Natalie Portman'dan şok itiraf: Uçakta çift kişilik yatak...
Natalie Portman'dan şok itiraf: Uçakta çift kişilik yatak... Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne, Lea Seydoux, Rosanna Arquette ve Mira Sorvino'dan sonra Oscar ödüllü aktris Natalie Portman da başrolde Harvey Weintesin'in yer aldığı bir taciz skandalı anlattı.
18.12.2017 Magazin
Uçakta kadınlar birbirine girdi
Uçakta kadınlar birbirine girdi Amerikalı Havayolu şirketi Spirit Airlines'ın Baltimore- Los Angeles uçuşunda 5 kadın yolcu birbirine girdi. Edinilen bilgiye göre, kavga sarhoş oldukları iddia edilen kadın yolcuların, müziğin sesini fazla açmaları sonucunda çıktı. Bir anda birbirlerine vurmaya başlayan kadın yolcuların kavga anı, diğer yolcuların cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.
12.03.2016 Yaşam
Uçakta halay çektiler
Uçakta halay çektiler Türk Hava Yolları’nın (THY) Hakkari’ye yaptığı ilk seferde bir ilke imza atıldı. THY uçağında Kürtçe ve Türkçe türküler söylenirken yolcular halay çekti. THY’nin Hakkâri-Yüksekova Havalimanı açılışı dolayısıyla Hakkâri’ye ilk seferini düzenledi.
26.05.2015 Haber
Uçakta korku dolu anlar
Uçakta korku dolu anlar ABD'de Minneapolis-Las Vegas seferini yapan bir yolcuğu uçağının pilotu tuvalete gittikten bir süre sonra döndüğü kokpitin arızalanan kapısını açamayınca dışarıda kaldı. Pilot yolculara anons yaparak dışarıda kaldığını açıklayınca kısa bir panik yaşandı. Yakınlardaki bir havaalanına yönelen uçağı yardımcı pilot indirdi.
2.02.2015 Yaşam
Başbakan uçakta şarkı söyledi!
Başbakan uçakta şarkı söyledi! Erdoğan Neşet Ertaş'ın 'Gönül Dağı' türküsünü söylerken görüntülendi
29.09.2021 Gündem