Vatan Şaşmaz Öldürüldü

Vatan Şaşmaz Öldürüldü

Son dakika Vatan Şaşmaz öldürüldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vatan Şaşmaz öldürüldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vatan Şaşmaz öldürüldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatan Şaşmaz Öldürüldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatan şaşmaz öldürüldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 vatan şaşmaz öldürüldü haberi bulunmuştur. Tüm vatan şaşmaz öldürüldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vatan Şaşmaz cinayetinde MASAK devrede!
Vatan Şaşmaz cinayetinde MASAK devrede! Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in lüks otelin 1130 numaralı odasındaki yaptığı buluşmanın sırrını hesap hareketleri çözecek. Ayrıca polis tarafından bir başka yakın takibe alınan konunun ise cinayet akşamının günü, Aker ile uzun süre otelin lobisinde oturup sohbet eden yeğen Dora Ercan’ın tutarsız ifade ve tavırlarının olduğu öğrenildi.
29.08.2017 Magazin
İşte Vatan Şaşmaz'ın mirası!
İşte Vatan Şaşmaz'ın mirası! Vatan Şaşmaz’ın Beşiktaş’ta bir otelde trajik bir şekilde öldürülmesinin ardından arkadaşı Mesut Yar, Vatan Şaşmaz'a köşesinden veda etti.
29.08.2017 Magazin
Filiz Aker, Xanax’ın üzerine alkol alıp odaya çıkmış!
Filiz Aker, Xanax’ın üzerine alkol alıp odaya çıkmış! Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker’in psikolojik tedavi görüp Xanax ilacı kullandığı ve her gün düzenli olarak aldığı bu ilacın üzerine olay günü alkol aldıktan sonra olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.
28.08.2017 Magazin
Şoke eden iddia! Filiz Aker mezar satın almış...
Şoke eden iddia! Filiz Aker mezar satın almış... Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in bir ay önce kendisi için mezar aldığı iddia edildi.
28.08.2017 Magazin
Bakın Vatan Şaşmaz'ı neden öldürmüş?
Bakın Vatan Şaşmaz'ı neden öldürmüş? Eski manken Filiz Aker'in, dün akşam Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar etmesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
29.08.2017 Magazin
İşte Filiz Aker'in veda mesajı!
İşte Filiz Aker'in veda mesajı! Vatan Şaşmaz'ı vurarak öldüren Filiz Aker'den soğukkanlı veda mesajı. Aker, 'Yaşam her anın için sana çok teşekkür ederim.' dedi.
28.08.2017 Magazin
En acı tesadüf! Vatan Şaşmaz öldürüldüğü sırada...
En acı tesadüf! Vatan Şaşmaz öldürüldüğü sırada... Sunucu Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş'taki Conrad Otel'de dün akşam 54 yaşındaki eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldüğü sırada, acı bir tesadüf eseri rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşuyordu.
28.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü? Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Vatan Şaşmaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün 3. yıldönümünde sevenleri unutmadı. Peki, Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz kaç yaşında öldü? Vatan Şaşmaz neden öldü? İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
Vatan Şaşmaz kimdir? Nerelidir? Vatan Şaşmaz ne zaman öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Nerelidir? Vatan Şaşmaz ne zaman öldü? 2017 yılında Vatan Şaşmaz'ı sırtından vurarak öldüren ve sonrasında intihar eden eski manken Filiz Aker'in yıllar önce verdiği bir röportajda "Erkeğimi başka biri ile görürsem hiç acımam, orada gebertirim" dediği ortaya çıktı. Bu sözlerin ardından Vatan Şaşmaz pek çok kişi tarafından araştırılıyor. İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilen bilgiler...
17.01.2020 Gündem
Pınar Altuğ'dan vefa örneği
Pınar Altuğ'dan vefa örneği Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, geçtiğimiz yıl bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın birinci ölüm yıl dönümünü unutmayarak sosyal medya hesabından duygusal bir not paylaştı.
27.08.2018 Magazin
Ölümlerden ölüm  beğen araştırması
Ölümlerden ölüm beğen araştırması Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos’ta Beşiktaş’taki 5 yıldızlı bir otelin odasında eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Filiz Aker Şaşmaz’ı öldürdükten sonra da aynı silahla intihar etmişti.
