Ulucami

Ulucami

Son dakika Ulucami haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ulucami ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ulucami haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulucami

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulucami gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 ulucami haberi bulunmuştur. Tüm ulucami haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobilin çarptığı baba ve 3 yaşındaki kızı öldü
Otomobilin çarptığı baba ve 3 yaşındaki kızı öldü Mardin’in Midyat ilçesinde yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Muhammed Kesler (30) ile 3 yaşındaki kızı Ravza Nur hayatını kaybetti.
21.06.2023 Yaşam
Yağma ve hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı
Yağma ve hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı Adıyaman’da yağma ve hırsızlık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişi adli makamlar tarafından tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
Bestekar Erdinç Çelikkol, hayatını kaybetti
Bestekar Erdinç Çelikkol, hayatını kaybetti Bursa'da yaşayan bestekar ve ses sanatçısı Erdinç Çelikkol, 85 yaşında yaşamını yitirdi.
3.02.2023 Magazin
Yatırlara dua etti, sonra tek tek çaldı
Yatırlara dua etti, sonra tek tek çaldı Bursa’da camilere dadanan sabıkalı hırsızlar öncesinde camilerin avlularında bulunan yatırlara dua etti. Daha sonra camilerden para edecek musluk ve elektrik kablolarını çaldı. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
7.10.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar'da Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar'da Hakan Füzün'ün cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün'ün (56) Manisa'da düzenlenen cenaze törenine katılıp, taziye dileklerini iletti.
29.07.2022 Siyaset
Füzün ailesinin acı kaybı
Füzün ailesinin acı kaybı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aile dostu ve Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün (56), kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Füzün için yarın Akhisar Yeni Camii'nde düzenlenecek cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılması bekleniliyor.
28.07.2022 Siyaset
Eşiyle alışveriş yapan kadına laf atınca meydan dayağı yedi
Eşiyle alışveriş yapan kadına laf atınca meydan dayağı yedi Adıyaman’da, eşiyle birlikte alışveriş yapan kadına laf attığı iddia edilen şahıs, hem kadının kocasından hem de vatandaşlar tarafından meydan dayağına çekildi.
9.07.2022 Yaşam
Çorum'da dehşet! Annesini bıçakladı, sonra kabloyla boğup öldürdü
Çorum'da dehşet! Annesini bıçakladı, sonra kabloyla boğup öldürdü Çorum'un Osmancık ilçesinde, M.N.S. (17) adlı kız çocuğunun bıçakladığı, saç kurutma makinesinin kablosu ile boğmaya çalıştığı annesi Nurcan Soluğan (40), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. M.N.S., tutuklandı.
5.01.2022 Yaşam
Çatıdan düşen 12 yaşındaki çocuk öldü
Çatıdan düşen 12 yaşındaki çocuk öldü Adıyaman'da 2 katlı evin çatısından düşerek yaralanan Yusuf Alabay (12), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
19.12.2021 Yaşam
Şehit polis ağabeyi gibi Nilüfer de trafik kazasında hayatını kaybetti
Şehit polis ağabeyi gibi Nilüfer de trafik kazasında hayatını kaybetti Sakarya’da, 2004 yılında trafik kazasında şehit olan polis memuru Fatih Esin Ertürk’ün kız kardeşi Nilüfer Ertürk (37) ağabeyi ile aynı kaderi paylaştı. Lastiği patlayan araçtan inen Nilüfer Ertürk, TIR’ın çarpması sonucu ağır yaralanırken, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
10.12.2021 Gündem
Hac malzemeleri satan mağazada ilginç olay! Paralara dokunmadan...
Hac malzemeleri satan mağazada ilginç olay! Paralara dokunmadan... Sivas'ta hac malzemeleri satan bir mağazaya anahtar ile giren kimliği belirsiz şüpheli, elbiselere çamaşır suyu dökerek zarar verdi. Güvenlik kamerasına yansıyan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
10.06.2021 Yaşam
Kamyonla çocuğunu ezdi! Geriye bu fotoğraf kaldı
Kamyonla çocuğunu ezdi! Geriye bu fotoğraf kaldı Düzce'nin Çilimli ilçesinde, Cüneyt Kazancı, harfiyat işi yaptığı şantiyede, kamyonuyla geri manevra yaparken 6 yaşındaki oğlu Hamza Kazancıyı ezerek, ölümüne neden oldu. Hamza, gözyaşları arasında toprağa verilirken, geride küçük çocuk ile babasının daha önce çekilen görüntüleri kaldı.
31.08.2020 Yaşam
Ayasofya Medresesi'ne ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Ayasofya Medresesi'ne ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın 1934’teki Bakanlar Kurulu’nun camiden müzeye dönüştürülmesi kararını iptal etmesinin ardından Millete Sesleniş konuşması yaptı. Ayasofya'nın yanında bulunan medresenin yıktırıldığını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya ile ilgili bilgiler verdi. Peki, Ayasofya Medresesi'ne ne oldu? Ayasofya Medresesi nasıl yıkıldı? İşte Ayasofya medresesi hakkında merak edilenler...
