Gazete Vatan Logo

Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir?

Sabah saatlerinden itibaren Whatsapp’ta yaşanan erişim sorunu nedeniyle kullanıcıların şikayetleri arttı. Tam 2 saate yakın Whatsapp’ta grupta gönderilen mesajlar kullanıcılara ulaşamadı. WhatsApp'taki sorunun düzelip düzelmediği ise merak ediliyor. Peki, Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir? Whatsapp geçici olarak kullanılamıyor uyarısı nedir? İşte Whatsapp sorunu ile ilgili son durum!

Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir?

Dünyaca ünlü ve milyarlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta yaşanan erişim sorunu sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Kullanıcılar mesaj göndermekte sorun yaşarken grup gönderileri kullanıcılara ulaşmadı.

WHATSAPP DÜZELDİ Mİ?

Whatsapp’tan saat 09.30 sıralarında başlayan sorun, saat 11.40'tan itibaren kademeli olarak düzeldi. Sabah 09.30'dan itibaren WhatsApp kullanıcılarının şikayetleri 100 kat arttı.

WhatsApp'taki sorun ile ilgili olarak Meta'dan "Bazı kişilerin şu anda mesaj göndermekte sorun yaşadığının farkındayız ve WhatsApp'ı mümkün olduğunca çabuk herkes için geri yüklemek için çalışıyoruz" açıklaması yapıldı.

Yapılan çalışmaların ardından sorun, saat 11.40'tan itibaren kademeli olarak düzelmeye başladı.