Uzaklaştırma Kararı

Uzaklaştırma Kararı

Son dakika uzaklaştırma kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzaklaştırma kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzaklaştırma kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzaklaştırma Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzaklaştırma kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 924 uzaklaştırma kararı haberi bulunmuştur. Tüm uzaklaştırma kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırat Tanış'a arkadaş koruması! Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti
Fırat Tanış'a arkadaş koruması! Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Magazin
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza Kayseri'de komşu 2 grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada; savcı, şarkıcı Metin Işık (57) ile eşi Gülbahar Işık'ın beraatini, oğulları Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istedi.
6.03.2024 Gündem
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı? Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. “Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” dedi. Peki, İklim Tamkan kimdi, Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
28.02.2024 Gündem
Fırat Tanış hakkında gündemi sarsan iddia! Eski sevgilisi İklim Tamkan uzaklaştırma kararı aldırdı!
Fırat Tanış hakkında gündemi sarsan iddia! Eski sevgilisi İklim Tamkan uzaklaştırma kararı aldırdı! Fırat Tanış, 2014 yılında evlendiği kızının annesi Kübra Tanış ile 2022'de yollarını ayırdı. Oyuncu, boşandıktan sonra piyanist İklim Tamkan'la yeni bir aşka başladı. Geçtiğimiz eylül ayında ayrılan çiftten Tamkan, Tanış'ın peşini bırakmadığını ve ağır psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti. Oyuncu hakkında uzaklaştırma kararı aldıran piyansit, "Bu korkunç sürecin bende yarattığı tahribatı tümüyle onarabilecek hiçbir merci olduğunu düşünmüyorum" dedi.
28.02.2024 Magazin
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, sokaktan topladığı kedileri oturduğu dairede öldürdükten sonra apartmanın bahçesine attığı suçlamasıyla gözaltına alınan K.K.'nin (36) ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, hayvanları sevdiğini söylediği öğrenildi. Valilik açıklamasında ise bahse konu ikametin arkasında bulunan boş arsada 4 kedi ölüsünün bulunduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Çocuklarının gözünün önünde katledilmişti! Yakınlarına 'Ölümüm Ali'nin elinden olacak' demiş
Çocuklarının gözünün önünde katledilmişti! Yakınlarına 'Ölümüm Ali'nin elinden olacak' demiş Bursa'da uzaklaştırma kararı biten eşi Mustafa Ali Ayda (34) tarafından kalbinden bıçaklanan Burcu Ayda'nın (32), öldürülmeden bir süre önce yengesi Leyla Erdanlı ile akrabalarına, 'Benim ölümüm Ali'nin elinden olacak. Bunu biliyorum ve çok korkuyorum' dediği ortaya çıktı. Kızının ölüm haberi ile Yozgat'tan Bursa'ya gelen Mustafa Erdanlı da "Bundan 20 gün önce kendisi ile telefon konuşması yaptım. Burcu bana, 'Baba Yozgat'a geleceğim. Çocuklarımın okulunun sömestir tatiline girmesini bekliyorum' dedi. O gelemedi" dedi.
21.12.2023 Gündem
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nca, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmak istememesi üzerine yaşanan olaya ilişkin, "Olaya sebebiyet veren personel hakkında geçici görevden uzaklaştırma kararı alınmıştır. Bu olayla ilgili olarak kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan durumun aksine, henüz tesis edilmiş nihai bir disiplin işlemi bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.
20.12.2023 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Böyle evlat olmaz olsun! Pencereden bağırarak yardım istedi, komşuları yetişti
Böyle evlat olmaz olsun! Pencereden bağırarak yardım istedi, komşuları yetişti İstanbul Esenyurt’ta oğlu tarafından darp edilen bir anne, pencereden bağırarak yardım istedi. Komşular annenin yardımına koşarak eve gelirken annesine şiddet uygulayan şahsı darp etti. Yaşananlar kameraya yansıdı.
10.12.2023 Gündem
Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü
Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü Balıkesir'in Gönen ilçesinde Ayşe Acar (46), bir süre önce boşandığı 16 yıllık eski eşi Cemil Fidan (46) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Hakkında, uzaklaştırma kararı bulunan Cemil Fidan'ın cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda eski eşini kastederek, "Öfkeyle oturursam zararsız kalkmam, benim Allah'a bir can borcum var onu da verdiği gibi alır herkes attığı adıma dikkat etsin" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Samet Özdemir (34), eşi Zeynep Özdemir (28) ile oğulları Metehan (9) ve Batuhan'ı (4) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti.
