Yalvaç

Yalvaç

Son dakika yalvaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalvaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalvaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalvaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalvaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 408 yalvaç haberi bulunmuştur. Tüm yalvaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Tekstil fabrikalarında üç vardiya 'battaniye' mesaisi
Tekstil fabrikalarında üç vardiya 'battaniye' mesaisi Sanayiciler, deprem bölgesine yardım etmek amacıyla ilk andan itibaren kolları sıvadı. Depremzedelerin acil ısınma ihtiyacını karşılayabilmek için günlerdir hummalı çalışma yürüten yerlerden biri de Uşak. Battaniye üretimiyle de tanınan Uşak’taki tekstil fabrikaları, üç vardiyalı sisteme geçerek üretim kapasitelerini artırdı. Battaniye üreticileri, iki haftada yaklaşık 1,5 milyon battaniye üreterek deprem bölgesine ‘sıcacık’ bir yardım eli uzattı.
20.02.2023 Gündem
İneğin boynuzuyla vurduğu sanılıyordu, oğlunun öldürdüğü ortaya çıktı
İneğin boynuzuyla vurduğu sanılıyordu, oğlunun öldürdüğü ortaya çıktı Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Gürsel Akkuş (61) ahırda ölü bulundu. Jandarmanın yaptığı soruşturmada, ineğin boynuz darbeleriyle öldüğü iddia edilen Gürsel Akkuş'un, oğlu Sedat Akkuş (30) tarafından av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayeti itiraf eden Sedat Akkuş tutuklandı.
14.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Öksürük şikayeti ile hastaneye başvuran hemşirenin nefes borusu ve akciğerinde sinek larvası tespit edildi
Öksürük şikayeti ile hastaneye başvuran hemşirenin nefes borusu ve akciğerinde sinek larvası tespit edildi Antalya’da badem toplamak için bahçesine giden ve bir anda öksürmeye başlayarak nefes almada güçlük çeken 24 yıllık hemşirenin yapılan kontrollerinde hem göz kapaklarında hem de nefes borusu ile akciğerinde sinek larvaları tespit edildi. Hastaneye yatırılarak tedavi altına alınan hemşire, başarılı geçen operasyonların ardından sağlığına kavuştu.
30.09.2022 Gündem
Kalp krizinden korkup 60 kilo vermişti... Görevi başında kalp krizinden hayatını kaybetti
Kalp krizinden korkup 60 kilo vermişti... Görevi başında kalp krizinden hayatını kaybetti Isparta Yalvaç Devlet Hastanesi'nde ambulans şoförü olarak çalışan İsa Özcan (56), dün görevi başında kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi. İsa Özcan, 6 yıl önce kalp krizinden korktuğu için diyetle 60 kilo verip, 136 kilodan 76 kiloya düşmüştü.
8.07.2022 Yaşam
Dar gelirliler için konut müjdesi! Bakan Kurum teslim tarihini açıkladı
Dar gelirliler için konut müjdesi! Bakan Kurum teslim tarihini açıkladı Dar gelirliler için konut müjdesi geldi. Teslim tarihi belli oldu. Isparta'da temel atma ve açılış törenlerine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Isparta’dan milletimize bir kez daha söz veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; dar gelirli olup da ev sahibi olmayan tek bir vatandaşımız kalmayıncaya kadar; konutlar inşa etmeye, yeni yuvalar kurmaya, yavrularımızı mutlu etmeye; aşkla, şevkle, azimle devam edeceğiz" dedi.
24.06.2022 Siyaset
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı...
Yüksek meyve fiyatları dikkat çekiyor! Kilosu 69 liraya kadar çıktı... Yazla birlikte manav ve pazar tezgahları renklendi. Ancak yazlık meyvelere henüz yaz gelmedi, yüksek fiyatlar dikkat çekiyor. Vatandaşlar fiyatların ne zaman düşeceğini merak ediyor. Nektarin ve şeftali kilo fiyatı 35 liradan 69 liraya kadar değişiklik gösteriyor. Kayısı satış fiyatı ise kilo bazında 19-30 lira arası. Kiraz türüne göre 35-50 lira bandında satılıyor. İşte meyve fiyatlarına ilişkin son gelişmeler...
