Yalancı Bahar

Yalancı Bahar

Son dakika yalancı bahar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalancı bahar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalancı bahar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalancı Bahar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalancı bahar gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 yalancı bahar haberi bulunmuştur. Tüm yalancı bahar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalancı bahar çiftçileri endişelendirdi! Erken çiçek açtı
Yalancı bahar çiftçileri endişelendirdi! Erken çiçek açtı Adana'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları sonucunda ağaçlar yalancı bahara inanıp çiçek açtı. Çiftçi Mahmut Karakılıç, "Çiçek açtılar biz de endişeliyiz" dedi.
20.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da Valilik önünde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, "Kimse bizim gönüllerimizin arasına duvarlar öremez" diyen Erdoğan, "Ne gece yarısı Kürt Alevi videosu yayınlayan fitne tüccarları, ne sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları ne milli iradeye parmak sallayan batılı dergilerin kapakları ne Kandil'deki baronlarının alçak tehditleri bizi korkutamaz, sindiremez, yıldıramaz" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu işi ilk turda bitirelim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu işi ilk turda bitirelim Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Tekirdağ Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gelin bu işi ilk turda açık ara bitirelim" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nı da eleştirerek, "Bunların vaat ettiği bahar yalancı bahar. Ülkemizi tüm iddialarından mahrum ederek ülkemizi eski kavgalı krizli günlere döndürecekler. Karşımızdaki kumar masasının halini görüyorsunuz. Cumhuriyetle hesaplaşmak isteyenlerle beraberler. Güvenliğimiz terör örgütlerinin insafına bırakılıyor. Eserleri yıkma, milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Kaç tane iseler bir araya gelmiş ülkenin ve milletin kaderi üzerine kumar oynuyorlar. 21 yıldır ülkemizde istikrar ve güven iklimi tesis etmek için verdiğimiz mücadelenin şahidi sizlersiniz. Hepsi ağız birliği yapmışlar, bahane üretiyorlar. Neden korkuyorlar? Neyi gizlemeye çalışıyorlar biz de merak ediyoruz." ifadelerini kullandı.
8.05.2023 Gündem
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar Korkunç olay İzmir'in Bornova ilçesinde yaşandı. Önce başına çekiçle vurulup öldürdü, sonra da cesedi çekyatın içine koydu. Trans birey Kadir Yüksel’i vahşice öldüren kişinin ise Serdar Gülsoy olduğu ortaya çıktı. Davaya ilişkin ise mahkemeden flaş bir karar geldi.
27.01.2023 Yaşam
Son yılların en organize dolandırıcılığı! Oyuncu olmak isteyenlerin hayatları böyle kararıyor
Son yılların en organize dolandırıcılığı! Oyuncu olmak isteyenlerin hayatları böyle kararıyor ‘Cast’ ajansı gibi organize oluyorlar, seçmeler düzenleyip onlarca insana ünlü olmak ümidi veriyorlar. Görüşmeleri otel, restoran gibi halka açık alanlarda yapıp güven oluşturuyorlar, insanlardan da üst seviyeye yükselmeleri için ücret talep ediyorlar. Dolandırıcılık vakalarına her geçen gün bir yenisi eklenirken, tarihin en organize dolandırıcılığı ortaya çıktı.
27.01.2023 Yaşam
'Yalancı bahar' şaşkına çevirdi, elma ağaçları kışın meyve verdi
'Yalancı bahar' şaşkına çevirdi, elma ağaçları kışın meyve verdi Amasya’da Ocak ayının sonlarına gelinmesine rağmen sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi şaşkına çeviren görüntülere neden oldu. Misket elmasıyla ünlü şehirde 4 ay önce hasadı yapılan bazı tür elma ağaçları ‘yalancı bahar’da ikinci kez meyve verdi.
27.01.2023 Yaşam
Şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı! 19 ilde alarm verildi, Meteoroloji son dakika açıkladı
Şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı! 19 ilde alarm verildi, Meteoroloji son dakika açıkladı Kar, yağmur ve fırtına ile ilgili peş peşe açıklama yapıldı. Meteoroloji güncel hava durumu tahminlerini duyurdu ve harita paylaştı. Sıcaklıklar hala mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 'Yalancı bahar'a aldanan bazı ağaçlar çiçek açtı, mevsimler kaymaya başladı. Meteoroloji uzmanından da yeni açıklama geldi. Hava bugün nasıl olacak? İstanbul'a yağış ne zaman geliyor? İşte son dakika hava durumu açıklaması...
18.01.2023 Gündem
Kripto para piyasası altüst oldu! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Shiba Inu...