15.01.2018 Magazin
‘Lady’ cinayetinde mesajlar inceleniyor
‘Lady’ cinayetinde mesajlar inceleniyor Polis, Vatan Şaşmaz’ın hayatını kaybettiği korkunç cinayetle ilgili karanlık noktaları çözmek için ikilinin WhatsApp mesajlarını incelemeye aldı. Aker’in platonik aşk duyduğu sunucuyu kadınlar için tasarlanan Wesson’un ‘LadySmith’ silahı ile öldürdüğü tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz yaşasaydı 10 gün sonra orada olacaktı
Vatan Şaşmaz yaşasaydı 10 gün sonra orada olacaktı Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın, 10 gün sonra Aydın'a geleceği ortaya çıktı. Ünlü sunucunun arkadaşı olan gazeteci Veysel Karahan, Şaşmaz'ın 8-9 Eylül tarihlerinde Germencik'te yapılacak olan festivale geleceğini belirtirken, Vatan Şaşmaz ile yaptığı görüşmeyi de paylaştı.
29.09.2021 Gündem
Bomba iddia! Filiz Aker’in kardeşi, annesini öldürmüş
Bomba iddia! Filiz Aker’in kardeşi, annesini öldürmüş Gündeme gelen son iddiada Vatan Şaşmaz’ı sırtından 4 kurşunla vurarak öldüren Filiz Aker’in ağebeylerinden birinin, annesini öldürdüğü ve aldığı ceza bittikten sonra hapisten çıktığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz 3 gün önce böyle eğlenmiş!
Vatan Şaşmaz 3 gün önce böyle eğlenmiş! Sunucu Vatan Şaşmaz'ın, katili Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan'ın aralarında bulunduğu grupla birlikre yapımcı Faruk Özdemir'in doğum gününde eğlendiği görüntüler ortaya çıktı.
28.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın son görüntüleri ortaya çıktı!
Vatan Şaşmaz'ın son görüntüleri ortaya çıktı! Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürüldüğü otel ve odaya giriş anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. İşte Vatan Şaşmaz'ın o anları...
28.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberini böyle almış!
Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberini böyle almış! Vatan Şaşmaz'la Çocuklar Duymasın'ndan rol arkadaşı olan Tamer Karadağlı, Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberini aldığı anları anlattı.
28.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'la ilgili kahreden gerçek!
Vatan Şaşmaz'la ilgili kahreden gerçek! Sunucu Vatan Şaşmaz'ın 5 yıldızlı bir otelde öldürülmesinin ardından kahreden gerçek ortaya çıktı.
28.08.2017 Magazin
Bomba iddia! Vatan Şaşmaz 1 milyon dolar borç almış
Bomba iddia! Vatan Şaşmaz 1 milyon dolar borç almış Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesinin ardından son dakika haberleri peş peşe geliyor. Şaşmaz’ın Forex’te ‘yatırım yapacağım’ vaadiyle Filiz Aker’den 1 milyon dolar borç aldığı ve parayı batırdığı öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz, 'Filiz Aker başımı belaya sokacak' demiş!
Vatan Şaşmaz, 'Filiz Aker başımı belaya sokacak' demiş! Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesine ilişkin en önemli iddia organizatör Nedim Delibaş'tan geldi. Delibaş, Vatan Şaşmaz'ın, Filiz Aker hakkında, "Başımı belaya sokacak" dediğini iddia etti
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz'ın ölümüyle ünlüler yasa boğuldu...
Vatan Şaşmaz'ın ölümüyle ünlüler yasa boğuldu... Ünlü sucu Vatan Şaşmaz'ın bir otel odasında Filiz Aker tarafından öldürülmesiyle, ünlü isimler yasa boğuldu. İşte ünlülerin o mesajları...
27.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz cinayetinden şoke eden iddialar!
Vatan Şaşmaz cinayetinden şoke eden iddialar! Türkiye'yi şoke eden cinayette çarpıcı iddialar ortaya çıkmaya başladı. Şaşmaz ile Filiz Aker'in sevgili olduğu öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Savcılıktan Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesiyle ilgili ilk açıklama
Savcılıktan Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesiyle ilgili ilk açıklama Beşiktaş'ta lüks bir otelin 10'uncu katında yaşanan Vatan Şaşmaz cinayeti ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, bazı yayın organlarında yer alan 'gözaltı' iddialarına açıklık getirildi. Başsavcılık, olayla ilgili herhangi bir gözaltı işlemi bulunmadığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz otel odasında öldürüldü!
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz otel odasında öldürüldü! Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otel odasının 10. katında öldürüldü. Vatan Şaşmaz'ın eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürüldüğü, Aker'in de daha sonra intihar ettiği iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Srebrenitsa kurbanları Taksim’de anıldı
Srebrenitsa kurbanları Taksim’de anıldı Biri Başbakan’ın 15 bin çift ayakkabı Taksim’de!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vatan Şaşmaz Öldürüldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatan şaşmaz öldürüldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.