Whitney Houston

Whitney Houston

Son dakika Whitney Houston haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Whitney Houston ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Whitney Houston haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whitney Houston

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whitney houston gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 whitney houston haberi bulunmuştur. Tüm whitney houston haberleri aşağıda listelenmiştir.
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
Türkiye'nin aşk şarkısı belli oldu
Türkiye'nin aşk şarkısı belli oldu Araştırma şirketi Areda Survey’in bin 100 katılımcıyla gerçekleştirdiği “En sevilen Türkçe Aşk Şarkısı” araştırmasına ilişkin anketin sonucunda Kayahan’ın “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısı yüzde 17,9 oranla zirvede yerini aldı.
13.02.2022 Yaşam
Kelly Price koronavirüse yenik düştü
Kelly Price koronavirüse yenik düştü Mariah Carey, Whitney Houston ve Faith Evans'ın konuk vokalistliğini yapmış olan Kelly Price, hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.
28.09.2021 Magazin
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var Geçtiğimiz ay annesi, babası ve ablasıyla birlikte koronavirüse yakalanan Gülçin Ergül, 10 gün hastanede kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.
24.04.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı bir kez daha evlat acısı yaşadı
Ünlü şarkıcı bir kez daha evlat acısı yaşadı Amerikalı ünlü şarkıcı Bobby Brown bir kez daha evlat acısı yaşadı. 2015 yılında ünlü şarkıcı Whitney Houstan'dan olan kızını kaybeden Bobby Brown'ın oğlu Bobby Brown Jr'ın Los Angeles'taki evinde ölü bulunduğu açıklandı.
19.11.2020 Dünya
Della Miles'ten depremzedelere destek
Della Miles'ten depremzedelere destek ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Della Miles, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin acısını paylaştı. Bu paylaşımının ardından bir açıklama yapan Türkiye sevdalısı Della Miles, bölgedeki depremzedeler yararına gerçekleştirilecek herhangi bir konser etkinliğinde gönüllü olarak sahne alacağının sözünü verdi.
26.01.2020 Dünya
Dünyaca ünlü şarkıcı yerli otomobile talip!
Dünyaca ünlü şarkıcı yerli otomobile talip! Amerikalı sanatçı Della Miles, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum" diye yazdı.
28.12.2019 Dünya
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı?
Della Miles kimdir? Della Miles nerelidir, kaç yaşındadır? Müslüman mı? ABD’li sarkıcı Della Miles’in Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Akçakale’ye gitmesinin ardından sanatçı hakkında merak edilenler de arttı. Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok şarkıcının vokalistliğini yapan Della Miles kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde…
17.10.2019 Yaşam
Bir kere bir kadına âşık oldum ama...
Bir kere bir kadına âşık oldum ama... Bir YouTube videosuyla hayatımıza girdikten kısa bir süre sonra 'müzikte yeni dalga'nın en geniş kitleye ulaşan seslerinden biri oldu Kalben. 33 yaşında "Hepimizin memeleri, göbişi var. O zaman ben bu güzellikten neden uzak duruyorum" diyecek kadar kendisiyle barışık biri. Yeni çalışması 'Aşk Çeşmesi'ni anlattı...
21.07.2019 Magazin
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu!
Della Miles Türkiye'de Müslüman oldu! ABD’li sanatçı Della Miles, Yeni Zelanda’da iki camiye yapılan katliamdan sonra konser görüşmesi için geldiği İstanbul’da Müslüman oldu.
19.03.2019 Magazin
2019'un ilk bombası Tamay
2019'un ilk bombası Tamay Üç yıl önce 'O Ses Türkiye' jürisinin tamamını kendisine döndüren Tamay, 3 yıl sonra tüm Türkiye’ye sesini duyurmaya hazır!
8.01.2019 Magazin