10.07.2020 Gündem
Karadeniz'de 26 noktada yangın! Kriz merkezi oluşturuldu
Karadeniz'de 26 noktada yangın! Kriz merkezi oluşturuldu Karadeniz Bölgesi'ndeki 4 ilde, dün akşam saatlerinden itibaren 69 farklı noktada orman yangını çıktı. Bazı bölgelerde yerleşim yerleri ve tarım arazilerine de sıçrayan yangınlarda 5 ev yandı, fındık bahçeleri zarar gördü. Yangınlara müdahale sürerken, Trabzon Valiliği'nde Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'in de yer aldığı kriz merkezi oluşturuldu.
24.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi sınırları içerisinde bulunan "Belpınar Fosil Yatakları Doğal Sit Alanı" kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilirken, İstanbul, Manisa, Bursa ve Kırklareli'ndeki bazı taşınmazların enerji projeleri nedeniyle acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.
7.11.2019 Gündem
Yiğit Emir'den acı haber!
Yiğit Emir'den acı haber! Çorum’da yolun karşısına geçmek isterken özel halk otobüsü altında kalıp, ağır yaralanan Yiğit Emir Berksun (8), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
19.08.2019 Yaşam
Kadınlara şiddeti protesto ederken saldırıya uğradı
Kadınlara şiddeti protesto ederken saldırıya uğradı Bursalı tiyatrocu, giydiği karınca kostümü ile kadınlara yönelik şiddeti protesto etmek isterken, yoldan geçen bir vatandaşın saldırısına uğradı.
14.05.2019 Gündem
İlk kez oy kullanacak seçmenlere 'Erdoğan' sürprizi
İlk kez oy kullanacak seçmenlere 'Erdoğan' sürprizi AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nca 31 Mart yerel seçiminde ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik 'Sana Emanet Projesi' hazırlandı. Proje ile gençlerin ismine özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu mesajı gönderildi.
29.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısı vefat etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısı vefat etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısı Ali Mutlu, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
8.01.2019 Gündem
Ulucami eski ihtişamına kavuşuyor
Ulucami eski ihtişamına kavuşuyor Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Etem Paşa, Çınarlı,Hacı İlhan Pestil ve Sümbüllük camilerinden sonra 14. asırdan günümüze ulaşan Ulucami de restore ediliyor. Ulucami aynı şekilde restore edilerek, geçmişteki ihtişamına kavuşturulacak.
2.10.2018 Yaşam
Marmara bölgesi için korkutan açıklama! 7 şiddetinde deprem...
Marmara bölgesi için korkutan açıklama! 7 şiddetinde deprem... Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat, Marmara bölgesinin deprem gerçeğini bölgeyi 'gladyatör arenası'na benzeterek ortaya koydu. Marmara bölgesinin iki ayrı gladyatörü olduğunu, bunlardan birinin Kuzey Anadolu Fay Hattı diğerinin ise Batı Anadolu'daki düşey atılımlı rejim olduğunu kaydeden Kalafat, "Doğal olayları afete çeviren toplum olarak biziz. Deprem öncesinde bilinçli olsak, şehirlerimizi depreme dayanıklı şekilde inşa etsek; deprem, en fazla 45 saniye süren bir doğa olayı. Bunu yağmurun ve dolunun yağması gibi bertaraf etmek mümkün" dedi.
16.08.2018 Gündem
Harput, UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'ne alındı
Harput, UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'ne alındı Binlerce yıllık tarihi ve kültürel mirasıyla açık hava müzesini andıran Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'ne alındı. Pisa kulesinden daha fazla eğik Ulucami minaresi ve kalesi başta olmak üzere bir çok tarihi içerisinde barındıran Harput, için süreç geçen yıl şubat ayında başlatılmıştı.
1.06.2018 Kültür Sanat
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü!
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü! Türkiye'de bir çok ilde bir araya gelen yüzlerce kişi, Filistin bayraklarıyla yürüyerek İsrail'e tepki gösterdi.
15.05.2018 Yaşam
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dedesi ile ilgili açıklama
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dedesi ile ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dedesinin askerdeyken şehit olması ile ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dedesi Mustafa oğlu Kemal’in; söz konusu tarihlerde askere gittiği ve askerdeyken şehit olduğu, arşivlerimizde 'askerde meçhul' ifadeleriyle kesin olarak yer almaktadır" denildi.
11.01.2018 Gündem
81 ilde protesto! Türkiye bugün ayakta
81 ilde protesto! Türkiye bugün ayakta Trump'ın, skandal Kudüs kararı sonrası bugün “Öfke Cuması” ilan edildi. Türkiye başta olmak üzere bütün İslam ülkelerini ayağa kaldıran karar, cuma namazı çıkışı protesto edilecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ulucami ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulucami haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.