Veyis Ateş

Veyis Ateş

Son dakika veyis ateş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veyis ateş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veyis ateş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veyis Ateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veyis ateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 veyis ateş haberi bulunmuştur. Tüm veyis ateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den ittifak açıklaması: Neye mal olursa  olsun...
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den ittifak açıklaması: Neye mal olursa olsun... MHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı açıklamada, "Net olarak açıklıyorum, neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakı'nın zeminini genişletmek için yaptığı temas ve ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değildir." dedi.
14.01.2021 Siyaset
Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? “15 Şubat'ta restoranlar ve kafeler açılacak” iddiasına Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara’dan yanıt!
Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? “15 Şubat'ta restoranlar ve kafeler açılacak” iddiasına Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara’dan yanıt! Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? sorusuna Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara cevap verdi. Bir süredir "15 Şubat'ta restoranlar ve kafeler açılacak" iddiası yanıt buldu. Kontrollü ve 'yeni normal' kurallar çerçevesinde bir hazırlık içine girilmesi gerektiğini dile getiren Kara, "Risk grubundaki büyüklerimizi aşılarsak şubatta rahatlayabiliriz" dedi.
14.01.2021 Gündem
Ekranda Kanal İstanbul atışması
Ekranda Kanal İstanbul atışması Televizyon programına katılan İmamoğlu, “Kanal İstanbul depremi tetikler” dedi. Yayına bağlanan Prof. Dr. Celal Şengör, bunun doğru olmadığını söyledi ve “Kanal depremi tetiklemez” diye çıkıştı. Bu açıklama üzerine İmamoğlu, Şengör’ü yayına aldığı için programın moderatörüne tepki gösterdi.
10.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Bahçeli ile İstanbul, Ankara ve İzmir mitinglerinin yapılacağını söyleyen Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener için de "Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı. 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler' dedi. Ardından Aydın'a geçti, 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı vatandaşlarım' ifadesini kullandı.
14.03.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: İstanbul'a borçluyum
Binali Yıldırım: İstanbul'a borçluyum TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 5 yıl görev yaptığı ve kendi sınıfında dünyanın en büyüğü olan İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) en büyük hizmetlerinden birinin, 1999 depreminde yaptığı çalışmalar olduğunu belirterek, "Bütün gemileri Gölcük, Yalova ve Çınarcık'a gönderdim. Buradan gün boyunca yaralı taşıdık. İstanbul'dan kurtarma için giden ekipleri taşıdık. Yenikapı'ya yüzlerce ambulans dizdik. Bir günde 2 bin 500 kişi taşıdık, hayata döndürdük onları." dedi.
12.02.2019 Siyaset
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan atanamayan öğretmenlerle ilgili dikkat çeken açıklama!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan atanamayan öğretmenlerle ilgili dikkat çeken açıklama! Öğretmenler günü öncesi atanamayan öğretmenlere ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, "Ekonominin gidişatına göre bu yıl kaç kadro ilan edebiliriz, bunun hesabını Hazine ve Maliye Bakanlığı yapıyor" şeklinde konuştu. "Türkiye'nin eğitim sistemi bu kadar küçümsenmemeli" diyen Selçuk, "Türkiye'de eğitimde çok güzel şeyler yapıldı. Türkiye aslına sanıldığından daha fazla imkanlara sahip bir ülke" ifadesini kullandı. Bakan Selçuk, Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir Projesi kapsamında öğretmenlerden bakanlığa 31 bin proje geldiğini de duyurdu.
23.11.2018 Gündem
Mete Yarar Gülnaz Kudunoğlu ile dünya evine girdi
Mete Yarar Gülnaz Kudunoğlu ile dünya evine girdi Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, televizyoncu Gülnaz Kudunoğlu ile bugün nikah masasına oturdu.
9.07.2018 Magazin
AK Partili Şentop: 310 vekil olursa...
AK Partili Şentop: 310 vekil olursa... AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şentop, Meclis'te çoğunluk sağlanamazsa B planımız var açıklamasının yanlış aktarıldığını söyleyerek, "Yeni sistemde kolayca seçime gidebilmek mümkün değil. Yeni sistemde bunun bir maliyeti var. Meclis'ten çoğunluk çıkmadı diyelim, cumhurbaşkanı seçime gidelim dedi, bir hakkı gidiyor. Geriye bir defa seçilme hakkı kalıyor. Burada b, c planından bahsettik. Meclis, Cumhurbaşkanı'nı çalıştırmayacağız husumetine dönüştürmezse sistem yürüyebilir." dedi. Bakanlık için bazı vekillerin istifa edebileceği konusuna değinen Şentop, "Ben 310 vekil bekliyorum. AK Partili 310 vekil olursa 1, 2 arkadaşa teklif edilebilir. Yoksa dışarıdan bakanlar olacaktır." diye konuştu.