4.11.2023 Yaşam
Simge Fıstıkoğlu:  Çocuklarımın yüzünü göstermiyorum
Simge Fıstıkoğlu: Çocuklarımın yüzünü göstermiyorum Ünlü haber spikeri Simge Fıstıkoğlu, hakkında merak edilenleri anlattı. "Ciddi anlamda sapıklarım var" diyen Fıstıkoğlu, çocukları ve eşiyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
9.10.2023 Magazin
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu... Ümraniye'de Mehmet Dinç, konuşmak için gecekondunun penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafından kanlar içinde bulunurken, Çetin'in yaklaşık 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafından bıçaklandığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Fırsatçı ev sahiplerinden 'pes' dedirten yöntem! 'Mutlaka şikayet edin'
Fırsatçı ev sahiplerinden 'pes' dedirten yöntem! 'Mutlaka şikayet edin' Kira fiyatları adeta uçtu. Ev sahipleri de mevcut kiracıları çıkarıp daha yüksek kira bedeli almak için birçok yol deniyor. Bunlardan en sık karşılaşılanı ihtiyaç sebebi ile tahliye. Ancak kiracı olumsuz yanıt verince sonuç kiracıyı tehdide kadar gidiyor; hatta daha da fazlası... Kiracının kişisel haklarının ihlal edildiği noktada, hukuki süreç başlıyor. Uzman isim kiracıların maruz kaldığı bu gibi durumlarda yapması gerekenleri açıkladı.
11.09.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Hüseyin Yüksel (43), boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel (40) ve baldızı Çiğdem Demir'i (37) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
10.09.2023 Gündem
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti İzmir'in Bornova ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Hülya Şellavcı Yeğin'in (52) ölümüyle ilgili yargılanan sanık Kaffar Yeğin'in (60) Almanya'da yaşadığı dönemde de cinayet işlediği ortaya çıktı. Hülya Şellavcı'nın damadı, avukat Ensar Aktürk, "Katilin arkadaşı, sanığın Almanya'daki eşini de balta kullanarak öldürdüğünü bize söylemişti. Sanık yakalandıktan sonra mahkemede bu soruldu. Yeğin, eşini öldürmediğini ancak başka bir kişiyi yaraladığını söyledi. Kendisi de bunun araştırmasını talep etti. Mahkeme, Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdı. Bu dosyaya ilişkin bilgi bulunup, bulunmadığı soruldu. Karar içeriği bulunmuyor ancak bilgi fişi dediğimiz belgede sanığın Almanya'da bir kişiyi tehlikeli bir şekilde yaralayarak, öldürdüğü ve 7 yıl 6 ay hapis cezası aldığı belirtildi" dedi.
2.09.2023 Yaşam
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
Britney Spears'ın eski eşi suç makinesi çıktı!
Britney Spears'ın eski eşi suç makinesi çıktı! Magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden pop şarkıcısı Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander’ın son zamanlarda yasalarla başı dertte. Yeni bir olayla gündeme gelen eski eş Jason Alexander tutuklandı.
3.08.2023 Magazin
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin'
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin' Burak Kalfa tarafından özel görüntüleriyle tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürmüştü. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan Burak Kalfa, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Künye
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatında yaşadığı sorunlarla magazin gündeminden düşmüyor. İş insanı sevgilisi Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü. Tayfur, "Bak ne diyeceğim ne varsa paylaş çünkü sayılı günlerin. O girdiğin delikten seni çıkaracaklar" sözleriyle dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur eski nişanlısını suçladı: Beni eve kilitleyip yumrukladın!
Tuğçe Tayfur eski nişanlısını suçladı: Beni eve kilitleyip yumrukladın! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa'yı kendisine şantaj yapmakla suçladı. Sosyal medya hesabından şiddete maruz kaldığını iddia eden Tayfur, Burak Kalfa hakkında uzaklaştırma kararı aldı.
20.07.2023 Magazin
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor Adana'da Özge Polat (31), henüz 17 yaşındayken evlendiği Özkan Ö.’den (34) sürekli şiddet görüp, üzerine içki dökerek yakmaya çalışılıp, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle 2019 yılında boşandı. Eşinin tehditlerinin devam etmesi ve 2 çocuğunu geçen hafta yurda vereceğini söylemesi üzerine yeniden çıkan tartışma sonra darbedildiğini belirten Polat, "Rapor alıp şikayetçi olduk. Kendi de ifade verdikten sonra telefonla arayıp, ailemi tehdit etti" dedi.
4.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uzaklaştırma Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzaklaştırma kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.