Uber

Uber

Son dakika Uber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uber gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 uber haberi bulunmuştur. Tüm uber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yapay zekada gelişme var! Trafikte araçları verimli hale getirecek
Yapay zekada gelişme var! Trafikte araçları verimli hale getirecek Uber'in 70 ülkede, 10 binden fazla şehirde faaliyet gösterdiğini ifade eden Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ilk panelinde konuşan Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, "2023 yılındaki toplam platform işlem hacmi 137 milyar doların üzerine çıktı" dedi.
26.04.2024 Gündem
Ayak topuğundan 37 santim tel çıktı! Suç duyurusunda bulundu
Ayak topuğundan 37 santim tel çıktı! Suç duyurusunda bulundu Menteşe ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir'in sağ ayak topuğunun üstünden 37 santimetre uzunluğunda tel çıktı. Daha önce geçirdiği operasyonlarda bir ihmal olup olmadığının tespiti ve telin nereden geldiğini bulmak için Kandemir, savcılığa ikisi özel üç hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
11.12.2023 Gündem
Taksi ücretlerine zam! İşte müşterilerden kesilecek Uber komisyon rakamı...
Taksi ücretlerine zam! İşte müşterilerden kesilecek Uber komisyon rakamı... Taksi ücretlerine Uber zammı geldi. Taksicilerin kullandığı Uber, bugünden itibaren müşterilerden 20 lira komisyon keseceğini açıkladı.
11.12.2023 Ekonomi
İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de!
İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de! İrem Derici ve Cem Belevi aşkı iddiaya göre şarkıcı Cem Belevi’nin İrem Derici'yi ikinci kez aldatmasıyla bitti. İhaneti öğrenen Derici, sosyal medya hesabından ayrılığı “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatında mutluluklar” sözleriyle duyurdu. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Cem Belevi 'İrem'i çok seviyorum' dedi. Ünlü şarkıcı İrem Derici ise yaptığı son açıklamada Belevi'yi yalancılıkla suçlayarak, “Ben bi' kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin?” ifadelerini kullandı. İrem Derici’nin paylaşımı sonrası magazini yakından takip eden vatandaşlar İrem Derici’nin uyanmasını bekledi. Peki, İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi? İrem Derici Cem Belevi story atışmasında son durum…
11.05.2022 Televizyon
Ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu
Ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Birtakım fırsatçıların serbest piyasa ilkesiyle asla bağdaşmayacak bir şekilde konut fiyatlarında gerçekleştirdiği ‘fahiş’ artışları çok detaylı bir şekilde yakından takip ediyoruz" dedi.
10.05.2022 Ekonomi
Market fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Bozdağ duyurdu: Stokçuluğa hapis cezası geliyor
Market fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Bozdağ duyurdu: Stokçuluğa hapis cezası geliyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Stokçuluk ve fiyatları etkileme suçlarının cezalarını '1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası' şeklinde değiştiriyoruz. Hem alt hem de üst sınırı yükseltiyoruz" dedi.
10.05.2022 Gündem
Araştırma: 25 bin taksi şoförü Uber kullanıyor
Araştırma: 25 bin taksi şoförü Uber kullanıyor  Uber, uygulamasını kullanan taksi sürücüleri arasında bir memnuniyet araştırması gerçekleştirdi. Araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye’de Uber taksi sürücülerinin yüzde 64’ü Uber kullanarak çok daha fazla kazandıklarına dikkat çekti. Araştırmaya katılan 3.219 taksi sürücüsünün yüzde 58.3’ü bir yıldan uzun süredir Uber’i kullandığını, yüzde 64.2’si ise günde 12 saat boyunca taksi kullandıklarını belirtti.
10.05.2022 Ekonomi
Taksiciler Uber'i çileye dönüştürdü!
Taksiciler Uber'i çileye dönüştürdü! Dünyada konfor ve hız için tercih edilen Uber, İstanbul'da kuralları kendi yöntemleriyle delen taksiciler yüzünden çileye dönüştü.
4.04.2022 Gündem
Uber büyük araçlarla Türkiye'de yeniden hizmete başladı!
Uber büyük araçlarla Türkiye'de yeniden hizmete başladı! Uber, Türkiye'de XL hizmetini Siyah Taksi adıyla geri getirdi. Sosyal medyadan duyurulan hizmet için UKOME kararına atıfta bulunuldu. Lüks sınıftaki siyah taksilerin ücreti sarı ve turkuaz taksilere göre daha pahalı.
