Warren Buffett

Warren Buffett

Son dakika Warren Buffett haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Warren Buffett ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Warren Buffett haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Warren Buffett

haberleri sayfasında son dakika yaşanan warren buffett gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 warren buffett haberi bulunmuştur. Tüm warren buffett haberleri aşağıda listelenmiştir.
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Dünyanın en zengin 10 kişisinden 7'si teknoloji işi yapıyor
Dünyanın en zengin 10 kişisinden 7'si teknoloji işi yapıyor Bloomberg Billionaires Index verilerine göre, dünyanın en zengin 500 insanın yer aldığı listenin ilk 10 sırasındaki iş adamlarının 7'si teknoloji merkezli işler yapıyor.
28.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti Dünyanın en zenginleri listesi açıklandı. Listenin başında yer alan Jeff Bezos’un 182 milyar dolarlık serveti dudak uçuklattı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un hayatı…
25.11.2020 Gündem
Servetini dört ayda üçe katladı
Servetini dört ayda üçe katladı Son dört ayda kisisel serveti üç kat artan, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Güney Afrikalı girişimci Elon Musk, ilk kez en zenginler listesinde ilk 10'a girdi.
20.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın sosyal medya hesabı hacklendi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile teknoloji devi Apple gibi Elon Musk'ın da hesabından sanal para birimi Bitcoin istenilerek "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödelemerini iki katına çıkarıyorum" paylaşımı yapıldı. Bu olayın ardından pek çok kişi Elon Musk kimdir? sorusu araştırıyor. İşte Elon Musk kariyeri ve hayatı hakkında merak eidlenler...
16.07.2020 Gündem
Twitter hack dolandırıcılığı! Uber, Apple, Elon Musk, Jeff Bezos, Joe Biden ve Bill Gates’in twitter hesapları mı hacklendi?
Twitter hack dolandırıcılığı! Uber, Apple, Elon Musk, Jeff Bezos, Joe Biden ve Bill Gates’in twitter hesapları mı hacklendi? Twitter hacklendi mi, günün sorusu oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da hackerlar tarafından bulunan bir güvenlik açığı sayesinde Barack Obama, Elon Musk ve Bill Gates gibi isimlerin hesapları hacklendi. Hackerler, ele geçirdikleri hesaplardan paylaştıkları linklerle 110 bin doların üzerinde bitcoin dolandırıcılığı yaptı. İşte Twitter’fa hacklenen kurum ve ünlüler…
16.07.2020 Gündem
Ünlü isimlere büyük şok! Hesapları ele geçirildi
Ünlü isimlere büyük şok! Hesapları ele geçirildi Barrack Obama, Bill Gates, Jack Dorsey, Elon Musk, Joe Biden, Warren Buffett, Kanye West, Michael Bloomberg, Apple, Uber ve Jeff Bezos'un resmi Twitter hesapları hacklendi. Hacklenen hesaplardan bitcoin çekilişi paylaşımı yapıldı. Öte yandan Twitter, Bitcoin için yapılan hack olayından sonra bütün onaylı hesaplara kısıtlama getirdiğini duyurdu.
15.07.2020 Dünya
10 milyar dolarlık fon kurdu
10 milyar dolarlık fon kurdu Dünyanın en zengin insanı olan Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos, iklim değişikliği ile mücadele için 10 milyar dolar bağışladığını açıkladı.
18.02.2020 Bilim ve Teknoloji
İki gecede 19 milyar dolar kaybetti
İki gecede 19 milyar dolar kaybetti Dünyanın en zengin kişisi olan Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos, NASDAQ'da yaşanan düşüşten payını alan Amazon hisselerindeki değer kaybı sonrası iki gecede 19 milyar dolar kaybetti.
30.10.2018 Ekonomi
Bill Gates 24 yıllık koltuğundan oldu!
Bill Gates 24 yıllık koltuğundan oldu! Forbes, "En Zengin 400 Amerikalı" listesini açıkladı. 24 yıl boyunca listenin ilk sırasında yer alan Microsoft'un kurucusu Bill Gates, koltuğunu Amazon'un CEO'su Jeff Bezos'a kaptırdı.
4.10.2018 Ekonomi
Apple hisseleri rekor kırdı
Apple hisseleri rekor kırdı Apple'ın piyasa değeri, 37 milyar dolar artışla 933 milyar dolara kadar yükseldi.
4.05.2018 Ekonomi
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos servetine servet kattı
