Vizesiz Seyahat

Vizesiz Seyahat

Son dakika VİZESİZ SEYAHAT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VİZESİZ SEYAHAT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VİZESİZ SEYAHAT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vizesiz Seyahat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vizesiz seyahat gelişmeleri de dahil olmak üzere 412 vizesiz seyahat haberi bulunmuştur. Tüm vizesiz seyahat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapıda vizeye hizmet bedeli sürprizi! Yunan adalarına girişin maliyeti 90 Euro oldu
Kapıda vizeye hizmet bedeli sürprizi! Yunan adalarına girişin maliyeti 90 Euro oldu Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sürprizli başladı. Adaya gitmek için 60 Euro vize ücreti isteniyor. Ancak bu para yetmiyor, feribot firmaları da Yunan gümrük tarafı da ekstra ücret talep ediyor, yoksa evraklar işleme alınmıyor. Bazı firmalar 20 Euro hizmet bedeli alıyor. 30 Euro ve daha üzerinde isteyenler de var. Örneğin Ayvalık’taki bir feribot firması, “10 Euro’sunu biz 10 Euro’sunu da Midilli tarafı alıyor” diyor. İşin içine tur firmaları da girince fiyat değişiyor.
6.04.2024 Gündem
İDO Yunan Adaları ücreti ne kadar, kaç TL? Yunan adalarına vizesiz seyahat ne zaman başlayacak?
İDO Yunan Adaları ücreti ne kadar, kaç TL? Yunan adalarına vizesiz seyahat ne zaman başlayacak? İDO Yunan Adaları ücreti 2024 belli oldu. 10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleştirilecek olan kapıda vize uygulaması öncesinde İDO Yunan Adaları sefer ücretlerini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Vizesiz Yunan adalarına seyahatin başlayacağı tarih belli oldu! Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Sürekli olacağına inanıyorum
Vizesiz Yunan adalarına seyahatin başlayacağı tarih belli oldu! Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Sürekli olacağına inanıyorum Vizesiz Yunan adalarına seyahat için beklenen tarih açıklandı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor Türkiye ekonomisinin son 20 yılda gösterdiği büyüme ve yabancı piyasalarla entegrasyonuna paralel olarak Türk vatandaşlarının yurt dışındaki yatırımlarında da artış yaşanıyor.
2.08.2023 Ekonomi
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
Romanya vize istiyor mu? Romanya'ya kimlikle seyahat var mı?
Romanya vize istiyor mu? Romanya'ya kimlikle seyahat var mı? Balkan bölgesinde bulunan Romanya son yılların en çok turist çeken ülkelerin başında geliyor. Ülkemizden Romanya'ya tatile gidecek olan vatandaşlar vize işlemleri ve şartları hakkında da araştırmalarına devam ediyor. Seyahat öncesi o ülkedeki yaşam ve konaklama hakkında bilgileri araştıranlar zamandan da tasarruf ediyor. Eski Doğu Avrupa'nın en güzel ülkelerinden Romanya vize istiyor mu sorusunun cevabı da merak ediliyor. Peki Romanya'da kimlikle seyahat var mı?
3.05.2023 Gündem
Karadağ vize istiyor mu? Karadağ için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı?
Karadağ vize istiyor mu? Karadağ için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı? Yurt dışı seyahate çıkacakların tercihi olan Karadağ vize işlemleri hakkında araştırmalar başladı. Ülkemizden Karadağ'a gidecek olan vatandaşlar için bazı şartlar mevcuttur. Bazı ülkeler vize ve pasaport isterken bazı ülkeler de sadece T.C. kimliği istiyor. Peki balkanların en güzel ülkelerinden olan Karadağ vize istiyor mu? Karadağ'a seyahat için vize almak gerekir mi? Kimlikle seyahat var mı?
2.05.2023 Gündem
Dünyanın en güçlü pasaportları belli oldu! İşte Türkiye'nin listedeki yeri...
Dünyanın en güçlü pasaportları belli oldu! İşte Türkiye'nin listedeki yeri... Vize almadan seyahat edilebilecek ülke sayısına göre, dünyanın en değerli pasaportları belli oldu. Japonya 193 ülkeye vizesiz seyahat ile beş yıl üst üste ilk sırada yer aldı. Türkiye'nin listedeki yeri belli oldu
12.01.2023 Dünya
Türklere pasaport ve vize şartı yok! İşte dünyada vizesiz ve sadece kimlik kartıyla gidilebilecek ülkeler...
