Uttar Pradeş

Uttar Pradeş

Son dakika Uttar Pradeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uttar Pradeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uttar Pradeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uttar Pradeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uttar pradeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 uttar pradeş haberi bulunmuştur. Tüm uttar pradeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hindistan’ı dehşete düşüren olay! Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü
Hindistan’ı dehşete düşüren olay! Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü Hindistan’da eski siyasetçi Atiq Ahmed ve kardeşi Eşref Ahmed, polis koruması altında hastaneye götürüldükleri sırada yapılan canlı yayında başlarından vurularak öldürüldü.
16.04.2023 Dünya
Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti!
Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti! Dünyaevine adım atacak çift, herkesi şoke etti. Düğün salonunda davetlierin önünde gelinin yaptığına damat bile inanamadı. Gelin, arkadaşıyla girdiğini iddiayı kazanmak için bakın nikah masasında ne yaptı? İşte haberin detayları...
3.12.2022 Dünya
Hindistan'da tecavüze uğradığı iddia edilen kadın hayatını kaybetti
Hindistan'da tecavüze uğradığı iddia edilen kadın hayatını kaybetti Hindistan'ın Mumbai kentinde tecavüze uğradığı iddia edilen kadının hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.
13.09.2021 Dünya
Dang humması nedir, Türkiye'de var mı? Dang humması ölümcül ve bulaşıcı mıdır?
Dang humması nedir, Türkiye'de var mı? Dang humması ölümcül ve bulaşıcı mıdır? Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinin bazı bölgelerinde yaygınlaşan "yoğun" viral ateş nedeniyle yaşanan can kayıplarının arttığı bildirildi. The Times of India'nın haberine göre, geçen hafta 40'ı çocuk olmak üzere 68 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Prayagraj şehrindeki Sarojini Naidu Çocuk Hastanesi'nde de dang humması nedeniyle çok sayıda hasta tedavi alıyor. Peki, Dang humması nedir, Türkiye'de var mı? Dang humması ölümcül ve bulaşıcı mıdır?
9.09.2021 Gündem
Katliam gibi kaza! Uykuda geldi, çoğu öldü
Katliam gibi kaza! Uykuda geldi, çoğu öldü Korkunç kaza Hindistan'da meydana geldi. Otoyolda park halindeki otobüse kamyonun çarpması sonucu çoğu otobüsün altında uyuyan 18 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.
28.07.2021 Dünya
Hindistan'da yıldırım düşmesi sonucu 38 kişi öldü
Hindistan'da yıldırım düşmesi sonucu 38 kişi öldü Hindistan'da yıldırım düşmesi sonucu en az 38 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
12.07.2021 Dünya
Düğün törenin ortasında damat kaçtı, gelin düğüne gelen bir konukla evlendi
Düğün törenin ortasında damat kaçtı, gelin düğüne gelen bir konukla evlendi Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletine bağlı Kanpur kentinde meydana gelen olayda gelin, damadın ortadan kaybolmasıyla damat tarafından biriyle evlendi.
19.05.2021 Dünya
'Hamileler ve alerjisi olanlar  "Covaxin" Kovid-19 aşısı yaptırmasın'
'Hamileler ve alerjisi olanlar "Covaxin" Kovid-19 aşısı yaptırmasın' Hint ilaç şirketi Bharat Biotech, zayıf bağışıklık sistemine sahip ve alerji, yüksek ateş veya pıhtılaşma bozukluğu gibi bazı sağlık sorunları olanlarla hamilelerin, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen "Covaxin" aşısını yaptırmaktan kaçınmaları gerektiğini bildirdi.
19.01.2021 Sağlık
Köy halkı, yakaladıkları timsah için fidye istedi!
Köy halkı, yakaladıkları timsah için fidye istedi! Hindistan’da bir köyün yakınlarında bulunan gölette timsah olduğunu fark eden köy halkı, yetkilileri aradı. Vahşi hayvan kurtarma ekipleri iki gün gelmeyince köylüler timsahı kendileri yakaladı ve yerel yönetimden fidye istedi.
12.09.2020 Dünya
Kız çocuğu istismara uğrayıp vahşice öldürüldü
Kız çocuğu istismara uğrayıp vahşice öldürüldü Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde 13 yaşındaki kız çocuğunun tecavüz edildikten sonra "vahşice" öldürülmesine sosyal medyada yoğun tepki gösterildi.
17.08.2020 Yaşam
Hindistan’daki sellerde ölü sayısı 246'ya yükseldi
Hindistan’daki sellerde ölü sayısı 246'ya yükseldi Hindistan’da etkili muson yağışlarının yol açtığı afet ve kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 246'ya çıktı.
11.08.2020 Dünya
Hindistan'da pusuya düşürülen 8 polis öldürüldü
Hindistan'da pusuya düşürülen 8 polis öldürüldü Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde içlerinde cinayetin de bulunduğu çok sayıda suçtan aranan bir şüpheliyi gözaltına almaya giden polislerden 8'i düşürüldükleri pusuda hayatını kaybetti, 4'ü ise yaralandı.
