Yanlış Tedavi

Yanlış Tedavi

Son dakika yanlış tedavi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yanlış tedavi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yanlış tedavi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanlış Tedavi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanlış tedavi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.094 yanlış tedavi haberi bulunmuştur. Tüm yanlış tedavi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yanlış meme ameliyatı nedeniyle aynaya bakamaz hale geldi
Yanlış meme ameliyatı nedeniyle aynaya bakamaz hale geldi Tülay Ö., meme dikleştirme ameliyatı için geldiği İstanbul’da yanlış tedavi uygulayarak memelerini küçülttükleri iddiasıyla hastane yönetimi ile ameliyatı yapan doktora 3 milyon liralık tazminat davası açtı.
10.10.2023 Yaşam
Antalya'da sivrisinek ısırdı, hayatı karardı! 9 yıldır insan içine çıkamıyor: 'Gücüm kalmadı'
Antalya'da sivrisinek ısırdı, hayatı karardı! 9 yıldır insan içine çıkamıyor: 'Gücüm kalmadı' Denizli’den Antalya’ya çalışmak için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı hastalığına yakalanan güvenlik görevlisinin hayatı karardı. İlerleyen hastalığı nedeniyle 9 yıldır insan içine çıkamayan güvenlik görevlisi, enfeksiyonun çürümeye neden olmasından dolayı çoklu organ yetmezliği riskiyle karşı karşıya kaldı.
17.04.2023 Yaşam
CHP eski Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in ölümüne 'ihmal' soruşturması
CHP eski Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in ölümüne 'ihmal' soruşturması Sağlık Bakanlığı, CHP eski Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in ölümüyle ilgili ihmal iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Bodrum'daki hastanede babasına teşhis konulamadığını belirten avukat Ezgi Pekşen, teftiş kurulu müfettişlerine 5 saat ifade verdi.
27.09.2022 Gündem
Solunum alerjileri, enfeksiyonlarla karıştırılıyor
Solunum alerjileri, enfeksiyonlarla karıştırılıyor Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, bahar ve yaz aylarında etkisini artıran solunum yolu alerjilerinin, soğuk algınlığı ve üst solunum yolu enfeksiyonları ile karıştırıldığı için yanlış tedavi uygulandığını belirterek, "Çoğu maalesef alerji değil de sanki enfeksiyon gibi tedavi ediliyor. Ezbere ilaçları da çok kullanmamak lazım" dedi.
18.06.2022 Sağlık
Doktorlar ameliyata giremiyor! Büyük sorun! Sigorta karşılamıyor
Doktorlar ameliyata giremiyor! Büyük sorun! Sigorta karşılamıyor Doktorlara, hatalı tıbbi uygulamalarından dolayı açılan yüklü miktarlarda tazminat davaları malpraktis deniliyor. Bu davaların son zamanlarda artması sebebiyle doktorlar ameliyata girmeye çekiniyor. Talep edilen tazminat miktarları ise 6 milyon liraları geçiyor. Sigorta ise bu paranın sadece 800 bin lirasını karşılıyor. İşte doktor ve hastaları ilgilendiren flaş detaylar...
21.04.2022 Gündem
Cilt problemleri hiç iz kalmadan tedavi edilebilir mi?
Cilt problemleri hiç iz kalmadan tedavi edilebilir mi? Cilt üzerinde meydana gelen sorunlar yanlış tedavi sonrası iz olarak kalabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, yaşanan cilt problemleri sonrası karşılaşılan izler yapılabilecekleri sizler için anlattı.
2.03.2022 Sağlık
Başkasının çocuğunu doğurdu! İki ay sonra korkunç gerçeği öğrendiler
Başkasının çocuğunu doğurdu! İki ay sonra korkunç gerçeği öğrendiler ABD'de tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olan çift 2 ay sonra evde yaptıkları DNA testiyle korkunç gerçeği öğrendi! Bebeğin kendilerine ait olmadığını, yanlış bir embriyonun rahme konulmasından sonra başka bir çiftin bebeğine sahip olduklarını öğrendiklerinde büyük hayal kırıklığı yaşadı. Çift yaşananlar nedeniyle kliniğe dava açtı.
9.11.2021 Dünya
4 yaşındaki çocuk Türkiye’de hayata uyandı
4 yaşındaki çocuk Türkiye’de hayata uyandı Romanya’da yaşayan 4 yaşındaki Eduard Costan, koronavirüsü atlattıktan sonra kusma, mide bulantısı ve ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu ağırlaşan, sürekli uyumaya başlayan ve yürüyemez hale gelen çocuğa ülkesinde müdahale edilemedi. Doktorların ‘uyutalım’ dediği minik çocuk, Türkiye’de geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.
1.11.2021 Sağlık
Diş hekimine taciz mesajları! Serbest kalınca...