Türklere pasaport ve vize şartı yok! İşte dünyada vizesiz ve sadece kimlik kartıyla gidilebilecek ülkeler... Türklerin vizesiz ve pasaportsuz seyahat edebileceği ülkelere yenileri peş peşe ekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balkan turunda yaptığı açıklama ile birlikte Sırbistan ve Bosna Hersek'e Türk vatandaşları sadece kimlik kartlarıyla seyahat edebilecek. Türk vatandaşlarında pasaport ve vize şartı aranmayacak. Peki hangi ülkelere sadece kimlikle gidilebiliyor? İşte o güncellenen liste...
8.09.2022 Ekonomi
Yeni kimlik yeterli! Vize ve pasaporta gerek yok! Liste güncellendi, Avrupa'da 90 gün...
Yeni kimlik yeterli! Vize ve pasaporta gerek yok! Liste güncellendi, Avrupa'da 90 gün... Türkiye’den vizesin seyahat edilen ülkelere bir yenisi daha eklendi. Yeni kimlik kartı olan herkes artık bu Avrupa ülkesine seyahat edebiliyor. Türk vatandaşları için pasaportsuz ve kimlikle seyahat edilebilen ülkeler KKTC, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Moldova’ydı. Son yapılan güncelleme ile bir Avrupa ülkesi de vizesiz seyahat edilebilecek ülke listesine girdi.
16.06.2022 Galeri
Avrupa'da bir ülkeye daha kimlikle giriş! İşte Türklerden vize istemeyen ülkelerin listesi: Pasaportsuz ve vizesiz seyahat...
Avrupa'da bir ülkeye daha kimlikle giriş! İşte Türklerden vize istemeyen ülkelerin listesi: Pasaportsuz ve vizesiz seyahat... Vizesiz giriş yapılan ülkelere bir yenisi daha eklendi. Avrupa ülkesine yeni kimlik kartı olan herkes syahat edebilecek. Türk vatandaşları için pasaportsuz ve kimlikle seyahat edilebilen ülkeler KKTC, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Moldova’ydı. Son yapılan açıklamayla Avrupa ülkesine de kimlikle seyahat edilebilecek.
10.06.2022 Ekonomi
Türkler için vize ve pasaport istemeyen ülkeler! İşte 2022 yılı güncel listesi...
Türkler için vize ve pasaport istemeyen ülkeler! İşte 2022 yılı güncel listesi... Dünyanın bir çok ülkesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından pasaport ve vize istemiyor. Peki Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler hangileri?
3.06.2022 Dünya
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
2022 tatil sezonunda yoğun talep yurt dışı turlarına
2022 tatil sezonunda yoğun talep yurt dışı turlarına Yaz sezonunun yaklaşmasıyla tatil hazırlıkları hızla başladı. İki yılı aşkın süredir devam eden pandemi nedeniyle evlerine kapanan yurttaşlar, yaz tatili için valizlerini hazırlamaya çoktan koyuldu.
28.04.2022 Yaşam
Vizeye gerek yok, pasaport yetiyor! Bir ülke daha Türkiye'yi listeye aldı! İşte vize istemeyen ülkeler...
Vizeye gerek yok, pasaport yetiyor! Bir ülke daha Türkiye'yi listeye aldı! İşte vize istemeyen ülkeler... Türk vatandaşların vizesiz seyahat edebileceği ülkelere bir yenisi daha eklendi. Bazı ülkeler Türk vatandaşlardan 30 ile 90 gün arası turistik gezi için vize istemiyor, yani bu da sadece pasaport ile seyahat anlamında geliyor. Seyahat meraklısı vatandaşlar için güzel bir haber daha geldi. Büyükelçilik sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamada, Türkiye'den 16 yaş altı ve 55 yaş üstü vatandaşların Libya'ya vizesiz gidebileceğini ifade edildi. Peki vize olmadan Türkiye Pasaportu ile hangi ülkelere gidilebilir? Vize istemeyen ülkeler hangileri? İşte Türkiye'den vize istemeyen ülkeler ve vizesiz kalabileceğiniz gün sayıları...
1.02.2022 Dünya
AB’ye seyahatte kritik karar! Ücretli olacak, şartlar belli oldu
AB’ye seyahatte kritik karar! Ücretli olacak, şartlar belli oldu Avrupa Birliği'ne seyahat etmek isteyenleri yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ülkeler tek tek açıklandı, şartlar belli oldu. Schengen Bölgesi'ne seyahat etmek isteyenlerin 2022'den itibaren ödeyeceği miktar açıklandı.
