Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir?
Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir? Sabah saatlerinden itibaren Whatsapp’ta yaşanan erişim sorunu nedeniyle kullanıcıların şikayetleri arttı. Tam 2 saate yakın Whatsapp’ta grupta gönderilen mesajlar kullanıcılara ulaşamadı. WhatsApp'taki sorunun düzelip düzelmediği ise merak ediliyor. Peki, Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir? Whatsapp geçici olarak kullanılamıyor uyarısı nedir? İşte Whatsapp sorunu ile ilgili son durum!
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çalışmıyor? Son dakika açıklaması
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çalışmıyor? Son dakika açıklaması WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü mü? Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sağlanamıyor. Milyonlarca uygulama kullanıcısı WhatsApp, Instagram ve Facebook'un neden çalışmadığını araştırıyor. WhatsApp'a girmeye çalışan kullanıcılar "500 Server Error" hatası ile karşılaşıyor. Konuyla ilgili açıklama geldi.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
BTK'dan WhatsApp açıklaması: Siber saldırı yaşanmış olabilir
BTK'dan WhatsApp açıklaması: Siber saldırı yaşanmış olabilir Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, WhatsApp uygulamasında dün gece global seviyede bir arıza olduğunu belirterek, "Sorunun nedenine ilişkin bir açıklama yapılmadı ancak yeni özelliklerin eklenmesiyle ilgili update sırasında bir sorun olmuş veya siber saldırı yaşanmış olabileceği iddiaları söz konusu." dedi.
29.09.2021 Gündem