Winterfest

Winterfest

Son dakika WinterFest haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WinterFest ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WinterFest haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Winterfest

haberleri sayfasında son dakika yaşanan winterfest gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 winterfest haberi bulunmuştur. Tüm winterfest haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki süper minisi ve danslarıyla Uludağ'ı salladı!
Aleyna Tilki süper minisi ve danslarıyla Uludağ'ı salladı! Instagram'da 2 milyon 700 bin takipçisi bulunan Aleyna Tilki'nin iddialı paylaşımları ise sosyal medyada ilgi odağı oluyor. Uludağ’da dün başlayan Winterfest 2022'de gerçekleşen festivalde Aleyna Tilki hayranlarına gecenin geç saatlerine kadar eğlence dolu anlar yaşattı.
8.02.2022 Magazin
Uludağ'da Aleyna Tilki rüzgarı esti!
Uludağ'da Aleyna Tilki rüzgarı esti! Uludağ’da dün başlayan Winterfest 2022, bol müzik ve çeşitli aktivitelerle geride bıraktı. BITEXEN ana sponsorluğunda gerçekleşen festivalde, Aleyna Tilki, hayranlarına gecenin geç saatlerine kadar eğlence dolu anlar yaşattı.
8.02.2022 Magazin
Uludağ'ı resmen salladılar!
Uludağ'ı resmen salladılar! Kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da düzenlenen Winterfest 2018 etkinliği kapsamında konser veren Derya Uluğ ve Cem Belevi, yüzlerce üniversiteli gence unutulmaz bir gece yaşattı.
3.02.2018 Kültür Sanat
Milano'dan alışveriş yapıyor; çünkü...
Milano'dan alışveriş yapıyor; çünkü... Uludağ'da düzenlenen WinterFest'te sahne alan Demet Akalın, üniversiteli gençlere unutulmaz bir konser verdi. 120 bin TL'lik kıyafeti ile gündeme gelen Akalın, Türkiye'de ünlülerle pişti olmak istemediği için Milano'dan alışveriş yaptığını belirtti. Ünlü şarkıcı, doğum günü olan bir kıza sahnede giydiği beyaz yırtmaçlı elbisesini hediye etti.
2.02.2018 Magazin
Uludağ'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı...
Uludağ'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı... Türkiye'nin en büyük kış festivallerinden olan Bilyoner Winterfest, kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da Ayşe Hatun Önal konseri ile açılış yaptı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin basında yer alan veresiye haberleriyle ilgili sorularına, "Sakız parasını da bırakın, o an vermek istemiyorsam vermeyeyim" şeklinde cevap verdi.
1.02.2018 Kültür Sanat
2018’in her ayında  ayrı bir festival var
2018’in her ayında ayrı bir festival var Cappadox, Adana Portakal Çiçeği, Alaçatı Ot Festivali, Zeytinli Rock Festivali… Yılın neredeyse her ayına denk gelen festivalleri şimdiden ajandanıza not edin.
5.01.2018 Arşiv
Uludağ'ı ayağa kaldırdılar
Uludağ'ı ayağa kaldırdılar Winterfest Gazino Geceleri'nde geçmişten günümüze en sevilen şarkılar, gençleri müziğe doyurdu.
17.02.2017 Kültür Sanat
Kenan Doğulu zirveyi kasıp kavurdu
Kenan Doğulu zirveyi kasıp kavurdu Türkiye’nin en büyük kış gençlik festivali Winterfest kapsamında sahne alan Kenan Doğulu, gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.
14.02.2017 Kültür Sanat
Enerjileri tükenmedi
Enerjileri tükenmedi Ece Seçkin ve Ozan Doğulu performanslarıyla Winterfest’te gençleri coşturdu.
9.02.2017 Magazin
Selami Şahin ve oğlu Uludağ'da sahnede!
Selami Şahin ve oğlu Uludağ'da sahnede! Uludağ'da sahneye çıkan Selami Şahin üniversiteli gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.
