Yamaha

Yamaha

Son dakika Yamaha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yamaha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yamaha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yamaha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yamaha gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 yamaha haberi bulunmuştur. Tüm yamaha haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yamaha fiyatlarında bu indirim inanılır gibi değil - Urban Mobility, Super Sport 2024 fiyat listesi
Yamaha fiyatlarında bu indirim inanılır gibi değil - Urban Mobility, Super Sport 2024 fiyat listesi Ülkemizde de motor tutkunlarının merakla araştırdığı Yamaha, modellerinde 2024 fiyatları güncellendi. İşte Yamaha Urban Mobility, Super Sport fiyat listesi...
19.04.2024 Gündem
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da geri döndü ikinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da geri döndü ikinci oldu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) sekizinci durağı olan Çekya'daki ilk yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti.
29.07.2023 Diğer Sporlar
Son dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu İngiltere'de tarihe geçti
Son dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu İngiltere'de tarihe geçti 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2022 WSBK’in beşinci durağı olan İngiltere’de tarihi bir yarış haftasına imza attı. Donington Park'taki hafta sonunun ikinci yarışına ilk sıradan başlayan Toprak, yarış boyunca olağanüstü savunmalara imza atarak damalı bayrağı lider geçti. Superpole yarışını da kazanarak İngiltere’de üçte üç yapan Toprak Razgatlıoğlu bunu başaran üçüncü isim olarak tarihe geçti.
17.07.2022 Moto GP
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu!
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu! Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası Britanya Grand Prix'ini 1. sırada tamamladı. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
16.07.2022 Şampiy10
Motosikletin ömrü nasıl uzatılabilir?
Motosikletin ömrü nasıl uzatılabilir? Motosikletteki teknoloji ve konforu uzun yıllar kullanabilmenin tek yolu orijinal bakımdan geçiyor. Uzman servisler, kaliteli yağ bunun en başında geliyor.
8.06.2022 Otomobil
Annelere ücretsiz motosiklet eğitimi!
Annelere ücretsiz motosiklet eğitimi! Motosiklet markaları Anneler Günü'ne Özel uygulamalara start verdi.
6.05.2022 Otomobil
Otomobilden motosiklete dönüyorlar!
Otomobilden motosiklete dönüyorlar! Bireyselleşme, doğaya dönüş ve maddi kaygıların kullanıcıyı otomobilden motosiklete yönlendirmeye başladı.
21.04.2022 Otomobil
Yamaha ve Subaru'dan motor işbirliği!
Yamaha ve Subaru'dan motor işbirliği! Motosiklet ve otomobil dünyasının iki markası önemli bir iş birliğine imza attı.
26.01.2022 Otomobil
El Salvador nerede? El Salvador para birini ne, nüfusu kaç, devlet başkanı Nayib Bukele kimdir?
El Salvador nerede? El Salvador para birini ne, nüfusu kaç, devlet başkanı Nayib Bukele kimdir? El Salvador, Bitcoin'i ülkenin resmi para birimi yapmak için yasa hazırladı. Haberin basına yansıması sonrası El Salvador nerede, El Salvador’un devlet başkanı kim, nüfusu kaç? gibi sorularında artış yaşandı. İşte detaylar
21.01.2022 Gündem
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında?
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında? Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.11.2021 Gündem
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu...
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu... Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu.
21.11.2021 Moto GP
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluğa çok yakın! Portekiz'de birinci oldu...
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluğa çok yakın! Portekiz'de birinci oldu... Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın Portekiz'deki 11. ayağında ilk yarışı birinci sırada bitirdi.
2.10.2021 Arşiv
Toprak Razgatlıoğlu Barselona'da birinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu Barselona'da birinci oldu Milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu, Barselona'daki Jerez Pisti'nde TSİ 15.00'te başlayan 20 turluk ikinci yarışta mücadele etti.
26.09.2021 Arşiv
Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'da Superpole yarışında ikinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'da Superpole yarışında ikinci oldu Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'daki 9. ayağında Superpole yarışında ikinci oldu.
19.09.2021 Arşiv
Yamaha’nın Euro5 normlu motorları yollara indi!
Yamaha’nın Euro5 normlu motorları yollara indi! Yamaha Türkiye, EU5 standartlarına uygun yenilenen ürün gamını motorseverlere sunuyor.
18.09.2021 Otomobil
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'da birinci oldu
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'da birinci oldu Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın 2021 sezonu 8. ayağında Fransa'da ilk yarışta birinci oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kadınlara ücretsiz motosiklet eğitimi!
Kadınlara ücretsiz motosiklet eğitimi! Trafikte kadın sürücülerin sayısını arttırmak, daha eşitlikçi bir yol paylaşımı sağlamak amacıyla Yamaha Motor Türkiye kadınlara ücretsiz motosiklet eğitimi vermeye başladı.
27.08.2021 Otomobil
Yamaha XMAX 65.4 bin TL’den yola iniyor!
Yamaha XMAX 65.4 bin TL’den yola iniyor! Yamaha yeni XMAX 250 ve E XMAX 250 Tech MAX Türkiye’de satışa çıktı.
11.08.2021 Otomobil
Yamaha Türkiye'de yeni dönem başladı!
Yamaha Türkiye'de yeni dönem başladı! Yamaha Motor Türkiye’ye yeni yönetim kadrosu atandı...
3.07.2021 Otomobil
2 yıl aradan sonra bir zafer daha!
2 yıl aradan sonra bir zafer daha! 2 yıl önceki Valencia Grand Prix'sinin ardından bir kez daha zirveye oturan İspanyol pilot Marc Marquez 8. yarış olan Almanya Grand Prix'sinde mutlu sona ulaştı.
20.06.2021 Arşiv
Türkiye “motosiklet üssü” olma yolunda!
Türkiye “motosiklet üssü” olma yolunda! MOTED, ülkemizde motosiklet sektörünün daha büyük bir endüstriye dönüşmesi için hazırladığı yol planında sona geldi.
17.06.2021 Otomobil
Yamaha 20’inci yıla özel üretecek!
Yamaha 20’inci yıla özel üretecek! 2001 yılında pazara giren Yamaha TMAX 20’nci yaşını kutluyor.
31.03.2021 Otomobil
Motosiklet pazarı büyümeye devam edecek!
Motosiklet pazarı büyümeye devam edecek! 2020 yılında bireysel ulaşıma eğilim yüzde 40 arttığını söyleyen Yamaha Türkiye Genel Müdürü Bora Cansever 2021’de motosiklet pazarının büyümeyi sürdüreceğini kaydetti.
18.03.2021 Otomobil
Motosiklet üretimde alternatif üs olabiliriz!
Motosiklet üretimde alternatif üs olabiliriz! MOTED Başkanı Başarı Erbaş Türkiye’de motosiklet pazarının büyümesi durumunda markaların Avrupa pazarı için üretimi ülkemize yöneltebileceğini söyledi.
10.03.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Yamaha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yamaha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.