21.02.2022 Ekonomi
UBER geri mi döndü, UBER siyah taksi yasak mı? Uber XL çalışıyor mu?
UBER geri mi döndü, UBER siyah taksi yasak mı? Uber XL çalışıyor mu? UBER geri mi döndü, UBER XL çalışıyor mu? UBER, büyük araçların Türkiye'den yeniden hizmete başladığını duyurdu. Türkiye'de geçtiğimiz yılarda yasaklanan Uber, açtığı davayı kazanınca yeniden hizmete başlamış, sarı ve turkuaz taksilere aracılık yapan Uber'in XL adını verdiği minibüs boyutundaki hizmeti ise kullanılamıyordu. Uber Türkiye bugün yaptığı duyuruyla büyük araçların yeniden hizmete başladığını açıkladı.
21.02.2022 Gündem
Taksicilerin genel kurulunda sözlü tartışmalar! Kürsüden idam ipi attı!
Taksicilerin genel kurulunda sözlü tartışmalar! Kürsüden idam ipi attı! İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık seçimleri yapılırken adaylardan İrfan Öztürk, kürsüde konuşması sırasında mevcut başkan Eyüp Aksu'ya "Bizi bitirdiniz, bizi ite-köpeğe mahkum ettiniz. Bizi astınız. Bizi parçaladınız ama bugün son gün. Bu yağlı urganın benim boynuma asılı değil, bu yağlı urganın Eyüp Aksu'nun boynuna asılması için bunu atıyorum" diyerek idam ipi attı. Öztürk'ün bu eyleminden sonra salonda sözlü tartışmalar yükseldi. Eyüp Aksu ise idam ipini yerden aldı ve kürsüye çıkarken hiçbir şey demeden yere bıraktı.
16.01.2022 Gündem
Taksiciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu'nda arbede
Taksiciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu'nda arbede İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık seçimleri yapılırken adaylardan İrfan Öztürk kürsede konuşması sırasında, mevcut başkan Eyüp Aksu'ya "Bizi bitirdiniz, bizi ite-köpeğe mahkum ettiniz. Bizi astınız. Bizi parçaladınız ama bugün son gün" diyerek idam ipi attı. 
16.01.2022 Yaşam
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya
Binance'ta yeni dönem! Yeni başkan belli oldu
Binance'ta yeni dönem! Yeni başkan belli oldu Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'ta 3 ay önce boşalan başkanlık koltuğuna Brian Shroder atandı.
10.09.2021 Ekonomi
UBERAŞI kodu nasıl alınır? Uber aşı kampanyası devam ediyor mu? Uber indirim kodu alma!
UBERAŞI kodu nasıl alınır? Uber aşı kampanyası devam ediyor mu? Uber indirim kodu alma! Aşı kampanyasında 1 milyon TL hedefini geçen Uber, kampanyayı genişleterek ücretsiz yolculuklara Eylül ayında da devam edecek. Peki, UBERAŞI kodu nasıl alınır? Uber aşı kampanyası devam ediyor mu? İşte Uber indirim kodu alma!
9.09.2021 Gündem
Para ödenmiyor! Süre uzatıldı
Para ödenmiyor! Süre uzatıldı Tamamen ücretsiz. Yoğun talep nedeni ile eylül sonuna kadar uzatıldı. Uber, Türkiye’de mayıs ayında başlattığı aşı hastanelerine ücretsiz yolculuk kampanyasını kullanıcıların devam eden yoğun ilgisi üzerine eylül ayının sonuna kadar uzattığını duyurdu.
9.09.2021 Ekonomi
'UBER' soruşturmasında bilirkişi: Haksız rekabet oluştu
'UBER' soruşturmasında bilirkişi: Haksız rekabet oluştu Yeni Nesil Taksiciler Taşıma ve İşletme Kooperatifi'nin haksız rekabet iddiasıyla UBER hakkında yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma dosyasına bilirkişi raporu ulaştı. Bilirkişi raporunda UBER'in haksız rekabet koşulları oluşturduğu yer aldı. Yeni Nesil Taksiciler Taşıma ve İşletme Kooperatifi Başkanı Kıyasettin Telli, "UBER kendi taksimetre tarifesini uyguluyor, kamu gücünü ve denetimini de pek kabul eden bir yaklaşım tarzı içerisinde değil" dedi.
