Yalçın Çakır

Yalçın Çakır

Son dakika Yalçın Çakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yalçın Çakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yalçın Çakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalçın Çakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalçın çakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 yalçın çakır haberi bulunmuştur. Tüm yalçın çakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobil, otobüs durağına daldı: 5 yaralı
Otomobil, otobüs durağına daldı: 5 yaralı Bursa'da, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki durağa giren otomobil, bu sırada otobüsten inenlere çarptı. Kazada 5 kişi yaralanırken, otomobil sürücüsü Yalçın Çakır (32) gözaltına alındı.
17.06.2021 Gündem
Tutunamayanlar 11. bölüm fragmanı yayınlandı!
Tutunamayanlar 11. bölüm fragmanı yayınlandı! TRT'nin absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'ın yeni bölümüne ünlü televizyoncu Yalçın Çakır da konuk oluyor.
23.03.2020 Televizyon
Silivri'de silahla öldürülmüş köpeğini gören kadın sinir krizi geçirdi
Silivri'de silahla öldürülmüş köpeğini gören kadın sinir krizi geçirdi Silivri sahilinde bir bahçede bağlı halde bulunan köpek, silahla vurularak öldürüldü. Köpeğinin öldüğünü gören sahibi ise sinir krizi geçirdi.
25.12.2019 Yaşam
Ünlü televizyoncu vefat etti
Ünlü televizyoncu vefat etti TV'de yaptığı sağlık programları ile tüm Türkiye’nin tanıdığı isimlerden biri haline gelen Doğan Bircan, Kadıköy'deki evinde başından vurulmuş olarak bulundu. Geçtiğimiz yıl görkemli bir nikah töreni ile dünya evine giren 32 yaşındaki diş hekimi, yapımcı ve TV program sunucusunun 10 milyon dolar borcu olduğu ve bu sebeple intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.
9.06.2017 Magazin
Türk televizyonlarında 2. Tülay vakası!
Türk televizyonlarında 2. Tülay vakası! Yalçın Çakır'ın sunduğu programa, 18 yıllık eşini kendisine dönmeye ikna edemeyen kocanın sinir krizi damgasını vurdu.Daha önce de canlı yayında çıkıp eşinin dönmesini isteyen adam karısına 'Tülay geri dön, ben sensiz yaşayamam' diye böyle yalvarmıştı.
23.05.2017 Sinema-Dizi
Canlı yayında üstünü başını yırttı!
Canlı yayında üstünü başını yırttı! Yalçın Çakır'ın sunduğu programa, 18 yıllık eşini kendisine dönmeye ikna edemeyen kocanın sinir krizi damgasını vurdu.
23.05.2017 Televizyon
Yalçın Çakır’ın ekibine silahlı saldırı!
Yalçın Çakır’ın ekibine silahlı saldırı! Çeşme'deki lüks otelin havuzunda ölü bulunan 25 yaşındaki üniversiteli Arzu’nun olayını araştıran 'Yalçın Abi' programı ekibi, sokak ortasında ateş açıldı.
12.04.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı Serap Ezgü ile anlaştı!
Acun Ilıcalı Serap Ezgü ile anlaştı! Serap Ezgü'nün, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yapacağı programla ekranlara döneceği iddia edildi. Kulislerde başarılı sunucu Serap Ezgü'nün programının Temmuz ayında başlaması planlanıyor...
31.03.2017 Televizyon
Yalçın Çakır'ın son durumu...
Yalçın Çakır'ın son durumu... Cuma günü canlı yayında kalp krizi geçiren Yalçın Çakır'dan iyi haber geldi.
28.03.2017 Magazin
Yalçın Çakır canlı yayında kalp krizi geçirdi!
Yalçın Çakır canlı yayında kalp krizi geçirdi! Canlı yayında fenalaşıp kendini iyi hissetmeyen Yalçın Çakır seyircilerden izin isteyip yayına ara verdi. O anların sonrasında Yalçın Çakır'ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.
24.03.2017 Haber
Yalçın Çakır canlı yayında kalp krizi geçirdi
Yalçın Çakır canlı yayında kalp krizi geçirdi 'Yalçın Abi' programını hazırlayıp sunan Yalçın Çakır, canlı yayında kalp krizi geçirdi
24.03.2017 Magazin
Yalçın Çakır'ın yeni kanalı belli oldu!