15.06.2022 Ekonomi
TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi!
TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi! Isparta Eğirdir TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlandı. TOKİ Isparta Eğirdir konutları için hak sahipleri araştırmalarını arttırdı. Isparta Eğirdir TOKİ konut kurası için 2+1 ve 3+1 kura çekilişi yapıldı. 2+1 konutlarda 88 konut, 3+1 54 konutun hak sahipleri noter huzurda çekilen kura sonucuyla belli oldu. İşte TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi…
9.05.2022 Ekonomi
Kalp krizinden ölen astsubay Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı
Kalp krizinden ölen astsubay Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra yaşamını yitiren Astsubay Kıdemli Başçavuş Yunus Yılmaz (54), memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde askeri törenle toprağa verildi.
6.04.2022 Yaşam
Ramazan Nazlı ile ilgili flaş açıklama! Valilik duyurdu: Evin elektrik akımı faal
Ramazan Nazlı ile ilgili flaş açıklama! Valilik duyurdu: Evin elektrik akımı faal Isparta’ya bağlı Yalvaç ilçesinde yalnız yaşadığı öğrenilen 70 yaşındaki Ramazan Nazlı, evindeki yatağında cansız halde bulundu. Yaşlı adamın evinde donarak öldüğü şeklinde çıkan haberlere ilişkin açıklama yapan Isparta Valiliği, "İkamette yapılan incelemede evin elektrik akımının faal olduğu, evde sobanın kurulu olduğu ancak kullanılmadığı tespit edilmiştir" dedi.
6.02.2022 Gündem
Yangında evleri çöktü, 2 kardeş hayatını kaybetti! 'Engel olamadık'
Yangında evleri çöktü, 2 kardeş hayatını kaybetti! 'Engel olamadık' Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Mustafa (19) ve Hasan Hüseyin (21) Kaleli kardeşler, yangında çöken ahşap evlerinin enkazı altında kalarak, yaşamını yitirdi. Adile ve Nurettin Kaleli çifti ile kızları Gülay ise son anda evden çıkarak, kurtuldu. 
31.01.2022 Yaşam
Kar yağdı, okullar tatil edildi! Valilikten flaş uyarı: İlkokul, ortaokul, lise ve tüm okullar...
Kar yağdı, okullar tatil edildi! Valilikten flaş uyarı: İlkokul, ortaokul, lise ve tüm okullar... Son dakika haberi... Kar yağdı, okullar tatil edildi. İller belli oldu, bu il ve ilçelerde eğitime ara verildi. İlk, orta, lise tüm okullar ile rehabilitasyon merkezleri, halk eğitim kursları, tüm özel resmi kurslar... Hepsi için art arda uyarılar yapıldı. Valiliklerden flaş açıklama geldi, bazı bölgelerde kronik hasta, engelli ve hamile kamu personeline de izin verildi. Açıklamada, Taşımalı eğitimin yoğun olduğu ilçede herhangi üzücü bir olay yaşanmaması için yüz yüze eğitime ara verildiği ve uzaktan eğitimin süreceği belirtildi.
12.01.2022 Eğitim
İğrenç ilişki ağı ortaya çıktı! Yasak aşk yaşadığı adamın kafasını kesti
İğrenç ilişki ağı ortaya çıktı! Yasak aşk yaşadığı adamın kafasını kesti Isparta'da yaşayan Nevin Yıldırım, kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği Nurettin Gider'i av tüfeği ile öldürdükten sonra başını keserek, "İşte namusumla oynayanın kellesi" diyerek köy meydanına atmıştı. Davada çarpıcı gelişmeler yaşandı ve ele geçirilen bilgi-belgeler günlerce serbest bırakılması için sloganlar atılan Nevin Yıldırım'ın tecavüze uğramadığını, bir yasak aşk olduğunu ortaya koydu.
21.12.2021 Yaşam
Korkunç cinayet! Hırsız sandığı iki kişiyi vurdu
Korkunç cinayet! Hırsız sandığı iki kişiyi vurdu Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, hayvan alım satımı yapan Emrah Kara ile yeğeni Eflatun Karaduman, gece yarısı kamyonetle geldikleri ağılda çoban L.K.'nin hırsız sanarak tüfekle ateş etmesiyle öldü.
