Tv Programı

Tv Programı

Son dakika tv programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tv programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tv programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tv Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tv programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.196 tv programı haberi bulunmuştur. Tüm tv programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü 2023, hangi hastanede? İlahiyatçı Prof. Dr. Hatipoğlu kaç yaşında, nereli?
Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü 2023, hangi hastanede? İlahiyatçı Prof. Dr. Hatipoğlu kaç yaşında, nereli? İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, tansiyon nedeniyle rahatsızlandı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda hastaneye kaldırılan Hatipoğlu'nun tedavisinin sürdüğü duyuruldu. Peki, Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü yaşıyor mu?
19.08.2023 Gündem
Osman Bülent Zülfikar kimdir, nereli, kaç yaşında? İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfükar hangi görevlerde bulundu?
Osman Bülent Zülfikar kimdir, nereli, kaç yaşında? İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfükar hangi görevlerde bulundu? İstanbul Üniversitesi'ne Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı. Peki, Osman Bülent Zülfikar kimdir? İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfükar nereli, kaç yaşında?
1.08.2023 Gündem
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! 02 Mayıs Salı akşamı DoubleTree By Hilton’da gerçekleşen, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Erman Çekiç’in üstlendiği, ‘2023 Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
3.05.2023 Televizyon
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları!
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları! Ramazan ayı TV programı için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar Ramazan ayında TV’de hangi programlar var? sorusuna yanıt arıyor. 11 ayın sultanı Ramazan idrak edilecekken iftar ve imsak vakitlerinde dini sohbetler dinlemek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Ramazan ayında TRT 1, Kanal D, Kanal 7, ATV gibi birçok kanalda birbirinden değerli hocalar Ramazan programı sunacak. 
30.03.2022 Ramazan Haberleri
'Survivor Duygu'nun son hali şaşırttı! İşte Duygu Bal'ın son hali...
'Survivor Duygu'nun son hali şaşırttı! İşte Duygu Bal'ın son hali... Efsane Tv programı Survivor ile tanınan eski yarışmacılardan Duygu Bal'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Duygu Bal'ın inanılmaz değişimi sosyal medyada gündem oldu.
10.01.2022 Magazin
Haluk Levent duyurdu! TV programı yapacak...
Haluk Levent duyurdu! TV programı yapacak... AHBAP Derneği'nin Başkanı ve müzisyen Haluk Levent, SMA'lı çocuklar için televizyon programı yapacağını sosyal medyadan duyurdu.
29.09.2021 Magazin
Okan Karacan kimdir, kaç yaşında? Okan Karacan nereli? İşte kariyeri!
Okan Karacan kimdir, kaç yaşında? Okan Karacan nereli? İşte kariyeri! Oyuncu ve şovmen Okan Karacan sosyal medyada gündem oldu. Bir dönem verdiği kilolarla adından söz ettiren Okan Karacan'ın kariyeri ve hayatı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Okan Karacan kimdir? Okan Karacan nereli ve kaç yaşında? İşte Okan Karacan'ın hayatı ve kariyeri...
22.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Sevda Ferdağ kimdir? Sevda Ferdağ'ın sağlık durumu nasıl?
Sevda Ferdağ kimdir? Sevda Ferdağ'ın sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta sanatçısı Sevda Ferdağ'dan üzücü haber geldi. Sevda Ferdağ'ın aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alındığı duyuruldu. Sevda Ferdağ'ın hayatı hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
17.09.2018 Gündem
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu!
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu! Son günlerde akım haline gelen "bebek emzirme" trendine İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat da ayak uydurdu. Sosyal medya hesabından emzirme pozunu paylaşan sosyetik güzele takipçileri yorum yağdırdı.
7.08.2018 Magazin
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
İrem Derici'ye tazminat davası
İrem Derici'ye tazminat davası Sunuculuğunu yaptığı programa ‘Hastayım’ deyip gelmeyen ancak Bodrum’a konsere giden İrem Derici için, yapım şirketi harekete geçti. Ünlü şarkıcı İrem Derici'ye yapım şirketi yüklü bir tazminat davası açma kararı aldı.
4.08.2017 Magazin
TV programındaki itirafı savcılığı harekete geçirdi
TV programındaki itirafı savcılığı harekete geçirdi Geçen yıl ekim ayında kaybolan genç kızın annesi bir TV programındaki itirafının ardından gözaltına alındı
31.05.2017 Yaşam
'Çok eşli bir muhafazakarım'
'Çok eşli bir muhafazakarım' Kerimcan Durmaz, 22 yaşında bir sosyal medya fenomeni...
24.10.2016 Magazin
Canlı yayında şok! Bir anda kadının göğüslerini...
Canlı yayında şok! Bir anda kadının göğüslerini... Fransa'da canlı yayında birlikte aynı skeçte rol aldığı kadını, reddetmesine rağmen göğüslerinden öpen katılımcı tepki çekti.
18.10.2016 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Mahmut Hekimoğlu hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Mahmut Hekimoğlu hayatını kaybetti Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Mahmut Hekimoğlu tedavi gördüğü hastanede bu akşam hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Proje çok iş yok
Proje çok iş yok Önceki gün City’s de alışveriş yapan Zeynep Tunuslu, “Proje bazında yoğunluk had safhada...
30.10.2015 Magazin
Sima'dan şok iddia: Bana Azeri iti dediler!
Sima'dan şok iddia: Bana Azeri iti dediler! İşte Benim Stilim'den diskalifiye edildiği açıklanan Sima Şerafettinova, Instagram hesabından ağır iddialarda bulundu.
2.06.2015 Magazin
Canlı yayını basıp konuğu tokatladı
Canlı yayını basıp konuğu tokatladı ABD'de İspanyolca yayınlanan Caso Cerrado programının canlı yayınına katılan genç kadın, stüdyo konuklarından birini herkesi ortasında tokatladı. Tokadın etkisiyle bir anda kendisini yerde bulan adam ise neye uğradığını şaşırdı. Genç kadın yaşanan bu olaydan sonra tepkisini ağlayarak ve bağırarak göstermeye devam etti.
28.03.2015 Sinema-Dizi
Alex yeni işini buldu
Alex yeni işini buldu Futbolu bırakan Alex de Souza yeni işini ülkesinde buldu.
13.01.2015 Fenerbahçe
Ekranda büyük rekabet yaşanacak
Ekranda büyük rekabet yaşanacak Hülya Avşar TV8'de, Seda Sayan Show TV'de kadın programları yapacak...
8.08.2014 Magazin
Alişan: Cezaevindeyken de yanındaydım
Alişan: Cezaevindeyken de yanındaydım Başbakan Erdoğan'ın dün vizyon toplantısına katıldığı için sosyal medyada eleştirilen Alişan eleştirilere Twitter'da yayınladığı fotoğrafla cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Seren Serengil ekrana dönüyor
Seren Serengil ekrana dönüyor Seren Serengil uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor...
16.01.2014 Magazin
20 CD izlenecek!
20 CD izlenecek! Survivor davasının ikinci duruşması dün yapıldı..
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tv Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tv programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.