Ümit Karan

Ümit Karan

Son dakika ümit karan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ümit karan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ümit karan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Karan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit karan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.186 ümit karan haberi bulunmuştur. Tüm ümit karan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Pep Guardiola'ya transfer çağrısında bulundu: Ben olsam Galatasaray'ın yıldızını asla kaçırmam
Pep Guardiola'ya transfer çağrısında bulundu: Ben olsam Galatasaray'ın yıldızını asla kaçırmam Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın eski forvetlerinden Ümit Karan 'Extra Futbol' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un öğrencileriyle çok iyi anlaştığına dikkat çeken Karan, Zaniolo'nun gördüğü kırmızı karta değinirken, genç teknik adamın sezon sonunda Sarı Kırmızılı takımdan ayrılacak yıldız ismi açıklaması ise camiada bomba etkisi yarattı.
22.05.2023 Galatasaray
Ümit Karan: Yürek dayanmıyor, tarifi yok
Ümit Karan: Yürek dayanmıyor, tarifi yok Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem sonrası bölgeye yardıma koşan eski milli futbolcu Ümit Karan, yaşadıklarını anlattı ve dikkat çeken mesajlar verdi.
16.02.2023 Şampiy10
Galatasaray'dan son dakika transferi! Yeni Ümit Karan İngiltere'den geliyor
Galatasaray'dan son dakika transferi! Yeni Ümit Karan İngiltere'den geliyor Özellikle yerli rotasyonunda oldukça sıkıntı yaşayan ve devre arasında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi 4 oyuncuyla görüşmelere başladı. Okan Buruk'un verdiği rapora göre hareket eden Sportif AŞ'nin yeni Ümit Karan'ı bulduğu belirtilirken, Cimbom'un defans ve kanat bölgeleri için de hamlelerde bulunacağı bildirildi.
9.12.2022 Galatasaray
Jorge Jesus Arda Güler'i neden oynatmıyor? Efsane isimden bomba açıklama...
Jorge Jesus Arda Güler'i neden oynatmıyor? Efsane isimden bomba açıklama... Galatarasay'ın ve Milli Takım'ın efsane isimlerinden olan Ümit Karan, özel açıklamalarda bulundu. Şu anda 2. Lig ekibi 24Erzincanspor'u çalıştıran 45 yaşındaki hoca, futbolculuk döneminde yaşadıklarından Süper Lig'e bakışına kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili flaş ifadeler kullanırken, Fenerbahçe, Jorge Jesus ve Arda Güler ile ilgili olay sözlere imza attı. İşte Ümit Karan'ın gündeme oturacak açıklamaları...
24.09.2022 Galatasaray
Ümit Karan sezonu Kıbrıs'ta açtı! 'Buz kovalı' şakası...
Ümit Karan sezonu Kıbrıs'ta açtı! 'Buz kovalı' şakası... Eski futbolcu Ümit Karan, sezonu bu kez Bodrum yerine Kıbrıs’ta açtı. Karan, arkadaşının buz kovalı şakasından sonra kendini serin sulara bıraktı.
13.06.2022 Magazin
Nou Camp'ta Barcelona'yı avlamıştı! '20 yılda bir bile zor gerçekleşen bir olay'
Nou Camp'ta Barcelona'yı avlamıştı! '20 yılda bir bile zor gerçekleşen bir olay' Galatasaray'ın eski golcülerinden Ümit Karan, sarı kırmızılı takımın Barcelona ile eşleşmesini yorumladı.
26.02.2022 Galatasaray
Torrent'e yetersiz dedi Galatasaray'ın oynayacağı sistemi açıkladı! Gomis...
Torrent'e yetersiz dedi Galatasaray'ın oynayacağı sistemi açıkladı! Gomis... Galatasaray'ın eski golcülerinden Ümit Karan, sarı kırmızılı takımın içinde bulunduğu durum hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. Torrent'i yetersiz bulan Karan, Gomis içinse ileride çok yalnız ifadelerini kullandı.
