Viktor Yanukoviç

Viktor Yanukoviç

Son dakika viktor yanukoviç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan viktor yanukoviç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını viktor yanukoviç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Viktor Yanukoviç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan viktor yanukoviç gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 viktor yanukoviç haberi bulunmuştur. Tüm viktor yanukoviç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin'in sadık gücü Silovikler! Bakın aralarında kimler var...
Putin'in sadık gücü Silovikler! Bakın aralarında kimler var... Ukrayna topraklarına Rus ordusunun girmesiyle başlayan savaş sürerken, askeri harekatın mimarları olarak anılan ‘Kremlin sadıkları’ Siloviklerin gücü her geçen gün artıyor. Vladimir Putin'in en güvenilir danışmanları olan ve yakın çevresinin kalbindeki adamlar olarak anılan Silovikler, Rusya’nın dış dünyayla bağlarının her geçen gün azalmasıyla nüfuslarını artırmaya devam ediyor. İşte Batı medyası tarafından 'Putin'in endişelerini körükleyen seçkin grup' olarak anılan Siloviklerin hikayesi...
19.03.2022 Dünya
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale Rusya Ukrayna'nın büyük kentlerini sivil hayatını hiçe sayarak ağır bombardıman altında tutuyor. Harkov, Herson, Çernihiv ve Mariupol'a saldırılar sürerken, başkent Kiev büyük savunmaya hazırlanıyor.
3.03.2022 Dünya
Putin Ukrayna'nın yeni liderini belirledi! İşte Volodymyr Zelenskiy'in yerine gelecek isim...
Putin Ukrayna'nın yeni liderini belirledi! İşte Volodymyr Zelenskiy'in yerine gelecek isim... Rusya'nın Ukrayna işgalinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Tam sekiz yıl önce Ukrayna'dan Rusya'ya kaçan Viktor Yanukoviç'in halihazırda Belarus'ta hazırlık yaptığı belirtiliyor. Yerel bir haber sitesi, Kremlin'in Yanukoviç'i Ukrayna'ya geri getirmek için bir medya operasyonu veya kampanyası hazırlıyor olabileceğini bildiriyor. Kısa sürede devrik liderin Ukrayna halkına seslendiği bir konuşma yayınlanabilir.
2.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni!
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni! Rusya Ukrayna savaşının neden ve sebepleri merak ediliyor. Rusya Ukrayna’ya neden savaş açtı, Rusya Ukrayna savaşı neden çıktı? sorularına yanıt aranıyor. Rusya Ukrayna savaşının 3. Gününde yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından NATO, AB ve BM sert uyarılarda bulunmuş, Rusya'ya yönelik ağır yaptırımlar uygulanacağını belirtmişti. Öte yandan Ukrayna lideri Zelenskiy, "Ölümlerin bitmesi için oturalım konuşalım." dedi. Rus lider Putin ise Zelenskiy'nin bu çağrısına "Rusya üst düzey müzakereye hazır" mesajı verdi. Putin, ilerleyen saatlerde yaptığı başka bir açıklamada ise Ukrayna ordusuna darbe çağrısında bulunarak, "Neo-Nazi pislikleriyle elbette anlaşmayacağız. Ukrayna ordusu iktidarı eline almalı" açıklaması yaptı. Savaş devam ederken savaşın nedeni sorgulanıyor. Peki, Rusya Ukrayna savaşı nedeni nedir, Rusya neden savaş açtı? Rusya Ukrayna savaşının sebebi ne? Kısaca Rusya Ukrayna savaşı nedeni…
26.02.2022 Gündem
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Ukrayna-Rusya arasındaki kriz büyüyor. ABD'nin de dahil olmasıyla bölgeye birçok askeri yığınak yapıldı. Rusya, en güçlü ordular listesinde 2. sırada bulunurken Ukrayna ise 25. sırada yer alıyor. Moskova Yönetimi'nin Ukrayna'yı işgale karar verdiği, işgalin birkaç gün içinde başlayabileceği iddia edilirken Washington Yönetimi ve Birleşik Krallık'tan vatandaşlarına "Ukrayna'yı terk edin" çağrısı geldi. Peki, Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
26.02.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar!
Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar! Rusya Ukrayna savaşı resmen başladı! Dünya bu sabah Rusya Ukrayna savaşına uyandı. Ülkelerden ard arda tepkiler geliyor. Bölgeden sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rus lider Putin, sabaha karşı harekat emri verdi. Rus birlikleri kısa süre içerisinde Ukrayna'nın kritik askeri merkezlerini bombaladı ardından başta Kiev olmak üzere büyük kentlerden kaçış başladı. Rusya Ukrayna savaşının başlamasının ardından anbean yaşananları derledik. Peki, Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? Rusya Ukrayna savaşı nedeni ne? Rusya Ukrayna arasındaki sorun nedir? Rusya Ukrayna’ya neden saldırıyor? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar!
24.02.2022 Dünya
Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne?
Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne? Rusya lideri Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesindeki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanıma kararı aldı. Bu kararın ardından dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Peki, Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne? Donbas neresi? Donbas neden önemli? Rusya Ukrayna krizi nedenleri ne? Rusya Ukrayna’ya neden savaş açıyor? İşte detaylar…
22.02.2022 Gündem
Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne?
Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne? Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor. Ukrayna ve Rusya arasında Kasım ayında baş gösteren siyasi gerilim gündemden düşmüyor. Rusya Ukrayna krizi ile ilgili gelişmeler anbean takip edilirken, krizin neden çıktığı ve son durum sıklıkla merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne? İşte Rusya Ukrayna arasındaki sorun hakkında merak edilenler…
20.02.2022 Dünya
Rusya Ukrayna krizi nedir, nasıl başladı? Rusya Ukrayna krizinin nedeni ne, savaş ne zaman başlayacak?
Rusya Ukrayna krizi nedir, nasıl başladı? Rusya Ukrayna krizinin nedeni ne, savaş ne zaman başlayacak? Rusya Ukrayna arasındaki gerilim tırmanarak devam ediliyor. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edebileceği tarihi duyurdu. Beyaz Saray ise ABD vatandaşlarının önümüzdeki 24 ile 48 saat içinde Ukrayna'yı terk etmeleri gerektiğini açıkladı. Peki, Rusya Ukrayna krizi nasıl başladı, neden çıktı? İşte Rusya Ukrayna geriliminin nedeni ve son durum…
16.02.2022 Dünya
Rusya Ukrayna krizi nasıl başladı? Ukrayna'da neler oluyor?
Rusya Ukrayna krizi nasıl başladı? Ukrayna'da neler oluyor? Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz devam ediyor! Rusya Ukrayna sınırına 100 bin asker yığdı. ‘Soğuk Savaş’ halini alan gerginlikte, iki taraf da geri adım atmıyor. AB, her türlü senaryoya karşı hazırlık yaparken İngiltere, Ukrayna’ya anti-tank silahı vererek krize doğrudan müdahil oldu. Türkiye ve Almanya ise krizin yatıştırılmasından yana. Peki, Rusya Ukrayna krizi nasıl başladı? Ukrayna'da neler oluyor? Rusya ile Ukrayna arasındaki sorun ne? Rusya Ukrayna krizi hakkında merak edilenler...
21.01.2022 Dünya
Rusya yanlısı ayrılıkçıların saldırısında bir Ukrayna askeri öldü
Rusya yanlısı ayrılıkçıların saldırısında bir Ukrayna askeri öldü Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinde Rusya yanlısı ayrılıkçıların açtığı ateş sonucu bir Ukraynalı asker yaşamını yitirdi, iki asker yaralandı.
7.11.2021 Dünya
Donbas'ta bir Ukrayna askeri hayatını kaybetti
Donbas'ta bir Ukrayna askeri hayatını kaybetti Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinde Rusya yanlısı ayrılıkçıların açtığı ateşte bir Ukrayna askeri öldü.
12.09.2021 Dünya
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya direktörü Paul Manafort, banka hesaplarında ve vergide usülsüzlük yapmaktan 47 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2019 Dünya
Başbakanın çevirmeni Rus ajanı çıktı! Ülkede...
Başbakanın çevirmeni Rus ajanı çıktı! Ülkede... Ukrayna'da emniyet teşkilatı, hükümet için çevirmenlik yapan ve Başbakan Vladimir Groysman'a da yurtdışı seyahatlerinde tercümanlık yapan Stanislav Yezhov'u gözaltına alarak Rusya lehine ajanlık yapmakla suçladı.
