Vatanım Sensin Ayrılık

Vatanım Sensin Ayrılık

Son dakika vatanım sensin ayrılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vatanım sensin ayrılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vatanım sensin ayrılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatanım Sensin Ayrılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatanım sensin ayrılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 vatanım sensin ayrılık haberi bulunmuştur. Tüm vatanım sensin ayrılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Vatanım Sensin'de beklenmeyen ayrılık!
'Vatanım Sensin'de beklenmeyen ayrılık! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin'de bomba bir ayrılık daha olacak. İşte Vatanım Sensin'den ayrılacak o ünlü oyuncu...
14.02.2018 Magazin
Vatanım Sensin'de şoke eden iki ayrılık!
Vatanım Sensin'de şoke eden iki ayrılık! Kanal D'de ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde iki sürpriz ayrılık yaşanacak!
5.01.2018 Televizyon
Vatanım Sensin'den ayrıldığını açıkladı!
Vatanım Sensin'den ayrıldığını açıkladı! Geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin'de rol alan güzel oyuncu, diziden ayrıldığını açıkladı.
8.11.2017 Televizyon
Vatanım Sensin'de şok! O isim ayrıldı...
Vatanım Sensin'de şok! O isim ayrıldı... Kanal D'nin sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin'in yeni sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Dizinin yeni sezonunda önemli bir oyuncusu olmayacak...
10.06.2018 Televizyon
Vatanım Sensin'de flaş gelişme! O isim artık yok...
Vatanım Sensin'de flaş gelişme! O isim artık yok... Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'in çekimleri, önümüzdeki günlerde başlayacak. Fenomen dizi Vatanım Sensin yeni sezonda bomba bir değişiklikle geliyor.
10.08.2017 Televizyon
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi! YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, milyonluk yeni cipiyle görüntülendi. Son dönemde Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan Bilic'in cipine özel plaka yaptırması dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni, direksiyon başına geçer geçmez emniyet kemerini takmayı da ihmal etmedi.
9.11.2022 Magazin
Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı!
Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı! 'Vatanım Sensin' dizisinde birlikte oynayan Miray Daner ve Boran Kuzum bir kez daha partner olmaya hazırlanıyor. Yoğun iş temposu arasında birbirlerinin fotoğrafını paylaşan Miray Daner ve Boran Kuzum kafa karıştırdı.
5.08.2020 Magazin
Miray Daner ile Boran Kuzum aşk mı yaşıyor?
Miray Daner ile Boran Kuzum aşk mı yaşıyor? Kubilay Aka ile 2 buçuk yıllık ilişkisi geçtiğimiz ağustos ayında biten Miray Daner'in, gönlünü eski rol arkadaşı Boran Kuzum'a kaptırdığı iddia edildi.
19.02.2020 Magazin
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı...
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı... Yanık Efe karakterine hayat veren Onur Saylak, diziye veda etti.
26.01.2018 Televizyon
Vatanım Sensin sezon finalinde neler yaşandı?
Vatanım Sensin sezon finalinde neler yaşandı? Vatanım Sensin dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Vatanım Sensin 31. bölümüyle sezon finali yaptı. Cevdet'in vurulması ise herkesi şoke etti. Peki Cevdet ölerek diziden ayrılacak mı? İşte Vatanım Sensin final bölümünde yaşanan olaylar...
29.09.2021 Gündem
Fotoğrafta dikkat çeken ayrıntı! Tuba Büyüküstün...
Fotoğrafta dikkat çeken ayrıntı! Tuba Büyüküstün... Bir süredir eşi 'Onur Saylak'tan boşanacak' haberleriyle gündeme gelen Tuba Büyüküstün Cesur ve Güzel'de rol gereği alyans takıyor ama gerçek hayatta takmıyor.
5.03.2017 Magazin
Vatanım Sensin'de flaş ayrılık!
Vatanım Sensin'de flaş ayrılık! FETÖ’cülükle suçlanan senaristle yollar tamamen ayrıldı.
19.01.2017 Televizyon
Yeter dizisi için sürpriz karar
Yeter dizisi için sürpriz karar Yurdaer Okur, Ekin Türkmen ve Wilma Elles'in başrollerinde yer aldığı "Yeter" dizisi erken final kararı aldı.
20.12.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Vatanım Sensin Ayrılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatanım sensin ayrılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.