Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu Operasyonu

Son dakika uyuşturucu operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.459 uyuşturucu operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan’da uyuşturucu operasyonu
Kozan’da uyuşturucu operasyonu Adana’nın Kozan ilçesinde polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
24.04.2024 Adana
Uyuşturucu  şüphelisi evini seraya çevirmiş!
Uyuşturucu şüphelisi evini seraya çevirmiş! Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen İ.K. isimli şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından adresini belirledikleri şüphelinin evine baskın yaptı. Kapıyı kırıp içeri giren ekipler, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.
3.04.2024 Vatan TV
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
5 ilde silah kaçakçılığı operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
5 ilde silah kaçakçılığı operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Şanlıurfa merkezli 5 ilde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 18 şüpheli gözaltına alındı.
23.01.2024 Gündem
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 şahıs tutuklandı
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 şahıs tutuklandı Isparta’da uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 28 gram uyuşturucu madde ele geçirilerek, 2 şahıs tutuklandı.
23.01.2024 Gündem
7 ilde uyuşturucu operasyonu! 13 şüpheli yakalandı
7 ilde uyuşturucu operasyonu! 13 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik İstanbul, Van, Diyarbakır, Adana, Hakkari, Bitlis ve Bingöl olmak üzere 7 ilde düzenlenen Narkogüç-36 Operasyonu'nda uyuşturucu imalatı yapan ve satan 13 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
21.11.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak, İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak, İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen Kartel-2 Operasyonu'nda Hırvatistan makamlarınca Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak'ın yakalandığını duyurdu.
18.11.2023 Gündem
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gaziosmanpaşa, Esenyurt ve Avcılar'da düzenlediği operasyonlarda,18 kilo Skunk, 13 gram eroin, 10 kilo Metamfetamin, 2 kilo kokain, 1 kilo Afyon sakızı ve 90 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 71 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
12.11.2023 Gündem
Kayseri'de uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Kayseri'de uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kayseri'de, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.
5.11.2023 Gündem
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi ve annesinin de bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. Öte yandan zabıt katibi Süleyman D.'nin dolandırdığı paralarla yaptığı tatilden video kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaştığı öğrenildi.
22.10.2023 Yaşam
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3 FETÖ mensubu yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3 FETÖ mensubu yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 3 FETÖ üyesinin hudut birliklerince yakalandığını açıkladı.
22.10.2023 Gündem
Antalya’da halde limon 3 TL’ye kadar düştü
Antalya’da halde limon 3 TL’ye kadar düştü Antalya’nın Serik ilçesinde toptancı halinde limonun kilogram fiyatı 3 liraya kadar düştü.
22.10.2023 Yaşam
Trabzonspor eski Asbaşkanı Nevzat Ergüney hayatını kaybetti
Trabzonspor eski Asbaşkanı Nevzat Ergüney hayatını kaybetti Trabzonspor eski Asbaşkanı ve Divan Kurulu Üyesi Nevzat Ergüney (73) çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
22.10.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Şanlıurfa'da polis ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.
22.10.2023 Yaşam
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun’da polisin yaptığı uygulamalarda, 20 şüpheli uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam
Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 603 kilo esrar, 640 bin esrar bitkisi ele geçirildi
Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 603 kilo esrar, 640 bin esrar bitkisi ele geçirildi Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen Eren Huzur İlkbahar-Yaz Şehit Jandarma Er Sabit Türkeş operasyonunda, 603 kilogram esrar ve 640 bin 600 kök esrar bitkisi ele geçirildi.
12.10.2023 Yaşam
Köy yolunda korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Köy yolunda korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde menfez bendine çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
21.09.2023 Yaşam
2 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
2 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bursa ve Balıkesir'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 135 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.
21.09.2023 Gündem
Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda şüpheli ateş açtı: 1 astsubay şehit oldu
Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda şüpheli ateş açtı: 1 astsubay şehit oldu Osmaniye' de bir evde jandarma tarafından yapılan uyuşturucu aramasında evdeki şüphelinin açtığı ateş sonucu 1 astsubay şehit oldu, 2 asker hafif yaralandı. Şüpheli sağ olarak ele geçirildi..
20.09.2023 Gündem
Mersin’de TIR'a uyuşturucu operasyonu! Gözaltına alındılar
Mersin’de TIR'a uyuşturucu operasyonu! Gözaltına alındılar Mersin’de durdurulan TIR’da yapılan aramada 2 kilo 950 gram metamfetamin bulundu, 2 kişi gözaltına alındı.
21.08.2023 Yaşam
Muğla'nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı
Muğla'nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı Muğla'nın 7 ilçesinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 31 şüpheli gözaltına alındı.
4.08.2023 Gündem
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon Danimarka, son haftalarda İskandinav ülkelerinde gerçekleştirilen ve nüfusu Müslüman çoğunluklu ülkelerde geniş protestolara neden olan Kuran yakma ve benzeri eylemleri yasaklamayı planlıyor. Ancak buna rağmen ülkeden gelen haber ile skandallara bir yenisi daha eklendi.
31.07.2023 Dünya
İstanbul ve Sakarya'da uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı
İstanbul ve Sakarya'da uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı İstanbul ve Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan maddeler ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.
31.07.2023 Gündem
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti Kanarya adalarından yola çıkıp, Cebelitarık Boğazı’nı geçen kuru yük gemisini Türk Emniyeti takibe aldı. Gemide uyuşturucu zulası olduğunu belirleyen Türk polisi, İtalyan güçlerini harekete geçirdi. Sicilya açıklarında düzenlenen operasyonla 5,3 ton rekor uyuşturucu yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ paylaştı.
31.07.2023 Gündem
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına flaş operasyon
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına flaş operasyon İstanbul'da uyuşturucu operasyonu gerçekleşti. Şişli'de uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.
28.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.