Diş hekimine taciz mesajları! Serbest kalınca... Diyarbakır'da Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde görevli diş hekimi Ömer Erdinç Erdaş, yanlış tedavi uyguladığı iddiasıyla hastasının sözlü ve fiziki saldırısına uğradı. Şikayetçi olduğu şüphelinin serbest bırakıldığını belirten Erdaş, "Serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesaplarından taciz mesajlarına devam etti. Hepsini belgeledik, hukuki süreci başlattık" dedi
18.10.2021 Yaşam
Yanlış ameliyat yapan doktor intihar ederek böbreğini hastasına bağışladı!
Yanlış ameliyat yapan doktor intihar ederek böbreğini hastasına bağışladı! 50 yaşındaki Seher Uygun’un böbrekleri, yanlış tedavi sonrası iflas etti. Ameliyatı yapan Dr. Güven Mete, yaşadığı vicdan azabına dayanamadı. Böbreğinin, Uygun’a verilmesini vasiyet edip canına kıydı.
25.09.2021 Gündem
Basur kansere dönüşür mü?
Basur kansere dönüşür mü? Hemoroid halk dilinde basur olarak bilinen bir makat hastalığıdır. Birçok makat hastalıkları gibi bağırsak kanseri de basurun belirtileriyle karıştırılmaktadır. Bu nedenle makat bölgesinde en ufak şikâyeti olan hastalar geciktirmeden uzman bir doktora görülmelidir. Doktor öncesi bilgi sahibi olmak için Proktoloji Uzmanı Dr. Yasir Gözü, hemoroid hastalığının kansere dönüşüp dönüşmeyeceği hakkında çok rahat ulaşılabileceğiniz önemli bilgiler verdi.
22.09.2021 Sağlık
Ünlü iş adamının oğlunun küçük dilini kestiler
Ünlü iş adamının oğlunun küçük dilini kestiler Dural Gayrimenkul şirketinin sahibi Fahri Dural'ın oğlu girişimci Kaan Dural (32), geçirdiği bademcik ameliyatında doktorların yanlışlıkla küçük dilini kestiklerini ileri sürerek şikâyetçi oldu.
6.09.2021 Gündem
Cinsel terapiler yüzde 95 oranında olumlu sonuçlanıyor!
Cinsel terapiler yüzde 95 oranında olumlu sonuçlanıyor! Cinsel sorunlar konusunda eğitim almış psikiyatristler ve klinik psikologlar tarafından uygulanan cinsel terapilerde ağırlıklı olarak ‘vajinismus’ ve ‘erken boşalma’ sorunları tedavi ediliyor. Her iki cinsel işlev bozukluğunun tedavisinde yüzde 90-95 oranlarına kadar olumlu sonuçlar alınabildiğini belirten uzmanlar, birkaç farklı cinsel sorun olması durumunda bile üstesinden gelinebildiğini ifade ediyor. Uzmanlar, mutlaka muayehanede veya hastanede uygulanması gereken terapilere partnerlerin birlikte katılmasını tavsiye ediyor.
3.09.2021 Sağlık
Her 4 erkekten biri erken boşalma problemi yaşıyor!
Her 4 erkekten biri erken boşalma problemi yaşıyor! Her 4 erkekten birinde görülen erken boşalma sorunu, en sık karşılaşılan cinsel işlev bozukluğu olarak da biliniyor. Uzmanlar, tanı koyulurken kişinin kontrolü ve istemi dışında boşalma yaşamasının en önemli kriter olarak kabul edilebileceğini belirtiyor. Uzmanlara göre, 2-4 ay kadar süren cinsel terapi süreci eşler arasındaki iyi ilişkinin varlığı ile olumlu sonuçlanıyor. Uzmanlar, hem erkekte hem de kadında his kaybına yol açtığı için jel, sprey gibi yanlış tedavi uygulamalarından uzak durulması uyarısında bulunuyor.
29.07.2021 Sağlık
‘Rehabilitasyonda başarının sırrı: Bütüncül yaklaşım’
‘Rehabilitasyonda başarının sırrı: Bütüncül yaklaşım’ Kas ve iskelet sisteminde oluşan yaralanmaların, günlük hayatı kısıtlayıcı olumsuz etkilerine değinen Uzman Fizyoterapist Elif Uzun, erken müdahale ve doğru tedavi yöntemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uzun, bütüncül yaklaşımın rehabilitasyonun başarısı açısından önemli olduğunu belirtti.
2.07.2021 Sağlık
Yanlış tedavi uygulanan kadın Türkiye’de sağlığına kavuştu
Yanlış tedavi uygulanan kadın Türkiye’de sağlığına kavuştu Bosna Hersek’te yanlış tedavi uygulanan 44 yaşındaki Ermina Gracanin, Türkiye’de sağlığına kavuştu. Rahim kanseri teşhisi konan Gracanin, "Kendi ülkemde karın bölgemde oluşan yaranın kangren olduğunu söylediler. Türkiye’de hemen hastalığımın teşhisi konuldu" dedi.
