Wall Street Journal

Wall Street Journal

Son dakika Wall Street Journal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wall Street Journal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wall Street Journal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wall Street Journal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wall street journal gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.401 wall street journal haberi bulunmuştur. Tüm wall street journal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Ünlü olmadan önce sokakta yaşıyordu! "Özlem hissediyorum"
Ünlü olmadan önce sokakta yaşıyordu! "Özlem hissediyorum" Amerika Birleşik Devletlerli (ABD) 49 yaşındaki Hollywood oyuncusu Hilary Swank, Wall Street Journal'a ünlü olmadan öce ailesiyle beraber uyudukları yere özlem duyduğunu söyledi. Swank, "Zorluklara rağmen, hiçbir şeyimizin olmadığı o günler için bir özlem hissediyorum" dedi.
23.02.2024 Magazin
İsrail ve Filistin arasında 4 aylık ateşkes planı iddiası
İsrail ve Filistin arasında 4 aylık ateşkes planı iddiası ABD merkezli Wall Street Journal gazetesinde yer alan haberde, İsrail ve Filistin arasında tüm esirlerin serbest bırakılmasını içeren yaklaşık 4 aylık ateşkes planı üzerinde çalışıldığı iddia edildi.
28.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İsrail'in Türkiye dahil Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerini hedef alacağına dair haberler üzerine, İsrail istihbarat birimlerine Türkiye'de yasa dışı faaliyette bulunmalarının ciddi sonuçları olacağı bildirildi.
4.12.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı İsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023 Dünya
Instagram ve Facebook artık reklamsız! Ücretler açıklandı
Instagram ve Facebook artık reklamsız! Ücretler açıklandı Meta Platforms META.O, Avrupalı ​​kullanıcılar için Instagram veya Facebook'a reklamsız aboneliklerden ayda 10 euro talep edecek. Mobilden yapılan ödemelerde 13 euro alınacak. Her bir ek hesap için ise 6 euro alınması planlanıyor.
3.10.2023 Bilim ve Teknoloji
İklim krizi Panama Kanalı'nı da vurdu! Çok sayıda gemi haftalardır bekliyor
İklim krizi Panama Kanalı'nı da vurdu! Çok sayıda gemi haftalardır bekliyor Atlantik ve Pasifik okyanuslarını bağlayan Panama Kanalı’nde trafik, kuraklık yüzünden durma noktasına geldi. 200’den fazla gemi, su tasarrufu amacıyla geçişlerin kısıtlandığı kanalın iki yakasında haftalardır bekliyor.
22.08.2023 Dünya
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor!
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor! Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi!
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi! Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırdı. Alman ZDF '20 yıldır zirvede' yorumunda bulundu. CNN International 'Erdoğan, iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı' dedi. Al Jazeera ise seçim zaferinin Erdoğan'ın tarihteki yerini mühürlediğinin altını çizdi.
29.05.2023 Dünya
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
2022'de internette en çok altın ve kripto arandı
2022'de internette en çok altın ve kripto arandı İnternette 2022'de en çok arananlar "kripto" ve "altın" oldu. Amerikan Wall Street Journal'da yer alan analize göre yatırımcılar kripto ve altına yöneliyor.
25.04.2023 Ekonomi
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü. Bölgedeki tansiyonun zirveye çıkmasına neden olan olay sonrası ABD basını Washington'un Türkiye'nin iznine ihtiyaç duyacağını yazdı
15.03.2023 Dünya
Google yapay zekâ çalışmalarını engelliyor!
Google yapay zekâ çalışmalarını engelliyor! Google'ın merakla beklenen yapay zekâlı sohbet robotu Bard'ı yakın gelecekte piyasaya sürmesi beklenirken ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Wall Street Journal'ın haberine göre, iki eski Google mühendisi yıllar önce ChatGPT benzeri bir sohbet robotu geliştirdi ve bunu halka sunmayı planladı ancak yöneticiler güvenlik endişeleri nedeniyle buna karşı çıktı.
14.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde Meral Akşener'in açıklamaları ile muhalefet cephesinde ortaya çıkan çatlak sonrası Erdoğan'ın ilk değerlendirmesi dünya basınında geniş yer buldu. Erdoğan'ın 'Oturdular, konuştular, dağıldılar' sözünü okurlarına aktaran Bloomberg haberinde dikkat çeken bir analize yer verdi.
5.03.2023 Dünya
Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı!
Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı! Dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın adayının Kılıçdaroğlu olduğunu ve CHP liderinin adaylığına karşı çıktığını söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı aday olmaya çağıran Akşener'i dünya basını manşetten gördü.
4.03.2023 Dünya
Enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer, o anları anlattı
Enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer, o anları anlattı Kahramanmaraş depreminin hafızalara kazanan fotoğraflarından biri enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan babanın fotoğrafıydı. Baba Mesut Hançer yaşadıklarını Kanal D-CNN Türk ortak yayınında anlattı. Kanal D muhabiri Mustafa Berber ve kameraman Bayram Şahin'in özel haberi...
11.02.2023 Gündem
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Türkiye’deki felaket tüm dünyanın gündemine oturdu. Dünya medyası depremin son yılların en büyük doğal afeti olduğuna dikkat çekti. Bazı yayın organları ise depremzedeler için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.
7.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Wall Street Journal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wall street journal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.