16.11.2021 Dünya
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) en az 2.5 milyon Euro yatırım yapanlara vatandaşlık ve AB genelinde vizesiz seyahat hakkı verilmesini sağlayan "altın pasaport" uygulaması skandalının ardından Rum lideri Nikos Anastasiadis ilk defa ifade verdi. Anastasiadis, suçlamaları reddetti.
2.02.2021 Dünya
Türk vatandaşlarına büyük kolaylık, kimlik yeterli olacak! Vize yok, pasaport yok
Türk vatandaşlarına büyük kolaylık, kimlik yeterli olacak! Vize yok, pasaport yok 5 ülkeye sadece kimlikle girmek mümkün olacak. 74 ülkeye vize almadan pasaportla gidebilen Türk vatandaşlarının, sadece kimlik gösterip girebildiği ülkelerin sayısı da beşe yükseldi.
31.01.2021 Gündem
Rum Meclisi yayınladı! 4 bin 500 kişilik bu liste ülkede kriz çıkardı
Rum Meclisi yayınladı! 4 bin 500 kişilik bu liste ülkede kriz çıkardı Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde ‘Altın Pasaport’ skandalının ardından ülkedeki siyasetçilerin batık krediler üzerinden 14.7 milyon euroluk yolsuzluk yaptığı ortaya çıktı. Rum Meclisi'nin internet sitesinde yayınlanan 4 bin 500 kişilik liste ülkede kriz çıkardı.
30.01.2021 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu duyurdu: Azerbaycan ile vizeler kalkıyor
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu duyurdu: Azerbaycan ile vizeler kalkıyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan ile Türkiye arasında vizesiz seyahat kararının alındığını açıkladı. Twitter'dan paylaşım yapan Bakan Çavuşoğlu, iki ülke arasında sadece kimlik kartının geçerli olacağını duyurdu.
10.12.2020 Gündem
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! 15 lira ve 5 yıl...
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! 15 lira ve 5 yıl... Türkiye'de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tarih ve ücretler belli oldu. Ehliyet ve kimlikte yeni dönem başladı. Bir taraftan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kimlik ve ehliyet yenileme işlemi sürerken, bir taraftan da ehliyeti kimlik kartına entegre etme uygulaması devreye alındı. Peki ehliyetinizi ve kimlik kartınızı çipli hale getirmek için ne yapmalısınız? İki kartın birleştirilmesi nasıl olur? Ücreti kaç para?
6.10.2020 Yaşam
3 bin kişi yaşamını yitirdi, 89 bin kişide covid 19 (Koronavirüs) var! (2 Mart 2020 Corona Virüsü son durum)
3 bin kişi yaşamını yitirdi, 89 bin kişide covid 19 (Koronavirüs) var! (2 Mart 2020 Corona Virüsü son durum) Corona virüsü yayılmaya devam ediyor. 12 Aralık 2019 yılında ilk kez Vuhan'da ortaya çıkan Kovid-19, kısa sürede Çin'in diğer şehirlerine ve başka ülkelere yayıldı. Corona virüsü nedeniyle ölen kişilerin sayısı 2 bin 914'ü Çin'de olmak üzere toplam 3 bin 44 kişiye ulaştı. 89 bin kişiye ise Covid-19 teşhisi konuldu. Dünya Sağlık Örgütü ise (DSÖ) salgının ilk yıllarında "acil durum" ilan etmiş, hızlıca artan ölümlerin akabinde küresel risk seviyesini "yüksekten", "çok yüksek"e çıkardı. İşte 2 Mart 2020 itibariyle corona virüsü son durum...
2.03.2020 Gündem
Yeşil pasaport fiyatları 2020 | Yeşil pasaport nasıl alınır, kimlere verilir?
Yeşil pasaport fiyatları 2020 | Yeşil pasaport nasıl alınır, kimlere verilir? Yeşil pasaport olarak bilinen hususi damgalı pasaport düzenlenmesi 17 Ocak 2020 tarihinde Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İçişleri Bakanlığının yönetmeliğine göre, avukatlara hususi damgalı pasaport olarak bilinen "yeşil pasaport" verilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Yeşil pasaportlarla ilgili yapılan düzenleme sonrası yeşil pasaport başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar Yeşil pasaport nasıl alınır, yeşil pasaport kimlere verilir? Yeşil pasaport 2020 fiyatları ne kadar? sorularına yanıt aramaya başladı.

Benzer Haber Etiketleri

Vizesiz Seyahat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vizesiz seyahat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.