Ürgüp

Ürgüp

Son dakika ÜRGÜP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÜRGÜP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÜRGÜP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ürgüp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ürgüp gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 ürgüp haberi bulunmuştur. Tüm ürgüp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
YSK açıkladı: Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçim yenilenmeyecek
YSK açıkladı: Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçim yenilenmeyecek Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Şanlıurfa'nın Siverek ve Halfeti ilçeleri ile Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi doğrultusunda il seçim kurullarınca alınan kararları kaldırdı.
7.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları Nevşehir yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Nevşehir iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Nevşehir aday listesi
31.03.2024 Gündem
Balayında ölen çiftin kaldığı otelin sahibinin ilk duruşmadaki ifadesi ortaya çıktı
Balayında ölen çiftin kaldığı otelin sahibinin ilk duruşmadaki ifadesi ortaya çıktı Kapadokya'ya balayı için giden Kader (24)-Mutlu Akbaş (27) çiftinin konakladıkları odada karbonmonoksit gazından ölümüyle ilgili davanın ilk duruşmasında, 3 sanıktan 1'i olan, tutuklu otel sahibi Emin Ağmaz (48), kiralama yoluyla işletmeciliğini yaptığı otelin yapısal sorunlarını bilmediğini ileri sürerek tahliye talep etti. Talebin reddedildiği duruşma, 22 Şubat'a ertelendi.
25.01.2024 Gündem
Kapadokya'da tüm zamanların rekoru kırıldı
Kapadokya'da tüm zamanların rekoru kırıldı UNESCO Dünya Doğal Kültürel Miras listesinde yer alan ve Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan müze ve ören yerlerini 2023 yılında, 4 milyon 826 bin 662 yerli ve yabancı turist ziyaret ederek tüm zamanların rekorunu kırıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan, "2023 yılında tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaşılarak yeni bir rekor elde ettik" dedi.
4.01.2024 Gündem
Kapadokya'da fotoğraf çekti, saniyeler sonra kabusu yaşadı!
Kapadokya'da fotoğraf çekti, saniyeler sonra kabusu yaşadı! Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine gün batımını izlemek için Ankara'dan gelen Mehmet Sarıöz (53), fotoğraf çekilirken yaklaşık 6 metre yükseklikteki kayalıklardan düşüp yaralandı.
14.10.2023 Yaşam
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Nevşehir'de korkunç kaza! Otomobil ile cip çarpıştı: 4 ölü, 2 yaralı
Nevşehir'de korkunç kaza! Otomobil ile cip çarpıştı: 4 ölü, 2 yaralı Nevşehir'de otomobil ile cipin çarpıştığı kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ağır yaralandı.
28.08.2023 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Türkiye’nin tarihi zenginlikleri gün yüzüne çıkartılıyor
Türkiye’nin tarihi zenginlikleri gün yüzüne çıkartılıyor “Türkiye’de Bu Yıl Gerçekleştirilecek Arkeolojik Kazı ve Araştırmaların Sayısı Yıl Sonunda 750’ye Ulaşacak"“Türkiye’de Bu Yıl Gerçekleştirilecek Arkeolojik Kazı ve Araştırmaların Sayısı Yıl Sonunda 750’ye Ulaşacak"
8.07.2023 Kültür Sanat
Nevşehir canlı seçim sonuçları 2023: Nevşehir Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Nevşehir hangi parti kazandı?
Nevşehir canlı seçim sonuçları 2023: Nevşehir Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Nevşehir hangi parti kazandı? Nevşehir seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında açıklanacak. gazatevatan.com seçim sayfasında Nevşehir açılan sandık sayısı, Nevşehir parti oy oranları ve Nevşehir Cumhurbaşkanı seçim sonuçları yer alacak. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir,Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp ilçe seçim sonuçları bu sayfada yer alacak. Peki Nevşehir hangi parti kazandı? Nevşehir Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? Canlı Nevşehir seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Balayındaki çiftin otel odasındaki sır ölümü! Balon turu için gelmeyince ortaya çıktı
Balayındaki çiftin otel odasındaki sır ölümü! Balon turu için gelmeyince ortaya çıktı Balayını geçirmek için Nevşehir'in Ürgüp ilçesine gelen yeni evli çift, kaldıkları otel odasında ölü bulundu.
14.03.2023 Yaşam
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 38 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.
27.01.2023 Gündem
En acı kaza: 4 aylık bebek hayatını kaybetti
En acı kaza: 4 aylık bebek hayatını kaybetti Nevşehir’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 aylık bebek yaşamını yitirdi.
27.12.2022 Yaşam
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları!