29.07.2021 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika aşı açıklaması
Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika aşı açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acil kullanım onayı verilen Sputnik V aşısı ve koronavirüsle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, aşının ne zaman geleceği ilgili olarak, " 6 aylık zaman diliminde 50 milyon doz aşının gelmesi planlandı. Önümüzdeki mayıs ayından itibaren bu aşıların ilk etabının geleceğini söylemek istiyorum. Önümüzdeki 1 hafta-10 gün içerisinde mayıs ve haziran ayında ne kadar aşının gelebileceği konusu netleşmiş olacak" ifadelerini kullandı.
30.04.2021 Gündem
Genetik faktörler göz tansiyonu riskini 7 kat artırabiliyor
Genetik faktörler göz tansiyonu riskini 7 kat artırabiliyor Glokom ya da halk arasındaki ismiyle göz tansiyonu sinsice ilerleyen göz hastalıklarından birisi. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Belkıs Ilgaz Yalvaç, tedavi edilmediğinde görme kaybına bile yol açabilen glokomun yakın aile bireylerinden birinde görülmesi halinde risk oranının yaklaşık 7 kat artabileceği uyarısında bulundu.
11.03.2021 Sağlık
Isparta’da bir köy ikinci kez karantinaya alındı
Isparta’da bir köy ikinci kez karantinaya alındı Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Körküler köyü, Covid-19 vakalarının artması nedeniyle ikinci kez karantinaya alındı.
25.01.2021 Gündem
Yeni muhtar da istifa etti! O köyde 20 ayda 5 muhtar değişti
Yeni muhtar da istifa etti! O köyde 20 ayda 5 muhtar değişti Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Çetince köyünde, 20 ayda 5 muhtar değişti. İlki görevinden istifa eden, ikincisi sabıka kaydı olduğu için, üçüncüsü ikametgâhı 6 ayı doldurmadığı için itiraz üzerine görevden alınan muhtarlardan dördüncüsü Ayşe Adıgüzel ise geçen yıl öldürüldü. Geçen yıl ağustos ayında göreve getirilen aza Mehmet Ali Almacı da birkaç gün önce iş kazası geçirince görevinden istifa etti. Şimdi köyün mührü, yeni göreve gelecek muhtarı bekliyor.
27.11.2020 Gündem
Çocuklar anlattı iğrenç olay ortaya çıktı!
Çocuklar anlattı iğrenç olay ortaya çıktı! Isparta'nın Yalvaç ilçesinde evli ve 4 çocuk babası Ahmet Ş. (51), yaşları 7 ila 10 arasında 7'si kız, 8 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
27.11.2020 Gündem
Eğirdir Gölü'nde can pazarı: 2 kişi boğuldu
Eğirdir Gölü'nde can pazarı: 2 kişi boğuldu Isparta'da Eğirdir Gölü'nde, çıktıkları dubanın açığa sürüklenmesi sonucu mahsur kalan 5 gençten 3'ü kurtarıldı, suya düşen 2'si boğuldu.
27.08.2020 Yaşam
6 ildeki bazı yerler 'sit alanı' ilan edildi
6 ildeki bazı yerler 'sit alanı' ilan edildi Antalya, Isparta, Balıkesir, Burdur, Afyon ve Nevşehir'deki bazı yerler, 1 ila 3'üncü derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.
23.08.2020 Gündem
Tonlarca kayayı patlattılar! Kral mezarı...
Tonlarca kayayı patlattılar! Kral mezarı... Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, Roma ve geç Bizans dönemine ev sahipliği yapan Yukarı Tırtar köyündeki tonlarca kaya, define uğruna dinamitle patlatıldı. Çektiği videoyla tahribatı ortaya koyan köyün eski muhtarı Süleyman Karakoyun, yetkilileri göreve davet etti.
15.07.2020 Gündem
Anten bağlamak için çıktığı çatıdan düşüp, öldü
Anten bağlamak için çıktığı çatıdan düşüp, öldü Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, anten bağlamak için çıktığı tek katlı evin çatısından dengesini kaybedederek düşen Musa Yalvaç (57), yaşamını yitirdi.
29.04.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yalvaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalvaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.