19.06.2018 Siyaset
Ali Koç'tan Zidane açıklaması! Fenerbahçe'ye...
Ali Koç'tan Zidane açıklaması! Fenerbahçe'ye... Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'nde konuşuyor. İşte Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar...
31.05.2018 Fenerbahçe
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Yaşam
Afrin'deki komutanlardan mesaj: Vurup geçiyoruz
Afrin'deki komutanlardan mesaj: Vurup geçiyoruz Bursa Yıldırım ilçe Belediyesi'nin düzenlediği 'Memleket Meselesi' programında Ortadoğu ve Afrin'in geleceği konuşuldu. Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, "Bugün 20 civarında köy ya da köy altı yerleşke, Türk askeri ve ÖSO tarafından ele geçirilmiştir" dedi.
10.03.2018 Gündem
Ünlü televizyoncu Veyis Ateş gözaltına alındı!
Ünlü televizyoncu Veyis Ateş gözaltına alındı! Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, İstanbul'a gitmek üzere geldiği Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındı.
6.12.2017 Televizyon
İrem Derici konuştu: Ölürsem de zayıf...
İrem Derici konuştu: Ölürsem de zayıf... Habertürk yazarı Esin Övet, Ana Haber'de Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş'in konuğu oldu. Övet, İrem Derici'nin kendisine, "Ölürsem de zayıf öleyim" dediğini söyledi
21.09.2017 Magazin
Mete Yarar'dan Marmaris açıklaması
Mete Yarar'dan Marmaris açıklaması Ünlü güvenlik uzmanı Mete Yarar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düzenlenen suikastin bütün ayrıntılarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Cüneyt Arkın'dan ilginç itiraf!
Cüneyt Arkın'dan ilginç itiraf! Köyde büyüyen ve öğrencilik döneminde çok açlık çektiğini söyleyen Cüneyt Arkın, o günlerde edindiği aç kalma korkusu nedeniyle başucunda ekmekle uyuduğunu itiraf etti.
3.06.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk TV-Bloomberg HT ortak canlı yayınında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. 16 Nisan'sa sayılı günler kala son anketlerin durumunu açıklayan Erdoğan, ibrenin yükselişte olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan açıkladı! Hollanda o gözaltı için özür diledi
Başbakan açıkladı! Hollanda o gözaltı için özür diledi Canlı yayında gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, Hollanda'da yaşanan diplomatik krizde Türkiye Büyükelçisi'nin gözaltına alındığı ve kendilerinden bunun için özür dilendiğini söyledi.
14.03.2017 Siyaset
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: 260 DEAŞ'lı bir anda saldırıyorlar
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: 260 DEAŞ'lı bir anda saldırıyorlar Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında El Bab'da 16 askerin nasıl şehit olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
'Kendimi Recep Tayyip Erdoğan'a benzetiyorum'
'Kendimi Recep Tayyip Erdoğan'a benzetiyorum' Türk futbolunun renkli teknik direktörü Yılmaz Vural, Habertürk TV'de yayınlanan "Akılda Kalan" programında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.
23.09.2021 Futbol
'Barzani, PKK destekli darbeye hazırlık yapıyor'
'Barzani, PKK destekli darbeye hazırlık yapıyor' Güvenlik Uzmanı Mete Yarar 'Fırat Kalkanı' operasyonunu tüm yönleriyle Habertürk TV'de Veyis Ateş'e değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
'Adil Öksüz darbe girişiminin imamıydı'
'Adil Öksüz darbe girişiminin imamıydı' Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan Habertürk TV'de Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Mete Yarar: MİT'ten bir ekip, darbeci F-16'lara Külliye'den 3 füze attı
Mete Yarar: MİT'ten bir ekip, darbeci F-16'lara Külliye'den 3 füze attı Güvenlik Uzmanı Mete Yarar darbe girişimi ve sonrasında yaşananları Habertürk TV'de Veyis Ateş'e değerlendirdi
29.09.2021 Gündem
MHP'liler canlı yayında birbirine girdi
MHP'liler canlı yayında birbirine girdi MHP kurultayının konuşulduğu canlı yayında, Yılma Durak ve Cemal Enginyurt arasında sert bir kavga yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de gündeme dair soruları yanıtladı
29.09.2021 Gündem
Flaş açıklama: Türkiye'yi dinleselerdi IŞİD ortaya çıkmazdı
Flaş açıklama: Türkiye'yi dinleselerdi IŞİD ortaya çıkmazdı Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Türkiye'nin Suriye politikası ile ilgili "Türkiye'nin söyledikleri yapılsaydı IŞİD ortaya çıkmazdı. Türkiye'nin yaptığı uyarılar çoğu zaman yerine getirilmedi." dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Veyis Ateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veyis ateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.