Kripto para piyasası altüst oldu! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Shiba Inu... Kripto para piyasasındaki son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kısa sürede hızlı yükseliş içine giren kripto paralar yatırımcısına adeta yalancı bahar yaşattı. Piyasada güç kaybı yeniden belirmeye başladı. Küçük fiyat hareketleriyle yatırımcılarını heyecanlandıran kripto paralar bu kez sert düştü. Piyasanın en büyük oyuncu Bitcoin'de de kayıp büyüyor. Bitcoin yeniden 40 bin dolar seviyelerine geriledi.
11.04.2022 Ekonomi
Kripto parada son dakika gelişmesi! Büyük düşüş! Bitcoin, Ethereum, Solana, Dogecoin...
Kripto parada son dakika gelişmesi! Büyük düşüş! Bitcoin, Ethereum, Solana, Dogecoin... Kripto para piyasalarında güç kaybı yeniden belirmeye başladı. Kısa sürede hızlı yükseliş içine giren kripto paralar kâr satışlarıyla karşılaştı. Bitcoin yeniden 43 bin dolar seviyelerine geriledi. Lider kripto para birimi Bitcoin Mart ayının son günlerde yaşadığı yükseliş dalgasını kalıcı hale getiremedi. Bitcoin yüzde 5’e yakın düşüşle 43 bin 330 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Geçtiğimiz Kasım ayında 69 bin dolara ulaşan Bitcoin zirveden yüzde 37 uzakta işlem görüyor. Bitcoin’e ayak uydurmaya çalışan Ethereum da cansız seyrediyor. 3 bin doların üzerinde tutunmaya çalışan Ethereum yüzde 5 oranında düşüşle 3209 dolardan işlem görüyor. İşte kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
7.04.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika hareketi! Düşüş başladı, tarih verildi, yeniden yükselecek, gram altın 1.450 TL olacak
Altın fiyatlarında son dakika hareketi! Düşüş başladı, tarih verildi, yeniden yükselecek, gram altın 1.450 TL olacak Altın fiyatları son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hem yatırım yapmayı planlayanlar hem de altın bozdurarak farklı yatırım araçlarına yönelmek isteyenler canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Altın fiyatlarındaki son durum ve yeni tahminler altın yatırımlarına yön veriyor. Altın uzun süre yükseliş trendinde seyretti. Ancak altında düşüş eğilimi başladı. Altındaki aşağı yönlü hareket 'yatırım fırsatı' olarak değerlendiriliyor. Altın uzmanlarından peş peşe son dakika tahminleri geldi. Altında düşüş sürecek mi? Altına yatırım yapmayı düşünenlerin hızlı davranması gerekiyor. Çünkü altındaki düşüş kalıcı olmayacak. Daha çok uzun vadeli yatırımlarda tercih edilen altın artık orta ve kısa vadede de yatırımcısına kazanç vadediyor. Altın fiyatları ile ilgili gelen yeni tahminler yatırımcının fikrini değiştirecek. Gram altının 1450 TL'ye kadar yükseleceği öngörülüyor. Alım satım ve kar amacı güden vatandaşlar ise altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL, 31 Mart 2022 bugün cumhuriyet, yarım, tam, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu sorularına yanıt arıyor. Kapalıçarşı'dan canlı ve güncel rakamlar takibi yapılabiliyor. İşte altın fiyatları son dakika canlı rakamlar....
31.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında şok etkisi! Gram altın fiyatları ile ilgili bomba tahmin! Resmen eridi ama...
Altın fiyatlarında şok etkisi! Gram altın fiyatları ile ilgili bomba tahmin! Resmen eridi ama... Altın fiyatlarında kritik gelişmeler yaşanıyor, ons altında yaşanan düşüş, gram altın fiyatlarında da kendisini gösterdi. Art arda gelen uyarıların arından altın uzmanlarından bomba tahminler geldi. Düşüş devam ederken ‘yeni zirve görebiliriz’ açıklaması yapıldı. ‘Gram altın ne kadar olur?’ sorusu cevap buldu. Gram altında balon senaryosu, yalancı bahar etkisi ve enflasyon uyarıları yapılırken borcu olan yatırımcılar için bomba tavsiye geldi. Ons altında gün içerisinde en düşük 1916, en yüksek ise 1927 dolar seviyeleri görülürken, gram altın 909 lira üzerinden liradan işlem gördü. Çeyrek altın fiyatları ise 1480 lirada oldu. Rusya ile Ukrayna heyetleri arasında İstanbul’da gerçekleşen görüşme sonrası altın fiyatlarının aşağı yönlü seyir izlemesine neden oldu. Tüm bu gelişmeler yaşanırken yatırımcılar, ‘altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusunu merak ediyor. İşte gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını ile ilgili son dakika gelişmeleri ve uzmanların son tahminleri...
