Windsor Kalesi

Windsor Kalesi

Son dakika Windsor Kalesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Windsor Kalesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Windsor Kalesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Windsor Kalesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan windsor kalesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 windsor kalesi haberi bulunmuştur. Tüm windsor kalesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreninde tarihi görüntüler, son yolculuğuna uğurlandı! 'Terör alarmı verildi, tüm dünya anbean izledi
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreninde tarihi görüntüler, son yolculuğuna uğurlandı! 'Terör alarmı verildi, tüm dünya anbean izledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth son yolculuğuna uğurlandı. Kraliçe Elizabeth, özel bir törenle Windsor Kalesi'ndeki Aziz George Şapeli'nde defnedildi.
19.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth için yapılan saygı duruşunda çanlar çalmayınca soruşturma başlatıldı!
Kraliçe Elizabeth için yapılan saygı duruşunda çanlar çalmayınca soruşturma başlatıldı! Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in onuruna ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldığı sırada tarihi saat kulesi Big Ben’in çanlarının çalmaması nedeniyle acil olarak soruşturma başlatıldı.
18.09.2022 Dünya
İngiltere'de saat 20.00'yi gösterdiğinde hayat durdu!
İngiltere'de saat 20.00'yi gösterdiğinde hayat durdu! Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in onuruna ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
18.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze masraflarının en az 6 milyar sterlin tutacağı iddiası
Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze masraflarının en az 6 milyar sterlin tutacağı iddiası İngiltere basını, Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesinin en az 6 milyar sterline mal olacağını iddia etti.
13.09.2022 Dünya
Windsor Kalesi saldırganı: Kraliçeyi öldürmek için buradayım
Windsor Kalesi saldırganı: Kraliçeyi öldürmek için buradayım İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in geçtiğimiz yıl Noel’i geçirmek üzere geldiği Windsor Kalesi’ne saldırı düzenleme amacıyla girmeye çalışan şahsın bugünkü duruşmasında kaleye girmeden önce, "Kraliçeyi öldürmek için buradayım" dediği aktarıldı.
17.08.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi ilan verdi! 5 gün çalışacak,alacağı ücret...
İngiltere Kraliçesi ilan verdi! 5 gün çalışacak,alacağı ücret... İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Buckingham Sarayı'nda bahçelerine bakacak birini aradığını duyurdu. İşte haftada 5 gün çalışması beklenen bahçıvana verilecek maaş ve merak edilen diğer detaylar.
9.07.2022 Magazin
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz vatandaşlığı alabilmek için 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülen İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’un bankacılara “ödeme hakkında endişeleri varsa Buckingham Sarayı ofisini aramalarını” söylediği iddia edildi.
5.04.2022 Gündem
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in güvenliği için Windsor Kalesi uçuşa yasak bölge ilan edildi
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in güvenliği için Windsor Kalesi uçuşa yasak bölge ilan edildi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ikamet ettiği Windsor Kalesi'nin hava sahası, güvenlik nedeniyle 27 Ocak’tan itibaren uçuşa yasak bölge ilan edildi.
9.01.2022 Dünya
Windsor Kalesi'ne giren saldırgan İngiltere'yi şok etti! Kraliçe Elizabeth'e suikast...
Windsor Kalesi'ne giren saldırgan İngiltere'yi şok etti! Kraliçe Elizabeth'e suikast... Windsor Kalesi'nde yaşanan olay İngiltere'yi sarstı. Eli silahlı saldırganın videosu yayınlandı. Sabah erken saatlerde Windsor Kalesi'nde giren saldırgan, 24 dakika önce kaydettiği videoda İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e suikast düzenleyeceğini söylüyor. Kayıttaki en şaşırtıcı an ise, saldırganın Amritsar Katliamı'nın intikamından söz etmesi oldu.
27.12.2021 Dünya
Kraliçe Elizabeth'in bulunduğu kalenin arazisine giren silahlı kişi yakalandı
Kraliçe Elizabeth'in bulunduğu kalenin arazisine giren silahlı kişi yakalandı İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in, Noel’i geçirmek üzere gittiği Windsor Kalesi’ne ait araziye izinsiz giren silahlı kişi tutuklandı.
25.12.2021 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth karar verdi! Katılmayacak!
İngiltere Kraliçesi Elizabeth karar verdi! Katılmayacak! Buckingham Sarayı açıkladı! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in İskoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenecek olan İklim Değişikliği Zirvesi'ne (COP26) katılmayacak.
26.10.2021 Dünya
Buckingham Sarayı: Kraliçe İkinci Elizabeth 1 gece hastanede kaldı
Buckingham Sarayı: Kraliçe İkinci Elizabeth 1 gece hastanede kaldı Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in geceyi hastanede geçirdiği açıklandı.
21.10.2021 Dünya
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı...
