Usta Oyuncu

Usta Oyuncu

Son dakika usta oyuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan usta oyuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını usta oyuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Usta Oyuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan usta oyuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.802 usta oyuncu haberi bulunmuştur. Tüm usta oyuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cihat Tamer evlat acısı yaşamıştı! Cenazedeki o an hatırlatılınca: O an fark etseydim onu oradan kovardım
Cihat Tamer evlat acısı yaşamıştı! Cenazedeki o an hatırlatılınca: O an fark etseydim onu oradan kovardımCihat Tamer'in bir süredir kanser tedavisi gören oğlu Atilla Tamer yaşamını yitirdi. Usta oyuncu evlat acısıyla yıkıl Cenazede yaşanan fotoğraf skandalına karşı da net konuştu.
15.09.2024Magazin
Selçuk Yöntem, Londra’da seyircisiyle buluştu
Selçuk Yöntem, Londra’da seyircisiyle buluştuYapımcılığını Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Piu Entertainment’ın üstlendiği “Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı” projesinin dünya prömiyeri İngiltere’de gerçekleştirildi.
12.09.2024Magazin
Nilgün Kasapbaşoğlu: Sevgiyi ve sevgisizliği bu dizide göreceksiniz
Nilgün Kasapbaşoğlu: Sevgiyi ve sevgisizliği bu dizide göreceksinizOyunculuğa çocukken başlayan, tiyatro, sinema ve televizyonda sayısız yapımda rol alan, seslendirme sanatçısı olarak da birçok karaktere hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, yeni sezonda Kanal D’de olacak.
9.09.2024Magazin
Yavuz Bingöl beşinci kez evleniyor! 21 yaş küçük sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile nikâh masasına oturacak
Yavuz Bingöl beşinci kez evleniyor! 21 yaş küçük sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile nikâh masasına oturacakYavuz Bingöl'ün (59), altı yıldır birlikte olduğu kendisinden 21 yaş küçük Nilşah Ağaoğlu ile nikâh masasına oturağı öğrenildi. Ayvalık'ta gerçekleşecek nikâh töreninde çifte, usta oyuncu ve ünlü şarkıcı şahitlik edecek.
4.09.2024Magazin
Usta oyuncu 60 yıl sonra bir ilki yaşıyor! Nilgün Kasapbaşoğlu 'Bizi Birleştiren Hayat' ile bu kez ters köşe yapacak
Usta oyuncu 60 yıl sonra bir ilki yaşıyor! Nilgün Kasapbaşoğlu 'Bizi Birleştiren Hayat' ile bu kez ters köşe yapacakÇocuk yaşta oyunculuğa adım atan; tiyatro, sinema ve televizyonda yüzlerce yapımda rol alan; seslendirme sanatçısı olarak birçok karaktere hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, yeni sezonda Kanal D’de olacak. Usta sanatçı, meslekte 60’ıncı yılının tecrübesiyle “Bizi Birleştiren Hayat” dizisinde “Münevver Hanım’ı oynayacak. “60 yılı devirince yapacağınız işin sizi heyecanlandırması gerekiyor.” diyen Kasapbaşoğlu, “Münevver, beni heyecanlandırdı çünkü bu kez ters köşe bir rol oynuyorum.” sözleriyle dikkatleri yeni projesine çevirdi.
2.09.2024Magazin
Bu sezon herkes Hasan ve Zuhal'i konuşacak!
Bu sezon herkes Hasan ve Zuhal'i konuşacak! Uzun süredir İtalya'da bulunan usta oyuncu Mehmet Günsür, Kanal D’nin yeni dizisi “Annem Ankara” için Türkiye’ye döndü. Günsür, kendisi gibi aynı proje için yurtdışından dönen Bergüzar Korel’in canlandırdığı “Zuhal”in eşi “Hasan”a hayat verecek.