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları! Nevşehir TOKİ kura çekiliş sonuçları merak ediliyor. TOKİ Nevşehir Avanos, Ürgüp, Gülşehir, Kozaklı kuraları çekiliyor. 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında Türkiye genelinde 250 bin konutun 1189’i Nevşehir için yapılacak. Ürgüp, Avanos, Acıgöl, Çat, Derinkuyu, Göre, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Merkez, Sulusaray, Tatlarin’de yapılan TOKİ evleri için çekilişler saat 10.00'da başladı. TOKİ Nevşehir kura sonuçları açıklandı mı, Ürgüp kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir? İşte, Nevşehir TOKİ kura çekimi sonuçları…
24.12.2022 Ekonomi
TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izle | Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izle | Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izleme ekranı ve sonuç sorgulama ekranı aramaları yoğunlaştı. Nevşehir TOKİ kura çekimi 13 farklı ilçede inşa edilecek. Toplu konut evleri bugün sahiplerini bulacak. Peki, Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? İşte TOKİ kurası izleme ekranı ile Nevşehir TOKİ kura sonuçları ve nihai isim listesi sorgulama ekranı…
24.12.2022 Ekonomi
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
Kapadokya'da balon kazasında 2 kişi ölmüştü! Pilot hakkında flaş karar
Kapadokya'da balon kazasında 2 kişi ölmüştü! Pilot hakkında flaş karar Kapadokya'da sıcak hava balonunun sert iniş yapması sonucu 2 turist hayatını kaybetti, 3 turist de yaralandı. Sıcak hava balonu pilotu hakkında mahkemece karar verildi.
19.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kızına tacizle suçlayıp tabancayla vurdu, boğazını keserek öldürdü
Kızına tacizle suçlayıp tabancayla vurdu, boğazını keserek öldürdü Nevşehir'de Dilaver Akçay (56), kızına cep telefonundan mesaj atıp taciz ettiğini öne sürdüğü İbrahim Akyürek'i (26) tabancayla vurup, boğazını bıçakla keserek öldürdü.
5.09.2022 Yaşam
Kapadokya'yı ağustos ayında 652 bin kişi ziyaret etti
Kapadokya'yı ağustos ayında 652 bin kişi ziyaret etti Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini ağustos ayında 652 bin 921 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
3.09.2022 Yaşam
Adana uçağındaki pilotun anonsu olay oldu: Azer Bülbül şarkısı gibiyiz
Adana uçağındaki pilotun anonsu olay oldu: Azer Bülbül şarkısı gibiyiz Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Adana seferini yapan uçağın kaptan pilotu Fatih Temiz'in uçak içi anonsunda Azer Bülbül'ün seslendirdiği şarkının sözleri sosyal medyada ilgi gördü.
27.07.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 2022’nin ilk 6 ayında 281 bine yakın balon yolcusu taşıdık
Bakan Karaismailoğlu: 2022’nin ilk 6 ayında 281 bine yakın balon yolcusu taşıdık   Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde düzenlenen '3'üncü Uluslararası Kapadokya Balon Festivali'ne katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Ülkemizde 2022 yılının ilk 6 ayında; Kapadokya, Pamukkale, Çat ve Soğanlı bölgelerinde toplamda 450 pilot ve 313 balon ile birlikte 14 bin 166 uçuş gerçekleştirdik. Bu uçuşlarla 281 bine yakın balon yolcusu taşıdık. Taşınan balon yolcusu sayımız 3 kattan fazla arttı. Eğitim uçuşlarımız da bin 681’den, 2 bin 681’e yükseldi” dedi.
24.07.2022 Siyaset
Balon uçuş okulu yeniden eğitime başlıyor! Türk Hava Kurumu duyurdu
Balon uçuş okulu yeniden eğitime başlıyor! Türk Hava Kurumu duyurdu Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir'in İnönü ilçesinde 1996 yılında açtığı Türkiye'nin ilk balon uçuş okulunu, 9 yıl aranın ardından Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yeniden faaliyete geçirdi. Kapadokya bölgesinde açılan okulda eğitimlerini tamamlayan adaylar sportif havacılıkta balon uçurabilecek, 20-28 kişilik balonlarda 2'nci pilot (gözlemci) olarak uçabilecek. THK Kayyumu H. Abdullah Kaya, "15 öğrencimizle eğitimlere başladık. Hem pilotlarımızın yenileme eğitimlerini veriyoruz, hem de yeni gençlerimizin balon pilotu olması için biz de eğitime katılmış oluyoruz" dedi.
28.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ürgüp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ürgüp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.