22.12.2017 Dünya
Saakaşvili için yakalama emri
Saakaşvili için yakalama emri Ukrayna Başsavcılığı, önceki gün taraftarlarının yardımıyla gözaltına alınmaktan kurtulan eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili için yakalama emri çıkarttı
6.12.2017 Dünya
Ukrayna'da FEMEN'den eylem!
Ukrayna'da FEMEN'den eylem! Ukrayna'da ülkeyi değiştiren büyük gösterilerin dördüncü yıldönümünde yaşamını yitirenler anılırken, uluslararası kadın örgütü üyeleri başkanlık sarayı yanında eylem yaptı.
21.11.2017 Dünya
Son dakika... ABD çalkalanıyor! 'Gidebilir!'
Son dakika... ABD çalkalanıyor! 'Gidebilir!' ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyasını yöneten Paul Manafort ve iş ortağı Rick Gates'ten bu sabah otoritelere teslim olmaları istendi. İkiliye 12 adet suçlama yöneltildi. ABD medyası bu olayı Trump’ın azledilmesi sürecinin başlangıcı olarak sunuyor.
30.10.2017 Dünya
Ukrayna'da eski bakan tutuklandı
Ukrayna'da eski bakan tutuklandı Ukrayna'da 2014 yılı başında Batı yanlısı güçlerin gerçekleştirdiği ihtilalin devirdiği hükümette adalet bakanı olarak görev yapan Aleksandır Lavrinoviç, darbe yapmak suçlamasıyla tutuklandı.
17.09.2017 Dünya
Milletvekilleriyle polisler birbirine girdi
Milletvekilleriyle polisler birbirine girdi Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk'te Ukrayna polisi ile Ukrayna Parlamentosu Bağımsız Milletvekili Vladimir Parasyuk ve yanındakiler arasında kavga çıktı. Olayda iki taraftan da çok sayıda kişi yaralandı.
15.03.2017 Dünya
Ukrayna krizinde 2 yılda 10 bin kişi öldü
Ukrayna krizinde 2 yılda 10 bin kişi öldü Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Bağımsızlık Meydanı'nda başlayan ve ülkenin doğusuna sıçrayan krizde, BM verilerine göre 2 yılda 10 bin kişi hayatını kaybetti, 23 bin kişi yaralandı, 1 milyon 800 bin kişi yerinden oldu.
17.06.2021 Dünya
Ukrayna'nın doğusundaki siyasi kriz
Ukrayna'nın doğusundaki siyasi kriz AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini: "AB açısından, Kırım'ın yasa dışı ilhakının tanınmamasının sürdürülmesi ile ateşkes ve Ukrayna'nın doğusunda sükunetin yeniden sağlanmasından başlamak üzere Minsk anlaşmasının tam olarak uygulanması konusunda netlik var"
6.02.2017 Dünya
Yepyeni iddia! Ukrayna'dan Clinton'a para yardımı!
Yepyeni iddia! Ukrayna'dan Clinton'a para yardımı! ABD, Rusya'nın Başkanlık seçimlerine müdahale iddiaları ile çalkalanırken başka bir iddia ile yeniden sarsıldı. İddiaya göre, Demokratların başkan adayı Hillary Clinton'ın Ukrayna'dan 12 milyon dolardan fazla para aldığı söyleniyor.
17.06.2021 Dünya
Obama'nın Rusya karnesi
Obama'nın Rusya karnesi ABD Başkanı Barack Obama'nın 8 yıllık görev süresinde Rusya Kırım'ı işgal etti ve başta Suriye olmak üzere Ortadoğu'da etkinliğini artırdı.
17.06.2021 Dünya
Ukrayna: "Interpol, Yanukoviç'in kaçmasına yardım etti"
Ukrayna: "Interpol, Yanukoviç'in kaçmasına yardım etti" Ukrayna'da 2014 yılında Batı yanlısı ihtilalle iktidardan düşürülen ve Rusya'ya kaçan eski Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.
17.06.2021 Dünya
Eski Başbakan: Kievdeki katliamdan Rusya sorumlu
Eski Başbakan: Kievdeki katliamdan Rusya sorumlu Ukrayna eski Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, 2014 yılı başlarında Kiev'de Batı yanlısı kesimlerin ihtilali ve Rusya'ya yakın çizgideki eski Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in ülkeden kaçışıyla sonuçlanan olaylar sırasında yüzden fazla kişinin keskin nişancılar tarafından öldürülmesinin, Rusya'nın planladığını öne sürdü.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Viktor Yanukoviç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki viktor yanukoviç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.