24.08.2024Magazin
Meltem Cumbul “Güzel Aşklar Diyarı” için ABD’den taşındı
Meltem Cumbul “Güzel Aşklar Diyarı” için ABD’den taşındıUsta oyuncu Meltem Cumbul, Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” için New York’taki evini kapatarak Türkiye’ye taşındı. Meltem Cumbul, oyuncu kadrosu ve Kapadokya’daki çekim mekanlarıyla dikkat çeken Güzel Aşklar Diyarı’nda “Gönül” karakterine hayat verecek.
20.08.2024Magazin
İki kız kardeşin yürek burkan hikayesi... “Bizi Birleştiren Hayat” yakında Kanal D’de
İki kız kardeşin yürek burkan hikayesi... “Bizi Birleştiren Hayat” yakında Kanal D’deKanal D’nin, yeni günlük dizisi “Bizi Birleştiren Hayat” çok yakında seyirci karşısına çıkacak. Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın başrolünde yer aldığı dizi, iki kız kardeşin yürek burkan hikayesi üzerinden birçok duyguyu bir arada yaşatacak.
18.08.2024Magazin
Büyük starları Adana tayin eder! Aydemir Akbaş ölmeden önce Adana hakkında konuşmuş: Beni Adana star yaptı!
Büyük starları Adana tayin eder! Aydemir Akbaş ölmeden önce Adana hakkında konuşmuş: Beni Adana star yaptı!Usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın 88 yaşında hayata veda ederek ölmesi sanat ve spor dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Sayısız dizi ve filmde rol alan ve Vesikalı Yarim filminde oynadığı Cemil rolüyle hafızalara kazınan Aydemir Akbaş'ın ölümünden önce Adana ile ilgili övgü dolu sözleri sosyal medyada gündem oldu.
18.08.2024Adana
Aydemir Akbaş'ın ölmeden önce Adana hakkında konuşmuş: Beni Adana star yaptı!
Aydemir Akbaş'ın ölmeden önce Adana hakkında konuşmuş: Beni Adana star yaptı!Usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın 88 yaşında hayata veda ederek ölmesi sanat ve spor dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Sayısız dizi ve filmde rol alan ve Vesikalı Yarim filminde oynadığı Cemil rolüyle hafızalara kazınan Aydemir Akbaş'ın ölümünden önce Adana ile ilgili övgü dolu sözleri sosyal medyada gündem oldu.
17.08.2024Vatan TV
Aydemir Akbaş'ın vasiyeti ortaya çıktı! Sadece iki isteği var: Sakın yapmasınlar
Aydemir Akbaş'ın vasiyeti ortaya çıktı! Sadece iki isteği var: Sakın yapmasınlarBir süredir kanser tedavisi gören usta oyuncu Aydemir Akbaş evinde baygın bir şekilde bulunmuş ve Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Akbaş entübe edilmişti. Entübe edilen usta oyuncu Aydemir Akbaş 88 yaşında hayatını kaybetti. Aydemir Akbaş'ın ölümünün ardından vasiyeti ortaya çıktı. İşte detaylar...
17.08.2024Magazin
Usta sanatçı vasiyetini çoktan hazırlamıştı! Aydemir Akbaş: Kedilerime iyi bakın... Hayatımı sakın film yapmayın
Usta sanatçı vasiyetini çoktan hazırlamıştı! Aydemir Akbaş: Kedilerime iyi bakın... Hayatımı sakın film yapmayın"Babam 85 yaşında ölmeden bir gün önce sakal tıraşı oldu. Ona çekmişim, seviyorum hayatı... Daha çok işim var... " Bu sözler Türk tiyatrosuna ve sinemasına neredeyse bütün hayatı boyunca emek veren Aydemir Akbaş'ın geçen yıl verdiği bir röportajdan.
16.08.2024Magazin
“Bizi Birleştiren Hayat” geri sayıma başladı
“Bizi Birleştiren Hayat” geri sayıma başladıKanal D’nin sırlarla dolu bir hikayeyi konu alan dizisi “Bizi Birleştiren Hayat”, geri sayıma başladı. Günlük dizi formatında yayınlanacak yapımda “Münevver” rolüne hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, diziye “Evet” demeden önce izleyicilerin nabzını tuttuğunu belirterek “Sokakta karşılaştığım insanlar kavgasız, silahsız dizileri özlediklerini dile getirdiler.” dedi.
