Uri Ariel

Uri Ariel

Son dakika uri ariel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uri ariel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uri ariel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uri Ariel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uri ariel gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 uri ariel haberi bulunmuştur. Tüm uri ariel haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrailli Bakan'dan Mescid-i Aksa'ya baskın
İsrailli Bakan'dan Mescid-i Aksa'ya baskın İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.
11.04.2019 Dünya
İsrailli bakandan Mescid-i Aksa'ya baskın
İsrailli bakandan Mescid-i Aksa'ya baskın Tarım Bakanı Uri Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.
26.02.2019 Dünya
İsrailli bakandan Mescid-i Aksa'ya baskın
İsrailli bakandan Mescid-i Aksa'ya baskın Tarım Bakanı Uri Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.
5.02.2019 Dünya
İsrail Tarım Bakanı'ndan Mescid-i Aksa'ya baskın
İsrail Tarım Bakanı'ndan Mescid-i Aksa'ya baskın Tarım Bakanı Ariel ve beraberindeki bir grup fanatik Yahudi, İsrail polisi eşliğinde Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.
7.01.2019 Dünya
Fakıbaba'dan İsrail Tarım Bakanı Ariel'e sert yanıt
Fakıbaba'dan İsrail Tarım Bakanı Ariel'e sert yanıt İsrail'in, Türkiye'den tarım ithalatını durdurma kararına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çok sert yanıt geldi. Fakıbaba, "Filistin halkına zulmetmeyi politika edinmiş ve bu konuda her türlü pervasızlığı sergileyebilecek bir devletin bakanının, Türkiye'yi, tarım konusu üzerinden tehdit etmeye kalkışması kabul edilebilir bir şey değildir." dedi.
16.05.2018 Ekonomi
İsrailli bakandan skandal sözler: Ölümlerin zamanı geldi
İsrailli bakandan skandal sözler: Ölümlerin zamanı geldi İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, güvenlik güçlerinin Filistinlilere müdahalesinde yeterince kan akmadığını savundu. Ariel, kriz çıkaracak açıklamasında “Ölümler ve yaralanmaların zamanı geldi” dedi.
10.01.2018 Dünya
'Ölüm ve yaralanmaların zamanı geldi!'
'Ölüm ve yaralanmaların zamanı geldi!' İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, güvenlik güçlerinin Filistinlilere müdahalesinde yeterince kan akmadığını savunarak “Ölüm ve yaralanmaların zamanı geldi” dedi.
10.01.2018 Dünya
İsrail'de yağmur duasına çıktılar! Bakan da katıldı!
İsrail'de yağmur duasına çıktılar! Bakan da katıldı! İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, ülkeyi kuraklıktan kurtarmak için yağmur duası okuyan dini liderlerin arasına katıldı.
29.12.2017 Dünya
Yaralı Filistinliyi öldüren katil İsrail askerine ev hapsi
Yaralı Filistinliyi öldüren katil İsrail askerine ev hapsi İşgal altındaki Batı Şeria'nın El-Halil kentinde yerde yaralı yatan bir Filistinliyi başından vurarak öldüren İsrail askeri, ev hapsine alındı.
20.07.2017 Dünya
İsrail’den ABD’yi kızdıracak hediye
İsrail’den ABD’yi kızdıracak hediye İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel’in, geçen hafta Tel Aviv’i ziyaret eden Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev’e hediye ettiği insansız hava aracı (İHA), diplomatik krize yol açtı...
17.06.2021 Dünya
Mescid-i Aksa inadı
Mescid-i Aksa inadı İsrail Başbakanı Netanyahu Mescid-i Aksa krizinde geri adım atmadı, taş atan Filistinliler’e çok sert cezalar verileceğini duyurdu
16.09.2015 Dünya
Abbas'tan İsrail'e sert tepki
Abbas'tan İsrail'e sert tepki Filistin Başkanı Abbas, 'İsrail'in Mescid-i Aksa'yı zamansal ve mekansal olarak bölmesine izin vermeyeceğiz' dedi.
16.09.2015 Dünya
İsrail kabinesinde kaçak yerleşim krizi
İsrail kabinesinde kaçak yerleşim krizi İsrail yargısının 24 yasa dışı Yahudi yerleşkesinin yıkılmasına yönelik kararı Netanyahu ile aşırı sağcı kabine üyelerini karşı karşıya getirdi.
28.07.2015 Dünya
İsrail'de büyük çatlak!
İsrail'de büyük çatlak! İsrail ile Filistinli gruplar arasında Mısır'ın ara buluculuğunda yürürlüğe giren kalıcı ateşkesin, İsrailli bakanlar arasında tartışmaya yol açığı belirtildi.
27.08.2014 Dünya
Ateşkes  bozuldu
Ateşkes bozuldu Gazze’den 3 roket atıldığını açıklayan İsrail ‘ateşkes bozuldu’ dedi, yeniden operasyona başladı...
20.08.2014 Dünya
'Mavi şok' İsrail'i karıştırdı!
'Mavi şok' İsrail'i karıştırdı! İsrail Ombudsmanı ve Devlet Denetçisi Micha Lindenstrauss’un Mavi Marmara operasyonuyla ilgili raporu ülke kamuoyunda tartışma yarattı...
14.06.2012 Dünya
İsrail'den Filistin'e   şok teklif
İsrail'den Filistin'e şok teklif 200 yıllık kördüğüm çözülüyor mu? Filistin-İsrail sorunu önceki gün İsrail hükümetinden gelen teklifle yön değiştirdi
9.10.2007 Dünya
O isimler bir bir deşifre oldu!
O isimler bir bir deşifre oldu! 'İsrailli avı'nda çarpıcı gelişmeler...
29.09.2021 Gündem
Tiyatrocuydu terörist oldu
Tiyatrocuydu terörist oldu Zekeriya Zübeyde, İsrail istihbaratının en çok aradığı Filistinli. Tam beş suikast girişimini atlattı. Birinde onun yerine beş Filistinli öldürüldü
29.09.2021 Gündem
İşgal altındaki Filistin'de savaşmayı reddediyoruz
İşgal altındaki Filistin'de savaşmayı reddediyoruz Siyonistler ama Filistin'de askerlik yapmayı reddediyorlar. 2004 Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilen 'Reddetme Cesareti' adlı grubun 628 asker üyesi var. İçlerinden Uri Dotan'la konuştuk...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uri Ariel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uri ariel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.