Varşova

Varşova

Son dakika varşova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan varşova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını varşova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Varşova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan varşova gelişmeleri de dahil olmak üzere 791 varşova haberi bulunmuştur. Tüm varşova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi Polonya, Rusya'ya ait seyir füzesinin Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine Rusya'nın Varşova Büyükelçisi Siergiej Andriejew'i Dışişleri Bakanlığına çağırdı. Rus Büyükelçi Andriejew, Dışişleri Bakanlığına gitmedi.
25.03.2024 Dünya
Avrupa’da iş bulmanın en kolay olduğu şehir belli oldu!
Avrupa’da iş bulmanın en kolay olduğu şehir belli oldu! Avrupa Birliği’nde (AB) iş bulmanın en kolay olduğu şehrin Prag olduğu belirlendi. AB Komisyonu her yıl hazırladığı Avrupa Şehirlerinde Yaşam Kalitesi raporunu kamuoyuna duyurdu. İstihdam imkanlarının da değerlendirildiği rapora göre, AB’nin kuzey bölgelerinde iş bulma olasılığı güneye kıyasla daha fazla.
3.03.2024 Ekonomi
Misli’de “Şampiyon Oranlar” ile kazancını katladı, 75 bin 466 TL kazandı!
Misli’de “Şampiyon Oranlar” ile kazancını katladı, 75 bin 466 TL kazandı! Misli üyeleri “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, dün oynanan UEFA Konferans Ligi maçları ve Serie A karşılaşmasından oluşturduğu 4 maçlık kuponunda yüksek oranlı tercihlere yer verdi. “Şampiyon Oran” farkı ile maçlara normalin üzerinde oranlarla oynayan Misli üyesi, daha fazla kazanç elde etme şansını yakaladı. Aynı zamanda üye, kuponunu Misli Arena’da diğer üyelerle de paylaştı.
23.02.2024 İddaa
4 maça İlk Yarı 2.5 Üst oynadı, 200 TL’ye 179 bin TL kazandı!
4 maça İlk Yarı 2.5 Üst oynadı, 200 TL’ye 179 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, perşembe bülteninde yer alan 4 karşılaşmaya İlk Yarı 2.5 Üst tercihinde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
16.02.2024 İddaa
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti Yeni transfer 10 numara Ernest Muci’yi ilk maçında sağ kanatta oynatması sebebiyle eleştirilen Fernando Santos, Milot Rashica’nın dönüşüyle Konya maçı planlamasında değişikliğe gidecek.
14.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde bir hamle daha yaptı.
9.02.2024 Beşiktaş
Polonya’da Hanuka mumlarını söndüren milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı
Polonya’da Hanuka mumlarını söndüren milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı Polonya parlamentosu, geçen ay Yahudi Hanuka bayramını kutlamak için parlamentoda yakılan mumları yangın söndürme tüpüyle söndüren aşırı sağcı milletvekili Grzegorz Braun’un dokunulmazlığının kaldırılması yönünde oy kullandı. Braun’un dokunulmazlığı 402 'evet' oyuyla kaldırıldı.
18.01.2024 Dünya
THY'den ucuz yurt dışı bileti
THY'den ucuz yurt dışı bileti Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
THY'den ucuz yurt dışı bileti kampanyası
THY'den ucuz yurt dışı bileti kampanyası Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Şampiy10
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off kuraları çekildi
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off kuraları çekildi SON DAKİKA HABERİ: UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off kuraları çekildi. Play-off'u geçecek takımlar adını, Fenerbahçe'nin de bulunduğu son 16 turuna yazdıracak.
18.12.2023 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler? İşte UEFA Konferans Ligi kura çekimi tarihi
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler? İşte UEFA Konferans Ligi kura çekimi tarihi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren ve doğrudan Son 16 Turu'na yükselen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Ayrıca Fenerbahçe'nin gruplardan çıkmasının ardından UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...
15.12.2023 Fenerbahçe
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı Galatasaray Manchester United 3-3 berabere kaldı. Bayern Münih ile Kopenhag ise 0-0 berabere kaldı. Peki, bugün kimin maçı var? 30 Kasım hangi maçlar var?
30.11.2023 Şampiy10
Trabzonspor'da ilk hedef Bartosz Slisz!
Trabzonspor'da ilk hedef Bartosz Slisz! Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor’da çalışmalar hız kazandı. Bordo-mavililerde ilk hedefin Polonyalı orta saha oyuncusu Bartosz Slisz olduğu ortaya çıktı.
20.11.2023 Trabzonspor
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar...
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar... Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'da birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu.
9.10.2023 Ekonomi
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Polonya, Orta Doğu'da bulunan bir ülkedir. Polonya'nın bayrağı iki yatay şerit halinde üstte beyaz, altta kırmızı renkten oluşur. 
14.09.2023 Eğitim
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyerek grup aşamasına kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu. İşte detaylar...
1.09.2023 Futbol
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi?
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi? Konferans Ligi grup kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri oluyor. UEFA Konferans Ligi'ne 2 ön eleme oynayıp daha sonrasında play-offlarda da başarılı olan temsilcilerimiz, Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki muhtemel rakipleri netleşecek. Öte yandan UEFA tarafından Monaco'da gerçekleştirilecek olan kura çekimi için canlı yayın bilgisi de paylaşıldı. İşte Konferans Ligi kura çekimi canlı izle bilgileri ile Konferans ligi kura çekimi saati ve kanalı…
1.09.2023 Futbol
5 Maça İlk Yarı Tercihi Yaptı, 44. Dakikada Gelen Gollerle 83 bin 963 TL Kazandı!
5 Maça İlk Yarı Tercihi Yaptı, 44. Dakikada Gelen Gollerle 83 bin 963 TL Kazandı! Misli, yeni sezonda da yine daha yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi dün oynanan UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarından oluşturduğu 5 maçlık İddaa kuponuyla tam 83 bin 963 TL kazandı.
25.08.2023 İddaa
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Varşova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki varşova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.