Bu hafta 8 film vizyona girecek
Bu hafta 8 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girecek.
15.11.2018 Kültür Sanat
Meryem Uzerli, yüzüne yaptırtığı dolgularla alay konusu oldu
Meryem Uzerli, yüzüne yaptırtığı dolgularla alay konusu oldu 71. Cannes Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından sinema, televizyon dünyasından oyuncuların akın ettiği etkinliğe, Türkiye'den de Meryem Uzerli katıldı...
19.05.2018 Magazin
Whitney Houston belgeselinde şok iddia!
Whitney Houston belgeselinde şok iddia! 2012'de 49 yaşında uyuşturucudan yaşamını yitiren Amerikalı şarkıcı Whitney Houston'ın yaşamını anlatan belgesel, 71'inci Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptı.
18.05.2018 Magazin
Müthiş ikiliden yeni poster
Müthiş ikiliden yeni poster Whitney Houston ve Kevin Costner’ı beyazperdede buluşturan ‘The Bodyguard’ filmine atıfta bulunan posterleri ile dikkat çeken ‘Hitman’s Bodyguard’ filminden yeni bir poster yayınlandı.
4.06.2017 Magazin
Murat Kekilli'den Mustafa Ceceli'ye destek!
Murat Kekilli'den Mustafa Ceceli'ye destek! Murat Kekilli, son günlerde boşanma davası ve yeni kız arkadaşıyla ilgili sosyal medyada eleştirilen Mustafa Ceceli'ye destek verdi. İşte Murat Kekilli'nin Mustafa Ceceli'ye verdiği destek mesajı...
1.06.2017 Magazin
Romantik ikili
Romantik ikili Başrollerinde Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson’ın yer aldığı aksiyon ve komediyi bir araya getiren ‘Hitman’s Bodyguard’ filminden poster yayınlandı.
15.04.2017 Magazin
Della Miles: Türklerden gördüğüm kibarlığı asla unutamam
Della Miles: Türklerden gördüğüm kibarlığı asla unutamam ABD'li sanatçı Miles, 'Sahnede ve sahne dışında Türk insanından gördüğüm kibarlığı asla unutamam. Burası çok güzel bir ülke ve buraya geldiğim için çok mutluyum.' dedi
20.03.2017 Magazin
George Michael kimdir?
George Michael kimdir? George Michael hayata gözlerini yumdu. Ölüm sebebini menajeri açıkladı. Ünlü İngiliz sanatçı George Michael'a ilişkin tüm merak edilenleri sizleri için derledik. İşte George Michael kimdir? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Hologramı turneye çıkıyor
Hologramı turneye çıkıyor ‘I Will Always Love You yorumu başta olmak üzere sesiye rüzgar gibi esen ünlü şarkıcı Whitney Houston, ölümünün üzerinden üç yıl geçmesine rağmen turneye hazırlanıyor...
14.09.2015 Magazin
Küvet  trajedisi
Küvet trajedisi Ünlü şarkıcı Whitney Houston’ın 22 yaşındaki kızı Bobbi Kristina Brown bilincini kaybetmiş halde bulunduğu hastanede hayatını kaybetti...
27.07.2015 Magazin
Whitney Houston'ın kızı hayatını kaybetti
Whitney Houston'ın kızı hayatını kaybetti Amerikalı şarkıcı ünlü şarkıcı Whitney Houston ve R&B sanatçısı Bobby Brown'ın kızları Bobbi Kristina Brown, hayatını kaybetti.
27.07.2015 Magazin
Ünlü şarkıcının kızı da küvette bulundu
Ünlü şarkıcının kızı da küvette bulundu Dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Housten’ın kızı Bobbi annesi gibi evinin küvetinde baygın bir şekilde bulundu. Bobbi şu an suni komada tutuluyor.
2.02.2015 Magazin
Ünlü şarkıcının kızı da küvette bulundu
Ünlü şarkıcının kızı da küvette bulundu Dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Housten’ın kızı Bobbi annesi gibi evinin küvetinde baygın bir şekilde bulundu.
2.02.2015 Dünya
Whitney Houston’ın kızı banyoda baygın bulundu
Whitney Houston’ın kızı banyoda baygın bulundu Dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Housten’ın kızı Bobbi annesi gibi evinin küvetinde baygın bir şekilde bulundu...
1.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Whitney Houston ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whitney houston haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.