Ünlü Aktör

Ünlü Aktör

Son dakika ünlü aktör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü aktör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü aktör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü Aktör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü aktör gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.653 ünlü aktör haberi bulunmuştur. Tüm ünlü aktör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada Toronto'da hayatını sürdürüyordu fakat otorum süresi doldu. Kanada'ya yeniden vize başvurusu yapmak için Ankara'ya gitti, red cevabı aldı. İstanbul Havalimanı'nda yaşamaya başlayan akademisyen'in yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi'
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
20.12.2023 Magazin
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!'
Matthew Perry'nin arkadaşından dikkat çeken açıklama! 'Uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!' "Friends" dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran ünlü aktör Matthew Perry'nin evinin jakuzisinde ölü bulunduğu haber tüm sevenlerini hem yasa boşmuş hem de şaşırtmıştı. Perry'nin ölüm sebebinin ise ketamin (at uyuşturucusu) olduğu ortaya çıktı. Basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini iddia ederek, uyuşturucuyu hiç bırakmadığını söyledi.
18.12.2023 Magazin
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı!
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı! Hollywood'un ünlü ve başarılı yıldızı Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı. Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile katıldıkları bir Cadılar Bayramı partisinde samimi anlar yaşarken kameralara yakalandı.
31.10.2023 Magazin
27 yıllık büyük aşk bitiyor
27 yıllık büyük aşk bitiyor  Avustralyalı dünyaca ünlü aktör Hugh Jackman 27 yıllık eşi Deborra-lee Furness ile boşanacağını duyurdu.
16.09.2023 Magazin
Ünlü aktör 83 yaşında baba olmuştu: Genç aşkı doğumdan 3 ay sonra terk etti
Ünlü aktör 83 yaşında baba olmuştu: Genç aşkı doğumdan 3 ay sonra terk etti 83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki sevgilisinin bebek beklediği haberi duyuldu. İddiaya göre, genç sevgilisi si Al Pacino'yu doğumdan üç ay sonra terk etti.
7.09.2023 Magazin
Ben Affleck İstanbul'un keyfini çıkarıyor! Karadan geldi, denizden gitti
Ben Affleck İstanbul'un keyfini çıkarıyor! Karadan geldi, denizden gitti Dünyaca ünlü aktör Ben Affleck, İstanbul tatiline devam ediyor. Oscar’lı yıldız önceki akşam çocuklarıyla beraber Kadıköy-Suadiye’de bulunan The Townhouse’da yemek yedi.
9.08.2023 Magazin
Johnny Depp, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı!
Johnny Depp, İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı! Johnny Depp, 2012'den beri içinde yer aldığı rock grubu olan Hollywood Vampires ile geçtiğimiz akşam Life Park İstanbul'da hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Konserin en özel anı ünlü aktör Johnny Deep’in doğum gününü kutlamak için binlerce hayranının hep bir ağızdan mutlu yıllar şarkısını söylemesi oldu.
11.06.2023 Magazin
Johnny Depp ABD'deki üç konserini iptal etmişti koltuk değneğiyle Türkiye'ye geldi
Johnny Depp ABD'deki üç konserini iptal etmişti koltuk değneğiyle Türkiye'ye geldi Hollywood yıldızı Johnny Depp üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires'ın yarın vereceği konser için İstanbul'a geldi. Bugün 60'ıncı yaşına basan ünlü aktör, basın mensuplarına Türkçe 'teşekkür' etti. "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak grup, konser gelirini depremzedelere bağışlayacak.
9.06.2023 Magazin
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı!
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı! Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, daha önce sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaştığı Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı. 3.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Kerem Bürsin'le siyah-beyaz karesini yayınlayan aktörün doğum günü paylaşımı kısa sürede gündem oldu.
5.06.2023 Magazin
Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi!
Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi! Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'Yargı'nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile Nişantaşı'ndaydı. Urgancıoğlu, reyting rekortmeni dizisi, İngiliz aktör Jason Statham ile birlikte rol aldığı 'Servet Operasyonu' (Operation Fortune) filmi ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
13.05.2023 Magazin
Shakira ile Tom Cruise aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcının cephesinden ilk açıklama
Shakira ile Tom Cruise aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcının cephesinden ilk açıklama Uzun yıllardır birlikte olduğu futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, Formula 1 yarışında dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile görüntülenmiş; ikilinin iyi vakit geçirdiği anların kameralara yansıması ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirmişti. Yaşananların ardından Kolombiyalı şarkıcının cephesinden ilk açıklama geldi.
12.05.2023 Magazin
Amber Heard'ten flaş karar! Kızını gürültüden uzakta büyütüyor
Amber Heard'ten flaş karar! Kızını gürültüden uzakta büyütüyor Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki sular durulmamıştıç Ünlü çift yıllar boyunca davalarıyla magazin gündeminden düşmemişti. Geçtiğimiz sene dava sonuçlanmış ve taraflardan Amber Heard gözlerden uzakta kalmayı tercih etmişti. Şimdilerde Amber Heard'ın kızıyla birlikte Hollywood'u terk ettiği konuşuluyor.İşte detaylar...
5.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: Açlıktan ölüyordum
Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: Açlıktan ölüyordum Dünya sinemasının gözde isimlerinden Richard Gere eskiden geçirdiği zor günlerden bahsetti. Ünlü aktör, 'Sürekli yumurta yiyordum. Benim için bir restorana gidip yemek ısmarlamak gerçek olamayacak bir durumdu. Zor ve umutsuz zamanlardı' diye konuştu.
2.05.2023 Magazin
Jack Nicholson, iki yıl sonra görüntülendi! Yorgun hali dikkat çekti
Jack Nicholson, iki yıl sonra görüntülendi! Yorgun hali dikkat çekti Ünlü aktör Jack Nicholson'ın (85) 2021'den beri evinden çıkmıyor. Nicholson'a yakın kaynaklar, usta oyuncunun akıl sağlığı için endişelendiklerini belirtmişti. Nicholson, iki yıl sonra ilk kez Kaliforniya'daki evinin balkonunda objektiflere yansıdı. Üzerine turuncu renkli bol bir tişört giydiği görülen oyuncu, yorgun haliyle dikkat çekti.
16.04.2023 Magazin
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.
18.03.2023 Magazin
Chaim Topol hayatını kaybetti
Chaim Topol hayatını kaybetti Damdaki Kemancı filminde Tevye karakterini canlandıran ve bu rolüyle Türkiye’de de ün kazanan ünlü aktör Chaim Topol’ün dün 87 yaşında yaşama veda ettiği açıklandı.
9.03.2023 Magazin
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanırken savcılıktan peş peşe açıklamalar geldi.
1.02.2023 Dünya
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
Jeremy Renner ölümden döndü! 30'dan fazla kemiğinde kırık var
Jeremy Renner ölümden döndü! 30'dan fazla kemiğinde kırık var Uzun yıllardır Hawkeye karakterine hayat veren ünlü aktör Jeremy Renner, kar kürerken geçirdiği kazaya dair yeni bir gelişme paylaştı ve 30'dan fazla kemiğinin kırıldığını açıkladı.
24.01.2023 Kültür Sanat
ABD’li aktör Alec Baldwin “kasıtsız adam öldürmek”ten suçlanacak
ABD’li aktör Alec Baldwin “kasıtsız adam öldürmek”ten suçlanacak ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin ve Ekim 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek” suçundan suçlanacağı açıklandı.
19.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü Aktör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü aktör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.