14.08.2024Magazin
Sema Çeyrekbaşı kimdir, neden öldü? Dizi ve filmleri....
Sema Çeyrekbaşı kimdir, neden öldü? Dizi ve filmleri....Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sema Çeyrekbaşı, beynine pıhtı atması sonucu bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Son olarak Sandık Kokusu dizisinde rol alan Sema Çeyrekbaşı'dan acı haber geldi. Sinema ve sinema sektöründen tanıdığımız usta oyuncu, 73 yaşındaki hayatını kaybetti. Peki, Sema Çeyrekbaşı kimdir, neden öldü?
6.08.2024Gündem
Genco Erkal kimdir? Genco Erkal kaç yaşında neden öldü?
Genco Erkal kimdir? Genco Erkal kaç yaşında neden öldü? Genco Erkal, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmendir. Uzun bir süredir kan kanseriyle mücadele eden 86 yaşındaki usta oyuncu Genco Erkal, 86 yaşında hayatını kaybetti. Genco Erkal kimdir? Genco Erkal kaç yaşında neden öldü?
31.07.2024Magazin
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!'Organize İşler', 'Vizontele', 'Eyvah Eyvah' serisi ve 'Vezir Parmağı' gibi filmlerde de rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, 82 yaşında hayata veda etti.
20.07.2024Magazin
Donald Sutherland neden öldü? Başkan Snow Donald Sutherland kimdir, filmleri neler?
Donald Sutherland neden öldü? Başkan Snow Donald Sutherland kimdir, filmleri neler?"Açlık Oyunları" filminde canlandırdığı "Başkan Snow" karakteriyle büyük beğeni toplayan Kanadalı oyuncu Donald Sutherland hayatını kaybetti. Peki, Donald Sutherland kimdir, kaç yaşında? Donald Sutherland neden öldü? Donald Sutherland filmleri...
21.06.2024Magazin
Gandalf öldü mü, Yüzüklerin Efendisi Gandalf kimdir? Ian McKellen düştü, hastaneye kaldırıldı
Gandalf öldü mü, Yüzüklerin Efendisi Gandalf kimdir? Ian McKellen düştü, hastaneye kaldırıldıLondra West End’deki Noel Coward tiyatrosunda sahneden düşen Ian McKellen hastaneye kaldırıldı. Söz konusu gelişmenin ardından filmin hayranları arama motorlarına yönelerek Gandalf öldü mü, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi Gandalf kimdir?
18.06.2024Magazin
Settar Tanrıöğen setlere dönecek mi? Sağlık durumu hakkında bilgi verdi
Settar Tanrıöğen setlere dönecek mi? Sağlık durumu hakkında bilgi verdi26 Ocak’ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye giden ve yapılan tetkikler sonrası beyin kanaması geçirdiği saptanan Settar Tanrıöğen, 1.5 aylık süreçte 3 kez ameliyat oldu. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen usta oyuncu ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sağlık durumu hakkında bilgi verirken, setlere dönüş sürecine de değindi.
18.05.2024Magazin
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği"Taçsız Kral", "Yılan Hikayesi" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı yapımların da aralarında olduğu çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayten Gökçer hayata veda etti. Peki, Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer kimdi, nereli, kaç yaşında öldü? Cüneyt Gökçer'in gençliği...
14.05.2024Magazin
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
Ayten Gökçer hayatını kaybettiTiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesinin, yarın eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedileceği öğrenildi.
14.05.2024Magazin
Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama
Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari ile kendisi gibi oyuncu Edip Tepeli, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. Katıldığı ödül töreninde usta oyuncu Aliye Uzunatağan’a, kızı ve damadı hakkında çıkan 'ayrılık' haberleri de soruldu.
4.05.2024Magazin
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’daTürk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.   
25.04.2024Magazin
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Nebioğlu, “Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin” dedi.
11.04.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Usta Oyuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki usta oyuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.