3.07.2020 Dünya
İstilacı çekirgeler kıtalar arası ilerleyişini  sürdürüyor
İstilacı çekirgeler kıtalar arası ilerleyişini sürdürüyor Dünya genelinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele devam ederken, çekirge sürüleri istila ettikleri ülkelerde yeni bir tehdit oluşturuyor.
30.05.2020 Dünya
Çekirge alarmı! İstilaya karşı önlemler alınıyor
Çekirge alarmı! İstilaya karşı önlemler alınıyor Hindistan’ın batısında ve merkezindeki çeşitli eyaletlerde etkili olan son 27 yılın en kötü çekirge istilasına karşı başkent Yeni Delhi’de de tedbirler alınıyor.
28.05.2020 Dünya
Son 27 yılın en büyüğü! İki ülkeden geldiler
Son 27 yılın en büyüğü! İki ülkeden geldiler Hindistan’da çekirge sürüleri Racastan ve Madya Pradeş eyaletlerini istila etti. Bu son 27 yılın en büyük çekirge istilası olarak kayıtlara geçti.
25.05.2020 Dünya
O ülkede kamyon faciası! 23 ölü 35 yaralı
O ülkede kamyon faciası! 23 ölü 35 yaralı Hindistan’da göçmen işçileri taşıyan bir kamyonun park halindeki başka bir kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada en az 23 işçinin hayatını kaybettiği ve 35 kişinin yaralandığı belirtildi.
16.05.2020 Dünya
Hindistan'da binlerce kişinin terminalde bir arada beklemesi endişeye  yol açtı
Hindistan'da binlerce kişinin terminalde bir arada beklemesi endişeye yol açtı Hindistan'da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla ilan edilen 21 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle başkent Yeni Delhi'den evlerine dönmeye çalışan on binlerce kişinin terminallerde bir arada beklemesi endişeye sebep oldu.
28.03.2020 Dünya
İneğin dışkısından sabun yapacaklar
İneğin dışkısından sabun yapacaklar Hindistan’da sağcı ve tutucu yanlılığı ile tanınan Hindu Milliyetçi Organizasyonu’nu (RSS) destekleyen “Deen Doyal Dham” şirketi, ineğin dışkısı ve idrarından sabun, şampuan ve birçok kozmetik ürün üreteceklerini açıkladı.
14.11.2019 Dünya
Hindistan'da, kız bebeği canlı canlı gömmek isteyen dedeye suçüstü
Hindistan'da, kız bebeği canlı canlı gömmek isteyen dedeye suçüstü Hindistan’da, bir kız bebeği canlı canlı gömmeye çalışan dedesi ve arkadaşı, polis tarafından suçüstü yakalandı. Bebek, tedavi için hastaneye kaldırıldı.
3.11.2019 Dünya
Hindistan'da otobüs faciası: 7 ölü!
Hindistan'da otobüs faciası: 7 ölü! Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinin Bulandshahr bölgesinde kaldırımda uyuyan 7 kişi, hız yapan bir otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi.
11.10.2019 Dünya
Hindistan'daki kum fırtınası ve yıldırım can almaya devam ediyor
Hindistan'daki kum fırtınası ve yıldırım can almaya devam ediyor Uttar Pradeş'in farklı kesimlerinde etkili olan kum fırtınası, dolu, yağmur ve yıldırım düşmesi nedeniyle ölenlerin sayısı 26'ya, yaralıların sayısı 57'ye yükseldi.
8.06.2019 Dünya
Hindistan'da kum fırtınası ve yıldırım 19 can aldı
Hindistan'da kum fırtınası ve yıldırım 19 can aldı Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde etkili kum fırtınası ve yıldırım düşmesi sonucu 19 kişi öldü, 48 kişi yaralandı.
7.06.2019 Dünya
Hindistan’da sahte içki içen 17 kişi hayatını kaybetti
Hindistan’da sahte içki içen 17 kişi hayatını kaybetti Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde yer alan Barabanki bölgesinde sahte içti içen 17 kişinin hayatını kaybettiği; 44 kişinin de hastanede tedavisinin devam ettiği belirtildi.
29.05.2019 Dünya
Hindistan'da sahte içkiden 6 kişi öldü
Hindistan'da sahte içkiden 6 kişi öldü Hindistan'ın kuzeyinde yer alan Uttar Pradeş eyaletinde sahte içkiden en az 6 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
28.05.2019 Dünya
Yanlış partiye oy verince işaret parmağını kesti
Yanlış partiye oy verince işaret parmağını kesti Hindistan'da yanlış partiye oy veren kişi işaret parmağını kesti.
19.04.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uttar Pradeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uttar pradeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.