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos servetine servet kattı Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, şirketin beklentilerin üzerinde gelen satışları sayesinde bir gün içerisinde 12 milyar dolar daha zenginleşti.
27.04.2018 Ekonomi
Dünyanın en zengini belli oldu
Dünyanın en zengini belli oldu Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi Jeff Bezos, 112 milyar dolarlık servetiyle Forbes'un dünyanın en zenginleri listesinde, Bill Gates'i tahtından indirerek, ilk sırada yer aldı.
6.03.2018 Ekonomi
Milyarder Buffett'tan sanal para birimi uyarısı
Milyarder Buffett'tan sanal para birimi uyarısı ABD'li milyarder ve yatırımcı Warren Buffett, sanal para birimlerinin sonunun "kötü" olacağına inandığını söyledi.
11.01.2018 Ekonomi
ABD'li milyarderden Bitcoin uyarısı: Sonu kötü!
ABD'li milyarderden Bitcoin uyarısı: Sonu kötü! ABD'li milyarder ve yatırımcı Warren Buffett, "Kripto paralar hakkında genel olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bunlar kötü şekilde sonuçlanacak" dedi
10.01.2018 Ekonomi
Amazon'un kurucusu tekrar dünyanın en zengin kişisi oldu
Amazon'un kurucusu tekrar dünyanın en zengin kişisi oldu Serveti 92,8 milyar dolara ulaşan Jeff Bezos, 27 Temmuz'dan sonra tekrar Microsoft kurucusu Bill Gates'i geride bıraktı
27.10.2017 Ekonomi
Yaşayan en büyük 100 iş dehası arasına girdi
Yaşayan en büyük 100 iş dehası arasına girdi Chobani markasıyla ABD’nin gıda devleri arasına giren Hamdi Ulukaya, Forbes Dergisi’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında hazırladığı 100 kişilik “Yaşayan En Büyük İş Dehaları” listesine dahil edildi
20.09.2017 Ekonomi
Ortega’dan Bezos’a çalım
Ortega’dan Bezos’a çalım Zara’nın sahibi Amancio Ortega’dan sürpriz çıkış. Ortega, ‘Dünyanın en zenginleri’ listesinde Amazon’un kurucusu Bezos’u geçerek Bill Gates’in ardından listede ikinci sıraya yükseldi
2.08.2017 Ekonomi
Milyarder patlaması
Milyarder patlaması Forbes’un dünyanın en zenginleri listesinde zirve 86 milyar dolarla yine Bill Gates’in oldu. 1 yılda 233 kişi listeye girererken rekora imza atıldı. Milyarder sayısı ilk kez 2 bini geçti.
21.03.2017 Ekonomi
Oxfam: "Dünyanın yarısı, sekiz adamın elinde" Eğer önlem alınmazsa...
Oxfam: "Dünyanın yarısı, sekiz adamın elinde" Eğer önlem alınmazsa... Eğer önlem alınamazsa bireylerin öfkesi daha da büyüyecek ve köklü değişiklikler olacak... İngiliz yardım kuruşulu Oxfam'ın verilerine göre, dünyanın en zengin sekiz kişisinin serveti, dünyanın yarısını oluşturan 3.6 milyar nüfusun servetine eşit.
17.06.2021 Dünya
Türk zenginlerin 2 milyar $’ı eridi
Türk zenginlerin 2 milyar $’ı eridi Dünyanın en zengini Bill Gates olurken, listeye Türkiye’den Ülker, Özyeğin Şahenk ve Koç girdi. Ancak 4 zenginin serveti 2015’e göre 2 milyar $ azaldı.
29.07.2016 Ekonomi
Facebook en değerli 5 şirket arasında
Facebook en değerli 5 şirket arasında Sosyal paylaşım sitesi Facebook, hisse senetlerindeki artış sayesinde dünyanın en değerli 5'inci şirketi haline geldi.
29.07.2016 Ekonomi
Milyarder yatırımcıdan Apple atağı
Milyarder yatırımcıdan Apple atağı Geçen yıl hisse fiyatları yüzde 30 değer kaybeden teknoloji devi Apple'ın 9,81 milyon hissesi, dünyanın en zenginleri arasında bulunan Warren Buffett'in oldu.
17.05.2016 Dünya
Çin’in ‘Buffett’ı kayıp
Çin’in ‘Buffett’ı kayıp Çin’in en büyük aracılık şirketinin 2 yöneticisinden sonra, kendisini Warren Buffett’in öğrencisi olarak niteleyen 7 milyar dolarlık servete sahip işadamı Guangchang’dan da haber alınamıyor.
11.12.2015 Ekonomi
Çin'in en ünlü işadamlarından biri 'kayboldu'
Çin'in en ünlü işadamlarından biri 'kayboldu' Çin’in en zengin isimlerinden, Türkiye’de de bilinen Fransız otel grubu Club Med’in sahibi milyarder Guo Guangchang’ın kaybolduğunu belirtildi.
11.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Warren Buffett ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki warren buffett haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.