Uludere

Uludere

Son dakika uludere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uludere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uludere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uludere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uludere gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.706 uludere haberi bulunmuştur. Tüm uludere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldığı açıklandı.
26.04.2024 Gündem
Aşiret düğününde toplanan para dudak uçuklattı
Aşiret düğününde toplanan para dudak uçuklattı Şırnak’ın Uludere ilçesinde Goyan aşiretine mensup Semih Altürk ile Jiyan Altürk, dünyaevine girdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı, 2 gün 2 gece süren düğünde gelinle damada 2 milyon liralık altın ve para takıldı.
12.04.2024 Gündem
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı Şırnak’ta, DEM Parti’nin seçim sonuçlarına yaptığı itiraz öncesi düzenlediği yürüyüşe, uyarılara rağmen belirlenen kişilerin dışında katılmak isteyince gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
3.04.2024 Gündem
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Şırnak'ta mevcut başkan Mehmet Yarka yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Şırnak'ta çığın düşme anı kameralara yansıdı
Şırnak'ta çığın düşme anı kameralara yansıdı Şırnak’ın Uludere ilçesinde meydana gelen çığ, amatör kameraya böyle yansıdı.
24.03.2024 Gündem
Uludere’de çığın düşme anı kamerada
Uludere’de çığın düşme anı kamerada Şırnak’ın Uludere ilçesinde meydana gelen çığ, amatör kameraya böyle yansıdı.
24.03.2024 Vatan TV
Sel meydana geldi! Yollar çöktü
Sel meydana geldi! Yollar çöktü Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar Şırnak'ta milyonların harcandığı aşiret düğünlerinin renkli kıyafeti "Şal şepik", 5 ila 20 bin lira arasında satılıyor. Uludere ilçesinde 32 yıldır dikim yapan usta, devlet desteği alıp çırak yetiştirmek istiyor.
10.01.2024 Ekonomi
Meteorolojiden Güneydoğu’da 5 il için kar ve sağanak uyarısı
Meteorolojiden Güneydoğu’da 5 il için kar ve sağanak uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü; Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şırnak ve Batman için sağanak ve kar yağışı uyarısında bulundu.
21.12.2023 Gündem
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023 Gündem
Şırnak'ta 5 terörist etkisiz hale getirildi
Şırnak'ta 5 terörist etkisiz hale getirildi Şırnak Uludere'de SİHA destekli Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz operasyonu ile 5 terörist etkisiz hale getirildi.
29.07.2023 Gündem
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
28.06.2023 Gündem
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ile Cizre, Silopi, Uludere, Güçlükonak ve Beytüşşebap ilçeleri arasındaki 14 bölgenin 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu şehit oldu
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu şehit oldu Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde görevli olan ve kayalıklardan düşerek ağır yaralanan Güvenlik Korucusu Mustafa Enç (45), kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Enç, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
10.05.2023 Gündem
Şehit Koçak'a, nişanlısı ve annesinden el ele uğurlama
Şehit Koçak'a, nişanlısı ve annesinden el ele uğurlama Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak (25), memleketi Van'ın Erciş ilçesinde toprağa verildi. Tabutun başında gözyaşı döken şehidin nişanlısı Özlem İdil ile annesi Güler Koçak el ele tutuşarak birbirlerine destek olmaya çalıştı.
1.05.2023 Gündem
MSB: Şırnak’ta meydana gelen araç kazasında iki asker şehit oldu
MSB: Şırnak’ta meydana gelen araç kazasında iki asker şehit oldu Şırnak'ta askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 45 kişi yaralandı.
30.04.2023 Gündem
Hulusi Kentmen'in vasiyetini torunu yerine getirdi
Hulusi Kentmen'in vasiyetini torunu yerine getirdi Yeşilçam’ın babacan oyuncusu Hulusi Kentmen’in 1961 yılında açtığı ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle kapattığı Hulusi Kentmen Tiyatrosu, torunu Melek Kentmen tarafından yeniden kuruldu. Dedesinin vasiyetini yerine getiren Melek Kentmen, ilk olarak “Yeşilçam Müzikali”ni seyirciyle buluşturacak.
8.04.2023 Magazin
Şırnak Valiliği'nden 'baraj' açıklaması
Şırnak Valiliği'nden 'baraj' açıklaması Şırnak Valiliği, sosyal medya ve bazı internet sitelerinde 'Uludere Barajı hasar gördü' iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.
25.02.2023 Gündem
Şırnak'ta 20 köy ve 8 mezra yolu kardan kapandı
Şırnak'ta 20 köy ve 8 mezra yolu kardan kapandı Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 20 köy ile 8 mezranın yolu, ulaşıma kapandı.
29.01.2023 Gündem
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım Şırnak’ın Uludere ilçesinde boşanma aşamasındaki Mihriban Altürk’ü (31) gitar kutusuna sakladığı pompalı silahla öldürüp, kızı T.Ş.’yi (8) de yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Metin Şengil (35), “Eşimi kasten öldürmedim. Kendimden çok eşimi seviyordum. Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum. Mermileri silaha koyarken sırasını karıştırdım” dedi.
28.01.2023 Yaşam
Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusu şehit oldu
Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusu şehit oldu Şırnak’ta düzenlenen Eren Abluka Sonbahar Kış-23 Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada güvenlik korucusu Nimet Encü (45) şehit oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun telefonundan aileyle görüşerek baş sağlığı diledi.
22.01.2023 Gündem
Küresel ısınma arıları da etkiledi
Küresel ısınma arıları da etkiledi Şırnak’ta bu yıl kış kurak geçince bal arıları kış uykusuna yatmadı. 5 ay boyunca kış uykusuna yatan bal arıları bu yıl kar yağışı olmayınca erken ballarını tüketti.
21.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uludere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uludere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.