28.06.2021 Sağlık
Gittiği güzellik merkezinde kabusu yaşamıştı! Bu yöntemle iyileşiyor
Gittiği güzellik merkezinde kabusu yaşamıştı! Bu yöntemle iyileşiyor Antalya'da 8 ay önce gittiği güzellik merkezinde yüzünde 2'nci derece yanıklar oluşan Aslı İlhan (42), sağlık merkezinde yapılan dermapen (mikro iğneleme) uygulaması ve kolajen içerikli ürünlerle yanıklardan yüzde 60 oranında kurtuldu. Yüzünün toparlanmaya başladığını belirten İlhan, artık rahatlıkla aynaya bakabildiğini söyledi.
17.06.2021 Gündem
Siberkondri nedir? Siberkondri hastalığı en çok Z kuşağını etkiliyor!
Siberkondri nedir? Siberkondri hastalığı en çok Z kuşağını etkiliyor! İnternetten hastalık arama hastalığı olarak tanımlanan ‘siberkondri’ ile ilgili yapılan araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırma sonuçlarına göre, en çok ‘Z kuşağı’ internetten hastalık araması yapıyor. İşte Siberkondri hastalığı hakkında merak edilenler…
17.09.2020 Gündem
Omuz kireçlenmesine bu yöntem iyi geliyor
Omuz kireçlenmesine bu yöntem iyi geliyor Halk arasında kireçlenme olarak bilinen, ciddi eklem ağrılarına yol açan Osteoartrit hastalığının, başta diz olmak üzere birçok büyük eklemi etkileyebildiğine dikkat çeken Yrd. Doç. Dr. Deniz Aydın, başlıca şikayetlerin ise eklem hareketlerinde kısıtlanma, hareketlerle artan ağrı, eklemde şekil bozukluğu gelişimi ve tekrarlayan şişlikler olduğunu söyledi.
21.06.2020 Sağlık
“Akdeniz anemisi ile demir eksikliği anemisi karıştırılıyor”
“Akdeniz anemisi ile demir eksikliği anemisi karıştırılıyor” Türkiye’de yaklaşık 1 milyon 300 bin kişi akdeniz anemisi olarak bilinen talasemi hastalığında taşıyıcı durumda. 4 bin 500 kişi ise hastalık nedeniyle tedavi görüyor.
7.05.2020 Sağlık
Yapışık yemek borusu 'mıknatıs'la açıldı
Yapışık yemek borusu 'mıknatıs'la açıldı Yutma güçlüğü nedeniyle ülkesinde iki kez ameliyat olan ancak yanlış tedavi sonucu yemek borusu yapışan 25 yaşındaki Nijeryalı genç, Türkiye'de yapılan endoskopik tedaviyle sağlığına kavuştu.
6.12.2019 Sağlık
Akciğer hastalığı tiyatro ile anlatıldı
Akciğer hastalığı tiyatro ile anlatıldı Akciğer damarlarının tıkanması ve kan akımını yavaşlatması sonucu oluşan bir hastalık olan kronik tromboembolik pulmoner hipertansiyon (KTEPH) konusunda farkındalık yaratmak için Ankara Cer Modern’de bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, KTEPH hastalarının hayatı fotoğraf sergisi ve tiyatro oyunuyla sahneye taşındı.
24.11.2019 Sağlık
ABD’li misyoner Uganda’da 100’den fazla bebeğin ölümünden sorumlu
ABD’li misyoner Uganda’da 100’den fazla bebeğin ölümünden sorumlu Misyonerlik faaliyetleri için 2007'de gittiği Uganda’da tıbbi yeterliliği bulunmamasına rağmen klinik açan ABD vatandaşı Renee Bach (35), 100'ün üzerinde bebeğin hayatını kaybetmesinden sorumlu tutuluyor.
27.06.2019 Dünya
Her bin kişiden 5'inde görülüyor!
Her bin kişiden 5'inde görülüyor! Prof. Dr. Süleyman Özbek, "AS en sık görülen romatizmal hastalıklar arasında yer alır. Ülkemizdeki her bin kişiden 5'inde AS, her 100 kişiden 1'inde ise SpA olduğu tahmin edilmektedir. Toplumumuzda bu hastalık çok fazla bilinmediğinden genelde geç teşhis konuluyor ve tedavi sürecine geç başlanıyor" dedi.
4.05.2019 Sağlık
Ali Koç: Fenerbahçe hakkını koruyacak kudrete sahiptir
Ali Koç: Fenerbahçe hakkını koruyacak kudrete sahiptir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
14.02.2019 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yanlış Tedavi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanlış tedavi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.