Yalçın Çakır'ın yeni kanalı belli oldu! Usta televizyoncu Yalçın Çakır'ın hangi kanala program yapacağı belli oldu.
14.02.2017 Televizyon
Yalçın Çakır ekranlara geri dönüyor!
Yalçın Çakır ekranlara geri dönüyor! Uzun süredir adı birçok televizyon kanalı ve yapım şirketiyle anılan ünlü televizyoncu Yalçın Çakır'ın yeni projesi belli oldu.
1.02.2017 Televizyon
Yaktın hepimizi Müge Anlı!
Yaktın hepimizi Müge Anlı! Bir zamanlar hemen her kanalda gerçek hayatta işlenen cinayetleri ele alan, kayıpların peşine düşen programlar vardı. Şimdi bu işi üstlenen sadece Müge Anlı ve Ebru Gediz kaldı.
13.09.2015 Arşiv
İnternet fenomeninden inanılmaz iddia!
İnternet fenomeninden inanılmaz iddia! Canlı yayında yalan makinesine bağlanan, bayılan Melek Subaşı dava açtı...
6.02.2014 Yaşam
7. Kadıköy Kitap Günleri
7. Kadıköy Kitap Günleri Bugün Gazeteci - Yazar Hıfzı Topuz'un Onur Konuğu olduğu "7...
29.09.2021 Gündem
Danıştay genel ahlaka aykırı buldu!
Danıştay genel ahlaka aykırı buldu! Danıştay, özel bir TV kanalına konuk olan ünlü sanatçınının bacak ve göğüs dekoltesini "genel ahlaka aykırı" buldu ve ilgili kanala ceza veren RTÜK'ün kararını yerinde buldu...
20.05.2013 Televizyon
Yine bir Tülay vakası
Yine bir Tülay vakası Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programına katılan Ramazan Gümüş, eşine dönmesi için yalvarırken canlı yayında bir anda bayıldı. Bu görüntüler Yalçın Çakır'ın programında eşi Tülay'a evine dönmesi için çağrıda bulunan konuğu akıllara getirdi.
21.01.2022 Magazin
Canlı yayında fena bozdu!
Canlı yayında fena bozdu! 'Kapalı bir kadın böyle giyinmemeli!'
7.01.2013 Televizyon
Hayranlarını üzdü!
Hayranlarını üzdü! 'Gerçeğin peşinde' programıyla bir fenomendi...
27.08.2012 Televizyon
Gürcistan’a kimlikle geçiş başladı
Gürcistan’a kimlikle geçiş başladı Türkiye ile Gürcistan arasındaki sınır geçişleri, pasaporta gerek kalmadan kimlikle gerçekleştiriliyor
10.12.2011 Yaşam
Televizyon dünyası şehit haberlerine tepkisiz kalmadı
Televizyon dünyası şehit haberlerine tepkisiz kalmadı Hakkari'de 12 askerimizin şehit edilmesi medya da üzüntü ile karşılandı.Gündüz kuşağı programı sunan Seda Sayan, Petek Dinçöz, Yalçın Çakır terörü lanetlerken, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’de saldırıyı kınadı
18.08.2011 Televizyon
Kahreden haber
Kahreden haber Flash TV 'de 'Gerçeğin Peşinde' programını sunan Yalçın Çakır, Hakkari'de 8 askerimizin şehit edilmesi sonrası canlı yayında birçok insanın sözlerine yine tercüman oldu. Şehit haberlerini canlı yayında üzüntüyle karşılayan Yalçın Çakır , şehitler Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına da sabır diledi. Canlı yayında duygularını dışa vuran Yalçın Çakır “Bazen susmak en iyi eylemdir.
18.08.2011 Sinema-Dizi
Yalçın Çakır herkesi şaşırttı!
Yalçın Çakır herkesi şaşırttı! Yalçın Çakır'ın TV'de Cemil İpekçi hakkında yaptığı açıklama herkesi şaşırttı...
23.07.2011 Magazin
Türk televizyon tarihinde bir ilk
Türk televizyon tarihinde bir ilk Flash TV'nin ´Yalçın Abi´sinin canlı yayında tepesi atınca...
22.07.2011 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yalçın Çakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalçın çakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.