Veysi Kaynak

Veysi Kaynak

Son dakika veysi kaynak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veysi kaynak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veysi kaynak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veysi Kaynak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veysi kaynak gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 veysi kaynak haberi bulunmuştur. Tüm veysi kaynak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veysi Kaynak, Başbakan Yardımcılığı görevini Hakan Çavuşoğlu'na devretti
Veysi Kaynak, Başbakan Yardımcılığı görevini Hakan Çavuşoğlu'na devretti Veysi Kaynak, Başbakan Yardımcılığı görevini Hakan Çavuşoğlu'na devretti. FETÖ'nün ABD'nin terör raporunda yer almasına ilişkin konuşan Çavuşoğlu, "Bizim kanaatimiz bu konuda bellidir. Bizim için bu örgütün elebaşısı Amerika'dadır ve teröristtir. Bunda hiçbir şekilde şüphe yoktur" dedi.
29.09.2021 Gündem
Kabine değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı
Kabine değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı Bakanlar Kuruluna yapılan atamalar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
5 Başbakan Yardımcısından 4'ü değişti
5 Başbakan Yardımcısından 4'ü değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Külliye'deki sürpriz görüşmesinin ardından kabinede değişikliğe gidildi. 5 Başbakan Yardımcısından 4'ü değişti.
19.07.2017 Siyaset
6 bakan kabine dışı kaldı
6 bakan kabine dışı kaldı 65. Hükümetin kabinesinde revizyona gidildi.6 isim kabine dışı kaldı.
19.07.2017 Siyaset
Yağmur nedeniyle iptal olan seferler
Yağmur nedeniyle iptal olan seferler İstanbul'da gece başlayıp ve özellikle sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle deniz ulaşımı ve raylı sistemlerde iptaller yaşanıyor. Havalimanlarında da rötarlar var.
29.09.2021 Gündem
Emine Erdoğan, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katıldı
Emine Erdoğan, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katıldı Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdoğan, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’nde konuştu.
29.09.2021 Gündem
"Türkiye, hak edene cezasını verir"
"Türkiye, hak edene cezasını verir" Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Suriye'nin terör örgütü PYD'nin bulunduğu Afrin'den Türkiye'ye yönelik taciz atışlarına tepki göstererek, "Bu atışları yapanlar ve bunların arkasındaki maşayı kullananlar bilmelidirler ki Türkiye asla bunlara müsamaha ile bakamaz. Türkiye, hak edene cezasını verir. Türkiye'nin sınırları her birimizin namusudur ve o sınırları asla çiğnetmeyiz" dedi.
9.07.2017 Siyaset
Kaynak: Afrin'in terör unsurlarından temizlenmesi gerekir
Kaynak: Afrin'in terör unsurlarından temizlenmesi gerekir Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen El Bab bölgesinin stabil hale gelmesi için Afrin'in terör unsurlarından temizlenmesi gerektiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Filistin hükümetinden Türkiye'ye teşekkür
Filistin hükümetinden Türkiye'ye teşekkür Filistin Bakanlar Kurulu, Gazze'ye gönderdiği yardımlardan dolayı Türkiye'ye teşekkür mesajı yayınladı.
20.06.2017 Dünya
Artı 1 kadın istihdamı ekonomiye can verir
Artı 1 kadın istihdamı ekonomiye can verir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, TİKAD’ın iftarında iş kadınlarına istihdam çağrısı yaptı. Erdoğan, “Artı 1 kadın istihdamı ile hem ekonomiye can suyu verir hem de kadınları güçlendirirsiniz” dedi
9.06.2017 Ekonomi
MÜSİAD'ın yeni başkanı Abdurrahman Kaan oldu!
MÜSİAD'ın yeni başkanı Abdurrahman Kaan oldu! Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni başkanı Abdurrahman Kaan oldu.
3.06.2017 Ekonomi
O isimler artık MKYK’da yok!
O isimler artık MKYK’da yok! AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeni MKYK listesi açıklandı. Bazı isimlerin listede olmadığı görüldü.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset
Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın oğlu evlendi
Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın oğlu evlendi Kaynak ve Öztürk çiftinin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman ve Başbakan Yıldırım yaptı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan İsrail'e: Bu nöbet bitmez
Başbakan Yıldırım'dan İsrail'e: Bu nöbet bitmez Başbakan Yıldırım, Uluslararası Kudüs Vakıfları Toplantısı'nda konuştu
29.09.2021 Gündem
Liderler nerede oy kullanacak?
Liderler nerede oy kullanacak? Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da tüm Türkiye sandık başına gidecek. Siyasi liderlerin de nerelerde oy kullanacakları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
İran sınırında alarm
İran sınırında alarm İran üzerinden gelebilecek mülteci akınına karşı Hudut Kartalları sınırda kuş uçurtmuyor
29.09.2021 Gündem
Yabancı vakıflar mercek altında!
Yabancı vakıflar mercek altında! Başbakan Yardımcısı Kaynak, İçişleri Bakanlığı’nın Türkiye’de faaliyet gösteren yabancı vakıflar hakkında bir çalışma yaptığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Akşener açıklaması! 'Olamaz'
Akşener açıklaması! 'Olamaz' Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'tan son dakika açıklaması geldi. Kaynak, "Recep Tayyip Erdoğan'a tabanca dayayarak 'hayır' mitingi yapanlarla, ülkemize İçişleri Bakanı olarak hizmet etmiş olan saygıdeğer Meral Akşener hanımefendi ve onu destekleyenler aynı çizgide olamaz. Herkesin yerini belli etmesi lazım" dedi. Açıklamanın tümü haberimizde...
3.04.2017 Siyaset
Suriyeliler gidiyor!
Suriyeliler gidiyor! El Bab'ta ulaşılan başarı sonucunda Gaziantep'ten Suriyeliler bölgeye gönderilmeye başlanacak. Cerablus'a 50 bin kişi gönderilmişti.
29.09.2021 Gündem
Veysi Kaynak'tan İran'a yanıt
Veysi Kaynak'tan İran'a yanıt Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "İran'a yönelik söylediğim sözler bağlamından koparıldı. Yanlış tercüme edildiğini düşünüyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
İran'dan Türkiye'ye küstah yanıt!
İran'dan Türkiye'ye küstah yanıt! İran Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ın İran ile ilgili sözlerine karşılık oldukça sert ve uygunsuz bir yazılı açıklama yaptı.
27.03.2017 Dünya
Hakan Şükür ve Arif Erdem ihraç edildi!
Hakan Şükür ve Arif Erdem ihraç edildi! Galatasaray’dan ihraçları istenen Hakan Şükür ve Arif Erdem için bu kararın alınmaması tepki yarattı. Dün toplanan yönetim iki oyuncuyu, 2750 üye ile birlikte ‘aidat ödememek’ten ihraç etti
26.03.2017 Galatasaray
Veysi Kaynak: Şükür'e sahip çıkmak kulübe zarar verir!
Veysi Kaynak: Şükür'e sahip çıkmak kulübe zarar verir! Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, dün Galatasaray Genel Kurulu’nda alınan kararlar hakkında konuştu.
26.03.2017 Galatasaray
"AB kendi imha pimini çekmiş vaziyette"
"AB kendi imha pimini çekmiş vaziyette" Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Avrupa Birliği'ne sert tepki göstererek, "Avrupa Birliği'nde bir akıl tutulması var. AB kendi imha pimini çekmiş vaziyette" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Veysi Kaynak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veysi kaynak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.