15.02.2022 Fenerbahçe
Ümit Karan önce Mesut Özil'i hedef aldı sonra Fatih Terim'in kadrosuna şaşırdı! 'Onu 11'de görünce... 50 bin taraftara yazık oldu'
Ümit Karan önce Mesut Özil'i hedef aldı sonra Fatih Terim'in kadrosuna şaşırdı! 'Onu 11'de görünce... 50 bin taraftara yazık oldu' Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Karan, dünkü derbinin ardından önce Mesut Özil'i hedef aldı ardından Fatih Terim'in kadro tercihine şaşırdı.
22.11.2021 Galatasaray
Ümit Davala ile Ümit Karan konuştu Fatih Terim bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu! 'Hocanın yeni adresi...'
Ümit Davala ile Ümit Karan konuştu Fatih Terim bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu! 'Hocanın yeni adresi...' Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Davala ve Ümit Karan, Fatih Terim hakkında çarpıcı ifadeler kullandılar. Terim'in yardımcılığını yapan Davala'nın 'Hoca TFF Başkanı olacaktı' sözleri ise gündeme damga vurdu.
19.11.2021 Galatasaray
Ümit Karan izolasyona alındı
Ümit Karan izolasyona alındı PTT 1.Lig'de Menemenspor'un teknik direktörlüğünü yapan Ümit Karan koronavirüse yakalandı.
8.05.2021 TFF 1.Lig
'Şuurumu kaybettim eşimin adını hatırlamadım'
'Şuurumu kaybettim eşimin adını hatırlamadım' Menemenspor'un genç teknik direktörü Ümit Karan, koronavirüs ile geçen sıkıntılı günlerini açıkladı.
2.03.2021 TFF 1.Lig
Galatasaray'dan teklif geldi ama...
Galatasaray'dan teklif geldi ama... Menemenspor'un teknik direktörü Ümit Karan, Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı.
12.02.2021 TFF 1.Lig
Menemenspor Ümit Karan'ı resmen açıkladı
Menemenspor Ümit Karan'ı resmen açıkladı İzmir ekibi Menemenspor Ümit Karan'la anlaşmaya vardı.
30.12.2020 TFF 1.Lig
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Ümit Karan 9 yıl sonra futbola geri döndü
Ümit Karan 9 yıl sonra futbola geri döndü Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor, G.Saraylı eski futbolcu Ümit Karan'ı renklerine bağladı.
2.09.2020 Futbol
Ve imzalar atıldı! Türkiye öncü olacak
Ve imzalar atıldı! Türkiye öncü olacak Depremle sarsılan Arnavutluk’ta kentsel dönüşümü Türkiye başlatıyor. TOKİ eliyle yapılacak 500 konut kentsel dönüşüme örnek olacak. Türk müteahhitler de ülkede yeni projeler geliştirecek.
12.01.2020 Ekonomi
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Ümit Karan'a hapis şoku!
Ümit Karan'a hapis şoku! İstinaf Mahkemesi, eski milli futbolcu Ümit Karan'a, "Sarkıntılık düzeyinde kalan basit cinsel saldırı" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Karan savunmasında, "Ben Survivor'da kadınlarla yan yana bulunduğumda bile herhangi bir şey yapmadım" diyerek suçlamaları kabul etmedi. Yerel mahkeme, Ümit Karan hakkında beraat kararı vermişti.
29.04.2019 Gündem
Ümit Karan Makedonya'da tarih yazıyor!
Ümit Karan Makedonya'da tarih yazıyor! 6 puanla son sırada aldığı Shkupi’yi 22. hafta sonunda Avrupa potasına sokan Ümit Karan, Makedonya'da tarih yazıyor.
15.03.2019 Futbol
Ümit Karan hakkında zorla getirme kararı!
Ümit Karan hakkında zorla getirme kararı! Oturduğu sitede çalışan kadına yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve hakkında delil yetersizliğinden beraat kararı verilen eski milli futbolcu Ümit Karan’ın istinaf mahkemesi’nde yeniden yargılandığı davada Karan hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.
26.02.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Karan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit karan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.