26.08.2021 Ekonomi
Aşı olan herkese 100 dolar veriliyor! Para ve hediye çekleriyle teşvik
Aşı olan herkese 100 dolar veriliyor! Para ve hediye çekleriyle teşvik Dünyada aşılama çalışmaları hızla devam ederken, ülkeler vatandaşlarının aşı olmalarını teşvik etmek için bazı kampanyalar yürütüyor. Kimi ülkeler vatandaşlarına aşı olmaları için para verirken, kimi ülkelerde teşvik için hediye çekleri dağıtılıyor. ABD Başkanı Biden, ülkesinde yapılan bir kampanyadan örnek vererek, kampanya sonucunda aşılamanın arttığına dikkat çekti. Öte yandan İngiltere’de Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkenin önde gelen gıda ve seyahat işletmelerinden bazılarının gençleri aşıya teşvik etmek için bazı imkanlar sunduğu duyuruldu
3.08.2021 Dünya
Apple'dan Siri kararı!
Apple'dan Siri kararı! Apple, kısa bir süre içerisinde yeni iPhone modelleri ile sunacağı iOS 15 sürümünde Siri ile ilgili bazı özellikleri kısıtlayacağını duyurdu.
28.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Uber'den flaş duyuru! Bugün başladı
Uber'den flaş duyuru! Bugün başladı Teknoloji platformu Uber, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Bodrum’da da faaliyet göstermeye başladığını duyurdu. Artık Bodrumlular ve Bodrum’a gelen yerli ve yabancı turistler 16 Temmuz tarihi itibariyle Uber uygulaması üzerinden sarı taksi çağırabilecekler.
16.07.2021 Ekonomi
UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır?
UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır? Türkiye'de aşılama tüm hızıyla devam ediyor. Milyonlar aşı için hastanelere ve mobil aşı uygulama noktalarına akın ediyor. Uzmanlar, koronavirüs salgınını kontrol altına almanın en önemli adımının aşıdan geçtiğini her platformda dile getiriyor. Aşılama çalışmalarına destek veren UBER de aşıya gidecek vatandaşlara ücretsiz ulaşım hakkı tanıyor. Aşı olmak isteyenler Covid-19 aşı uygulaması yapılan bütün hastanelere Uber Taksi ile ücretsiz seyahat edebilecek. Peki, UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır? İşte UBER aşı kampanyası ile ilgili merak edilenler...
14.07.2021 Gündem
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı...
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı... Dünya genelinde kısa süreli ev kiralama hizmeti veren Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçekler ortaya çıktı. Eski Airbnb çalışanlarının iddialarına göre, kiralanan evlerde yaşanan korkunç olayları örtbas etmek için şirket her yıl 50 milyon dolar para harcıyor...
22.06.2021 Ekonomi
Ünlü iş adamının cesedi feci halde bulunmuştu! Katil belli oldu
Ünlü iş adamının cesedi feci halde bulunmuştu! Katil belli oldu Temmuz ayında ABD'de yaşanan bir cinayet tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. ABD'de, önde gelen bir teknoloji girişimcisi New York'taki dairesinde ölü bulunmuş, cinayetle ilgili detaylar kan dondurmuştu. Uzuvları kesilmiş halde bulunan Fahim Saleh'in katili aylar sonra açıklandı.
25.05.2021 Dünya
Uber'den flaş Türkiye kararı! Ücretsiz olacak
Uber'den flaş Türkiye kararı! Ücretsiz olacak Uber, Türkiye’deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla önemli bir projeye imza attığını duyurdu. 24 Mayıs tarihi itibariyle Kovid-19 aşısı yaptırmak için İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerine giden herkese UBERAŞI koduyla kullanabilecekleri iki ücretsiz yolculuk hediye edileceği bildirildi.
24.05.2021 Yaşam
Uber, İngiltere’deki sürücülerine 'hak verdi'
Uber, İngiltere’deki sürücülerine 'hak verdi' İngiltere'de Uber araçlarıyla hizmet veren iki sürücü 2016 yılında haklarının korunması için şirkete karşı dava açmıştı.
17.03.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Uber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.