların faizleri ile ilgili teklif Meclis’e geliyor. Meclis’te 6. Yasama yılı çalışmalarına başlarken, gözler bu hafta KYK faizleri ile ilgili teklifte olacak. Temmuz ayı kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kredi geri ödemelerini herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi üzerinden yapılmasını kararlaştırdık.” açıklamasını yapmıştı. Peki, KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak? İşte TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ve KYK borç faizleri ile ilgili teklifin detayları…
3.10.2022 Ekonomi
KYK borç sorgulama ve öğrenme 2022! GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ekranı!
KYK borç sorgulama ve öğrenme 2022! GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ekranı! GİB e devlet KYK borç sorgulama nasıl yapılır, KYK ana para nasıl öğrenilir? Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borçlarına ilişkin beklenen müjdeyi verdi. 5 milyon öğrenciyi ilgilendiren KYK kredi düzenlemesi kararları Kabine’den çıktı. Öğrenim kredisi ödemelerinin yalnızca ana para üzerinden yapılacağının aktarılmasının ardından GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? sorularına yanıt aranmaya başlandı. KYK borcu sorgulama sayfasına girebilmek için öncelikle e-Devlet üzerinden TCK ve şifre ile giriş yapılması gerekiyor. Peki, GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? İşte  KYK borç sorgulama ve öğrenme ekranı…
19.07.2022 Eğitim
Kabine Toplantısı KYK kararları ne zaman açıklanacak, bugün Kabine Toplantısı var mı? Kabine toplantısı kaçta başlıyor ve bitiyor?
Kabine Toplantısı KYK kararları ne zaman açıklanacak, bugün Kabine Toplantısı var mı? Kabine toplantısı kaçta başlıyor ve bitiyor? Bugün Kabine Toplantısı var mı, Kabine Toplantısı ne zaman 2022? Kabine Toplantısı KYK kararları için araştırmalar hızlandı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Toplantının ana gündem maddeleri KYK kredi borçları ve artan vaka sayları olacak. Peki, Kabine toplantısı kaçta başlıyor ve bitiyor?
18.07.2022 Eğitim
KYK borcu faizleri silinecek mi? Nefesler tutuldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
KYK borcu faizleri silinecek mi? Nefesler tutuldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak KYK kredi borcu düzenlemesi için gözler kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kredilerin geri ödemesine ilişkin çalışmaları yarınki kabine toplantısından sonra açıklaması bekleniyor.
17.07.2022 Ekonomi
KYK borçları silinecek mi, en son ne zaman silindi? 2022 KYK affı gelir mi?
KYK borçları silinecek mi, en son ne zaman silindi? 2022 KYK affı gelir mi? KYK affı gelecek mi, KYK borçları silinecek mi? KYK öğrenim kredisini geri ödeyecek olanlara arama motorlarına yönelerek, borçların silinip silinmeyeceğini sorguluyor.  
30.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kyk Yapılandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kyk yapılandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.