30.03.2022 Ekonomi
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi…
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yeni bölümü ile ekrana geldi. Programın dün akşam yayınlanan bölümünde uzun yollara eşlik eden aşk ve hüzün dolu şarkılar söylendi. “Uzun Yol Şarkıları” konseptli programın açılışı “Yolcu Yolunda Gerek” şarkısıyla yapıldı.
19.12.2021 Televizyon
Kuruçeşme aşk şarkılarıyla ışıldadı
Kuruçeşme aşk şarkılarıyla ışıldadı Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk pop müziğinin sevilen isimleri Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem'i ağırladı.
3.09.2021 Magazin
İstanbul'da yalancı bahar! Prof. Dr. Toros: 2021'de de sıcaklık artışının sinyalleri var
İstanbul'da yalancı bahar! Prof. Dr. Toros: 2021'de de sıcaklık artışının sinyalleri var İstanbul'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olduğu görülüyor. Sıcak havaların tadını çıkarmak isteyen İstanbullular da kendilerini parklara attı. Yürüyüş yapan insanların yanı sıra yazlık kıyafetleriyle dolaşanlar dikkat çekiyor.
30.12.2020 Gündem
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi...
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'yle ilgili Twitter hesabından paylaştığı video klipte, sözü ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser gündem oldu. Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser birçok farklı dilde seslendirildi. Peki, Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in hayatı hakkında merak edilenler...
22.07.2020 Gündem
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Muğla'da şaşırtan görüntü
Muğla'da şaşırtan görüntü Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, hava sıcaklığının 20 dereceyi bulduğu "yalancı bahar" nedeniyle erik ağacı meyve verdi.
3.12.2018 Gündem
Ve bugün İstanbul'da başladı! 3 gün durmayacak
Ve bugün İstanbul'da başladı! 3 gün durmayacak Yalancı bahar bugün bitiyor. Sıcaklık 6-7 derece düşecek, 3 gün boyunca sağanak görülecek. Fakat uzmanlar, yağışın şiddeti konusunda farklı görüşlere sahip...
29.09.2021 Gündem
Yalancı Bahar (Madhubala) 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Yalancı Bahar (Madhubala) 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yalancı Bahar (Madhubala) hafta sonları Kanal 7'de yayınlanıyor. Sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar (Madhubala)'nın 13. bölüm fragmanında kötü sürprizler yaşanıyor. İşte Yalancı Bahar (Madhubala) dizisine dair tüm bilgiler...
29.09.2021 Gündem
En güzel 5 Türk oyuncu
En güzel 5 Türk oyuncu ‘Top Beauty World’ 2016’nın ‘En Güzel 100 Kadını’nı seçti. Listede Tuba Büyüküstün birçok ismi geride bırakırken onu Meryem Uzerli takip etti...
31.03.2017 Arşiv
Üç bölümlük drama belgesel: Çalınmış Hayatlar
Üç bölümlük drama belgesel: Çalınmış Hayatlar İnternet televizyonu BluTV, drama-belgesel tadında olan 'Çalınmış Hayatlar'ı yakında izleyicisi ile buluşturuyor.
29.03.2017 Kültür Sanat
Yalancı Bahar 158. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yalancı Bahar 158. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancı Bahar final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal 7 ekranlarının oldukça sevilen dizisi Yalancı Bahar 158. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yalancı Bahar tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Yalancı Bahar 155. bölüm fragmanında Madhubala ve Raju'nun zor anları!
Yalancı Bahar 155. bölüm fragmanında Madhubala ve Raju'nun zor anları! Sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar 155. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Yalancı Bahar'da Madhubala ve Raju tekrar düğün yaptıktan sonra ayrı eve çıkmaya karar verirler. Ayrı evde yaşama olayı sandıklarından çok daha zor olacaktır. Tüm gelişmeler Yalancı Bahar'ın yeni bölümünde...
29.09.2021 Gündem
Yalancı Bahar 154. bölümünde yangın mı çıkacak?
Yalancı Bahar 154. bölümünde yangın mı çıkacak? Yalancı Bahar'ın 154. bölüm fragmanı yayınlandı. Yalancı Bahar'ın yeni bölümünde Dauji'nin istediği üzerine Madhubala ve Raju yeniden düğün yapıyor. Akıllarına gelmeyecek gizli bir düşman ise onları öldürmeyi planlıyor. Yalancı Bahar bu akşam Kanal 7'de.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalancı Bahar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalancı bahar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.