Ünlü okulda rezalet yıllar sonra ortaya çıktı! Cinsel taciz ve tecavüz skandalı... Dünyaca ünlü yoga okulundaki rezalet yıllar sonra ortaya çıktı. Şivananda yoga merkezleriyle ilgili gerçekleri seneler sonra öğrenen Ishleen Kaur isimli kadın adeta hayatının şokunu yaşadı. Kaur, cinsel istismar şikayetçisi kadınların başından geçenleri tek tek gün yüzüne çıkarıp tüm dünyanın öğrenmesini sağladı.
6.07.2021 Dünya
Tüm dünyanın gözü orada! Prens Philip'e veda...
Tüm dünyanın gözü orada! Prens Philip'e veda... İngiltere Kraliçesi ikinci Elizabeth'in eşi Prens Philip'e Windsor Kalesi'nde veda ediliyor. Kalenin içindeki Sen George şapelinde düzenlenecek törene halkın katılımına izin verilmiyor.
17.04.2021 Dünya
Prens Philip kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in hayatı…
Prens Philip kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in hayatı… İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip, 99 yaşında hayatını kaybetti. Prens Philip kimdir?
9.04.2021 Gündem
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip hayatını  kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, 99 yaşında yaşamını yitirdi.
9.04.2021 Dünya
Kraliçe Elizabeth temizlikçi arıyor! Aylık maaş 200 bin lira
Kraliçe Elizabeth temizlikçi arıyor! Aylık maaş 200 bin lira İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için yatılı kalabilecek bir temizlikçi aranıyor. Windsor Kalesi’nde kalacak olan temizlikçinin maaşı ise 19 bin pound yani yaklaşık 200 bin lira olarak belirlendi.
21.10.2020 Dünya
Kraliçe Elizabeth etkinlikleri iptal etti
Kraliçe Elizabeth etkinlikleri iptal etti İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Covid-19 nedeni ile Buckingham Sarayı ve Windsor Kalesi’nde yapılan etkinlikleri yıl sonuna kadar iptal etti.
1.10.2020 Dünya
Kraliyet 'Prens Harry ve Meghan Markle' için kararını verdi!
Kraliyet 'Prens Harry ve Meghan Markle' için kararını verdi! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, kendi başkanlığında gerçekleştirilen aile toplantısının ardından yaptığı açıklamada, torunu Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın Kraliyet ailesi görevlerini bırakma kararına destek verdiğini açıkladı.
13.01.2020 Dünya
Prens Harry isyan etti: Annemden sonra karım da kurban ediliyor
Prens Harry isyan etti: Annemden sonra karım da kurban ediliyor Sussex Düşesi Meghan Markle, babasına yazdığı mektubu yayımlayan Mail on Sunday gazetesine dava açtı. Prens Harry de "bulvar gazetelerine" yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi.
2.10.2019 Dünya
BBC, Prens Harry'nin oğlunu maymuna benzeten DJ'yi kovdu
BBC, Prens Harry'nin oğlunu maymuna benzeten DJ'yi kovdu İngiliz kamu yayın kuruluşu, Twitter hesabında şempanze fotoğrafı paylaşan ve Sussex Düşesi Markle'ın melez olmasına gönderme yapan çalışanı işten çıkardı.
9.05.2019 Dünya
Kraliyete görücü
Kraliyete görücü 19 Mayıs’ta evlenerek yılın düğününe imza atan Prens Harry ile Meghan Markle’ın çok konuşulan gelinlik ve damatlığı sergide görücüye çıkıyor
30.08.2018 Magazin
NATO yetmedi Londra’yı da karıştırdı..!
NATO yetmedi Londra’yı da karıştırdı..! NATO zirvesini ‘çekiliriz’ restiyle krize sürükleyen ABD Başkanı Trump, bu kez de İngiltere’yi karıştırdı. Trump, Başbakan Theresa May’in Brexit planları için, ‘Ona nasıl yapılması gerektiğini söyledim ama işi berbat etti’ dedi
13.07.2018 Dünya
Adeta bir rüya
Adeta bir rüya İngiltere tahtının 6’ncı varisi Prens Harry (33) sabah Dük unvanı aldı, Düşes olarak anılacak ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle (36) ile rüya gibi bir törenle İngiltere’nin Windsor kentinde bulunan St. George Şapeli’nde evlendi
19.05.2018 Dünya
Dünyada son dakika... Ve evlendiler!
Dünyada son dakika... Ve evlendiler! Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle evlendi. Prens Harry'e babaannesi olan İngiltere Kraliçesi Elizabeth tarafından Sussex Dükü unvanı verildi. Haberi Buckingham Sarayı duyurdu. Kraliyet ailesinin takipçileri, günler öncesinden çiftin evleneceği Windsor Kalesi yakınlarında kamp kurarken, güvenlik önlemleri en üstü seviyeye çıkarıldı.
19.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Windsor Kalesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki windsor kalesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.