Yangın Faciası

Yangın Faciası

Son dakika Yangın faciası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yangın faciası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yangın faciası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yangın Faciası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yangın faciası gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 yangın faciası haberi bulunmuştur. Tüm yangın faciası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı Gece kulübünde meydana gelen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul’un en ünlü eğlence mekânlarından Masquerade Club’ta kaçak tadilat sırasında oksijen tüpünün patlamasıyla yangın çıktı. Faciada 29 işçi yanarak hayatını kaybetti. Köpükten ses yalıtım malzemeleri tutuşunca, iki katlı bodrumdaki gece kulübünü tamamen alevler sardı. İçeriye giren itfaiye ekipleri korkunç bir manzarayla karşılaştı, yaralı halde bulunan bazı işçiler de hastanede can verdi. Kaçak olduğu ortaya çıkan tadilatın yol açtığı yangınla ilgili iş yeri sahipleri, sorumlu müdür, işletme müdürü, muhasebeci, metal işleri sorumlusunun da olduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı. Yangında hayatını kaybeden çalışanlardan Binali Çayır'ın alevlerin gece kulübünü sardığı anlarda kız arkadaşını arayarak 'dumandan boğuluyorum' dediği ortaya çıktı. Gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, yangının başladığı anlara ait görüntüleri yayınladı.
3.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri sokakları karıştırmak istedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri sokakları karıştırmak istedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile bir araya geldiği iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Teröre yer olmadığını dost düşman herkese göstermekte kararlıyız. Seçimlerle beraber bu kararlılığımız perçinlenmiştir. Bazı illerimizde sokaklarımızı karıştırma hadiseleri yaşandı. Birileri yine sokaklarımızı terörize etmeye kalkmıştır. Emniyet güçlerimiz olayların büyümesini engellemiştir. Türkiye cumhuriyeti bir çadır devleti değildir, olmayacaktır" dedi.
3.04.2024 Gündem
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde Gayrettepe'deki gece kulübünde, 25 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Vatan TV
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde Gayrettepe'deki gece kulübünde, 25 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. Olay yerinde son dakika gelişmeleri devam ediyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Korkunç yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Beşiktaş'ta tadilat yapılan eğlence merkezinde 29 kişinin öldüğü yangına ilişkin, işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Beşiktaş Gayrettepe'deki gece kulübünde, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Gündem
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti Almanya’nın Solingen kentinde dün gece 02.30 sularında çıkan yangında, biri bebek dört Bulgaristan Türkü hayatını kaybetti, 9'u ağır 21 kişi ise yaralandı. Savcılık faciaya ilişkin soruşturma başlattığını duyurdu.
26.03.2024 Gündem
Çin’de yangın faciası! 39 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı
Çin’de yangın faciası! 39 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı Çin’in Jiangxi eyaletinde bir binada çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
24.01.2024 Dünya
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon mesajı: Düşüş için ne gerekiyorsa yapacağız
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon mesajı: Düşüş için ne gerekiyorsa yapacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyon ve cari açıkta kalıcı düşüş için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Bursa’da Uludağ'ın eteklerindeki müstakil bir evde çıkan yangında 1,5 yaşındaki erkek çocuğu hayatını kaybetti. Alevleri söndürmek isteyen anne de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
17.11.2023 Gündem
Karavanına yolcu diye aldı yuvası yıkıldı! Yasak aşk skandalının detayları ortaya çıktı
Karavanına yolcu diye aldı yuvası yıkıldı! Yasak aşk skandalının detayları ortaya çıktı Sosyal medya platformunda yüzbinlerce takipçisi olan çiftin ortadan kaybolması soru işaretlerini ortada bırakmıştı. Aylar sonra konuşan kanalın sahibi ise karavandaki yasak aşkın evliliklerini nasıl bitirdiğini paylaştı.
27.09.2023 Dünya
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi...
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi... Karabağ'daki başarılı operasyondan sonra Azerbaycan bölgede tamamen hakimiyet sağladı. Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan göründü. Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü ise, büyük yankı buldu. Karabağ'daki ayrılıkçı Ermenilerin rejiminde devlet bakanı olarak görev yapan Rus-Ermeni milyarder, sınır muhafızları tarafından fark edildi.
27.09.2023 Dünya
Karabağ’da anti-terör operasyonu! 192 Azerbaycan askeri şehit düştü
Karabağ’da anti-terör operasyonu! 192 Azerbaycan askeri şehit düştü Azerbaycan Sağlık Bakanlığı, Karabağ’daki iki günlük anti-terör operasyonunda 192 Azerbaycan askerinin şehit düştüğünü duyurdu.
27.09.2023 Dünya
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Irak'ta yangın faciası: 115 kişi öldü, 200 kişi de yaralandı
Irak'ta yangın faciası: 115 kişi öldü, 200 kişi de yaralandı Irak’ın Musul kentinde bir düğün salonunda çıkan yangında 115 kişi hayatını kaybederken, en az 200 kişi de yaralandı.
27.09.2023 Dünya
İzmir'deki lüks sitede yangın faciası! 'Akıllı ev' olarak satılmıştı, neden yandığı ortaya çıktı
İzmir'deki lüks sitede yangın faciası! 'Akıllı ev' olarak satılmıştı, neden yandığı ortaya çıktı İzmir'deki lüks sitede çıkan yangın sonrası daireler küle döndü. Daireleri ‘akıllı ev’ olarak pazarlanan lüks sitedeki akıllı sistemin cepheye etkili olmadığına dikkat çeken uzmanlar yangının neden ortaya çıktığını açıkladı. İşte detaylar...
29.04.2023 Gündem
Depremden kaçan 7 kişilik aile evde çıkan yangında hayatını kaybetti!
Depremden kaçan 7 kişilik aile evde çıkan yangında hayatını kaybetti! Gaziantep'in Nurdağı ilçesinden deprem nedeniyle Konya'nın Karatay ilçesine gelen 7 kişilik aile, evde çıkan yangın sonucu çatının çökmesiyle hayatını kaybetti.
17.02.2023 Vatan TV
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’ Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. Öte yandan son yolculuğuna uğurlanan Pelin Kaya’nın anne ve babasının konuşmaları yürekleri dağladı.
22.01.2023 Gündem
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. İşte detaylar...
22.01.2023 Gündem
Kıraathanede silahlı hesaplaşma: 2 ölü
Kıraathanede silahlı hesaplaşma: 2 ölü  İzmir’in Buca ilçesinde, kıraathanede çıkan tartışmanın silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Uğur Selimler ve Mustafa Sağolalar hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
22.01.2023 Yaşam
Kahramanmaraş'ta yangın faciası: 3 çocuk hayatını kaybetti
Kahramanmaraş'ta yangın faciası: 3 çocuk hayatını kaybetti Kahramanmaraş’ta müstakil bir evde çıkan yangında 3 küçük kardeş hayatını kaybetti.
22.01.2023 Yaşam
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Suriye uyruklu anne Amina ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
9.11.2022 Gündem
Bursa'da yangın faciası: 8'i çocuk 9 ölü
Bursa'da yangın faciası: 8'i çocuk 9 ölü Bursa'da soba kaynaklı çıkan yangında 8'i çocuk 9 kişi öldü. Merkez Yıldırım ilçesinde yabancı uyruklu kişilerin kaldığı apartmanda sobadan kaynaklı yangın çıktı. Yangında 8'i çocuk 9 kişi öldü.
8.11.2022 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Yangın Faciası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yangın faciası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.