Yağmur Taktaş

Yağmur Taktaş

Son dakika Yağmur Taktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yağmur Taktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yağmur Taktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Taktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur taktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 yağmur taktaş haberi bulunmuştur. Tüm yağmur taktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı!
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Gündem
ABD’de evde ölü bulunan sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi
ABD’de evde ölü bulunan sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi ABD'de kaldığı evde ölü bulunan 28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, memleketi Adana’da toprağa verildi.
23.04.2024 Adana
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu!
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu! Yağmur Taktaş'ın ölüm haberinin ardından sosyal medyada korkunç iddialar öne sürüldü. Sosyal medya fenomeni olan ve İşte Benim Stilim programında da yarışan Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri'nde kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisinden şikayetçi oldu.
23.04.2024 Gündem
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir'
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir' Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Adana
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından getirildiği memleketi Adana’da toprağa verildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini öne sürerek sevgilisinden şikayetçi oldu.
21.04.2024 Magazin
Yağmur Taktaş'ın şaşırtan değişimi!
Yağmur Taktaş'ın şaşırtan değişimi! Geçirdiği estetik operasyonların ardından tanınmaz hale gelen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş, Instagram'daki pozlarıyla gündemden düşmüyor. Taktaş'ın son halini görenler kendisini tanımakta zorlanıyor.
19.09.2020 Magazin
İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir?
İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir? İşte Benim Stilim yarışmasında haftalar süren maratonun sonucunda birinci olan isim Yeşim Aydın kimdir? İşte Benim Stilim yarışmasında stillerini yarıştıran isimler arasında birinci olmayı başaran Yeşim Aydın sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. İşte Yeşim Aydın'ın tüm bilinmeyenleri...
18.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir?
İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir? İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında haftanın finali geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Haftalardır süren maratonda stillerini yarıştıran İşte Benim Stilim All Star'da 6. sezonunun şampiyonu Yeşim Aydın oldu. Yeşim Aydın özellikle instagram hesabındaki pozları ile çok konuşuluyordu. Peki İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olan isim Yeşim Aydın kimdir? Ayrıntılar haberimizde...
15.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
10 bin liralık ödül için 20 bin TL harcadı
10 bin liralık ödül için 20 bin TL harcadı İşte Benim Stilim'de Zeynep Vuran podyumda dans ederek yürüyünce Öykü Serter, Zeynep'e nasıl olduğunu sordu...
25.02.2016 Magazin
Canlı yayında sinir krizi geçirdi!
Canlı yayında sinir krizi geçirdi! İşte Benim Stilim 16 Şubat 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Selay Topçuoğlu podyuma çıktığında Yağmur Taktaş sinir krizi geçirdi...
17.02.2016 Televizyon
Canlı yayında sinir krizi geçirdi!
Canlı yayında sinir krizi geçirdi! Tansiyonun hiç eksik olmadığı İşte Benim Stilim'de sinirlerine hakim olamayan Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu podyuma çıktığında gözyaşlarına boğuldu.
17.02.2016 Sinema-Dizi
Emenike ve Meireles gecelerde
Emenike ve Meireles gecelerde Balıkesirspor maçı sonrası Emenike ile Meireles'in bir gece kulübünde eğlendiği öğrenildi.
4.05.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Taktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur taktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.