Vartolu Sadettin

Vartolu Sadettin

Son dakika Vartolu Sadettin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vartolu Sadettin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vartolu Sadettin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vartolu Sadettin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vartolu sadettin gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 vartolu sadettin haberi bulunmuştur. Tüm vartolu sadettin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme!
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme! Erkan Kolçak Köstendil, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Köstendil, sevenlerini üzen gelişmeyi katıldığı programda duyurdu.
21.08.2022 Magazin
Cansu Tosun set amiri oldu
Cansu Tosun set amiri oldu Bülent Şakrak, yeğeni Erkan Kolçak Köstendil ile karantinada bir dizi projesine el atmış, evinin bir bölümünü stüdyoya çevirmişti.
19.05.2020 Magazin
Bebeklerinin ismi belli oldu
Bebeklerinin ismi belli oldu Cansu Tosun ve eşi Erkan Kolçak Köstendil bebeklerine 'Marsel' adını verecek.
22.01.2020 Magazin
Çukur'un Vartolu'suna ahlaksız teklifler: Ne isterse yaparım!
Çukur'un Vartolu'suna ahlaksız teklifler: Ne isterse yaparım! Habertürk yazarı Esin Övet, Çukur'un Vartolu Sadettin'i Erkan Kolçak Köstendil'e ahlaksız teklifler yapıldığını belirtti.
11.05.2018 Televizyon
Vartolu 'Çukur'dan çıkıyor!
Vartolu 'Çukur'dan çıkıyor! 'Çukur' dizisinin 'Vartolu Sadettin'i Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor
2.04.2018 Magazin
Çukur 21. yeni bölümde Yamaç'tan şaşırtıcı iş birliği!
Çukur 21. yeni bölümde Yamaç'tan şaşırtıcı iş birliği! Çukur 21. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyicileri meraklandırdı. Pazartesi akşamları Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi izleyicilerin fenomeni olmayı başardı. Çukur'un bu akşamki bölümünde Yamaç'ın şaşırtan işbirliği ne olacak?
19.03.2018 Gündem
Şaşırtan 'Çukur' tespiti!
Şaşırtan 'Çukur' tespiti! Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisinin önemli karakterleri 'Vartolu Sadettin', 'Yamaç', 'Baykal Bey' ve 'Selim' hakkında bir psikiyatr ilginç saptamalarda bulundu.
8.03.2018 Televizyon
Çukur'da bomba gelişme! Vartolu ölmedi...
Çukur'da bomba gelişme! Vartolu ölmedi... Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı...
27.02.2018 Magazin
Vartolu'ya görülmemiş ceza
Vartolu'ya görülmemiş ceza RTÜK, ekranların fenomen karakteri Vartolu'nun küfür içeren ve 'bip'lenerek ekrana getirilen görüntülerinin internette sansürsüz yayınlandığı gerekçesiyle görülmemiş bir ceza kesti
17.02.2018 Televizyon
Vartolu Bursaspor'da!
Vartolu Bursaspor'da! Show TV'deyayınlanan Çukur dizisinin en dikkat çeken karakteri olan Vartolu Sadettin karakterini canlandıran Bursalı oyuncu oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bugün Bursaspor'un gerçekleştirdiği antrenmanda yer aldı.
16.02.2018 Futbol
'Çukur'un yeni bölüm fragmanı nefes kesti!
'Çukur'un yeni bölüm fragmanı nefes kesti! Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç, Vartolu'ya kardeşi olduğunu bildiğini itiraf ediyor.
9.02.2018 Magazin
Vartolu'yu çok sevdim
Vartolu'yu çok sevdim OYUNCU Cansu Tosun, ‘Çukur’ dizisinde ‘Vartolu Sadettin’ karakterini canlandıran nişanlısı Erkan Kolçak Köstendil’e övgüler yağdırdı.
13.12.2017 Magazin
İşte 'Çukur'daki dövmenin sırrı!
İşte 'Çukur'daki dövmenin sırrı! Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın başrolde yer aldığı 'Çukur' dizisindeki karakterlerin birçoğunda bulunan dövme merak uyandırdı.
7.11.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Vartolu Sadettin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vartolu sadettin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.