8.02.2017 Magazin
Fatih Ürek’ten Ahmet Kaya performansı!
Fatih Ürek’ten Ahmet Kaya performansı! Şarkıcı Fatih Ürek, Uludağ'da düzenlenen Winterfest etkinlikleri kapsamında konser verdi. Hareketli şarkılarıyla tanınan Ürek, performansıyla takdir topladı.
7.02.2017 Magazin
Kerimcan Durmaz şov yaptı
Kerimcan Durmaz şov yaptı Uludağ'da sahne alan Kerimcan Durmaz hayranlarını bir kez daha mest etti
6.02.2017 Magazin
3 saatlik sahne
3 saatlik sahne Uludağ’da, düzelenen Winterfest etkinlikleri kapsamında Ece Seçkin ve Ozan Doğulu konser verdi.
5.02.2017 Magazin
Ece Seçkin yürek hoplattı!
Ece Seçkin yürek hoplattı! KIŞ turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da, düzelenen Winterfest etkinlikleri kapsamında Ece Seçkin ve Ozan Doğulu konser verdi.
5.02.2017 Magazin
Hareketli gece
Hareketli gece Bilyoner Winterfest kapsamında Grand Yazıcı Arena’da sahne alan pop müziğin güçlü sesi Demet Akalın, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı.
3.02.2017 Magazin
WinterFest'te Demet Akalın coşkusu!
WinterFest'te Demet Akalın coşkusu! Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ'da düzenlenen WinterFest'te sahne alan Demet Akalın, üniversiteli gençlere unutulmaz bir konser verdi.
3.02.2017 Magazin
Demet Akalın: Aleyna 16 yaşında böyle ise...
Demet Akalın: Aleyna 16 yaşında böyle ise... Şarkıcı Demet Akalın, şarkıcı Aleyna Tilki ile arasındaki atışmayla ilgili "Aleyna Tilki, 16 yaşında böyle ise 30 yaşında ne olur? Saygısızlığa tahammülüm yok" dedi.
2.02.2017 Magazin
Uludağ’da kış masalı başladı
Uludağ’da kış masalı başladı Bursa’nın güneyinde yer alan ve 2 bin 543 metrelik zirvesiyle Marmara bölgesinin en yüksek dağı olan Uludağ, farklı bir hafta sonu geçirmek isteyenler için ayrıcalıklı bir konuma sahip
30.12.2016 Arşiv
Ece Seçkin 'Zirve'yi salladı!
Ece Seçkin 'Zirve'yi salladı! Türkçe popun en genç ve etkili sesi Ece Seçkin, Winterfest’in son haftasının açılış konseri Uludağ sahnesinde sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı...
11.02.2016 Magazin
Zincirli yatırım
Zincirli yatırım Müzik kariyerinde 30 başarılı yılı geride bırakan Fatih Ürek, Arçelik Winterfest Uludağ 2016 kapsamında verdiği konserinde soğuk havayı ısıtmayı başardı...
10.02.2016 Magazin
Karın tadını çıkardılar
Karın tadını çıkardılar Büşra Pekin ve Tolga Sarıtaş, Winterfest’te gündüz karın, akşam ise eğlencenin tadını çıkardı...
9.02.2016 Magazin
Konser şampiyonu
Konser şampiyonu Müzik kariyerinde 30 yılı geride bırakan Fatih Ürek, Arçelik Winterfest Uludağ 2016 kapsamında konser verdi...
27.01.2016 Magazin
Ben daha sübyanım
Ben daha sübyanım Uludağ’da düzenlenen gençlik festivali ’Winterfest 2016’da sahneye çıkan Demet Akalın, zirvede bir hafta içinde ikinci kez hayranlarıyla buluştu...
26.01.2016 Magazin
'Ben daha sübyanım'
'Ben daha sübyanım' Kış turizminin göz bebeği Uludağ'da, tatilcilerle bir hafta sonra ikinci kez buluşan Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece sundu...
26.01.2016 Magazin
Parasını geri alsın
Parasını geri alsın Winterfest Festivali kapsamında Uludağ’a eşi Okan Kurt ile birlikte gelen Demet Akalın, kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra konser verdi...
20.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Winterfest ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki winterfest haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.