Tutuklanma

Tutuklanma

Son dakika tutuklanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tutuklanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tutuklanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutuklanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutuklanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.312 tutuklanma haberi bulunmuştur. Tüm tutuklanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta gece kulübü yangınıyla ilgili şoke eden detay! Binanın mimarı gerçeği itiraf etti
Beşiktaş'ta gece kulübü yangınıyla ilgili şoke eden detay! Binanın mimarı gerçeği itiraf etti İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Binanın mimarı 'çıkış vardı, ben çizdim' diyerek gerçeği itiraf etti. Öte yandan Beşiktaş'taki yangın soruşturmasında 9 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. İşte detaylar...
5.04.2024 Gündem
Adliyedeki terör saldırısı soruşturması! 54 şüpheli tutuklandı
Adliyedeki terör saldırısı soruşturması! 54 şüpheli tutuklandı İstanbul Adalet Sarayı'nda 1 kişinin öldüğü 3'ü polis 6 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla ilgili adliyeye sevk edilen 96 şüpheliden 48'i tutuklanırken, 48'si hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırı sırasında adliye içerisinde duruşmada olan Pınar Birçok'un kardeşi de eylemle irtibatlı olduğu değerlendirilerek tutuklandığını belirtti. Tunç, ayrıca sosyal medya hesaplarından saldırıyla ilgili provakatif paylaşımlar yapan 5 şüphelinin de tutuklanmasıyla birlikte, soruşturma kapsamında toplamda 54 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Fatih Camisi'nde 2 kişiyi bıçaklayan saldırgan tutuklandı
Fatih Camisi'nde 2 kişiyi bıçaklayan saldırgan tutuklandı Fatih Camisi'nde 2 kişiyi bıçakla yaralayan Ömer Salgın, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğin tarafından tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı Fatih Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın (40) adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra hiç konuşmayan şüphelinin gece yarısından sonra hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Şüphelinin tüm sağlık kontrollerinin yapıldığı herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı tespit edildi. Fatih Camisi'nde iki kişiyi bıçaklayan Ömer Salgın tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
9.01.2024 Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Kıvanç Talu ve Beril Talu itiraf etti! Neden yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktı
Kıvanç Talu ve Beril Talu itiraf etti! Neden yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyon liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti. Dün öğle saatlerinde Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Kıvanç ve Beril Talu çifti, Anadolu Adliyesi'ne getirildi. Talu çifti, savcılık ifadelerinin ardından "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik 2 şüphelinin de tutuklanmasına karar verdi. Öte yandan ifadeleri ortaya çıkan Talu çifti yurt dışına neden kaçtıklarını da anlattı.
6.01.2024 Gündem
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Şeref Karabulut'un (60) ağılına giren komşusu Ercan C.'nin koyunlara şiddet uygulayıp, değnekle işkence yaptığı belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Karabulut'un eşi Zeynep Karabulut da görüntüleri izlediğinde şoke olduğunu belirterek, 'Böyle bir olay ne insana, ne hayvana hiçbir canlıya yapılmaz. Bizim de can güvenliğimiz yok.' dedi. Ercan C. ise, "Hayvanlarım zehirlendi. Bundan Şeref Karabulut'u sorumlu tuttuğum için böyle bir şey yaptım" sözleri ile kendisini savundu.
3.01.2024 Gündem
Borsacı Nihat Özçelik ve 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı
Borsacı Nihat Özçelik ve 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında borsacı Nihat Özçelik'in de aralarında bulunduğu 6 kişi Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 
30.12.2023 Gündem
4 çocuk annesi eşini öldürdü
4 çocuk annesi eşini öldürdü Ankara'nın Mamak ilçesinde Mikail Başer (45) kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Sultan Başer'i (38) tabancayla vurarak öldürdü.
25.12.2023 Gündem
Muhtar cinayetinde aynı aileden 4 kişiye verilen ceza belli oldu
Muhtar cinayetinde aynı aileden 4 kişiye verilen ceza belli oldu Isparta'da 1 yıl önce muhtar Yüksel Ülperen'in (44) öldürülmesiyle ilgili yargılanan Bayram Özgen (51), çocukları Tevfik (31), Hüseyin (22) ile eşi Emine Özgen (41) ömür boyu, olay tarihinde 18 yaşından küçük olan diğer çocukları Bekir Özgen (18) ise 15 yıl hapse mahkum edildi. Duruşma sonrası, birbirine saldırmaya kalkışan tarafların yakınlarını polis, engelledi.
21.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim?
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim? Suç örgütüne üye olma suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal Candan'ın 4 ay önce Mehmet Faruk Çiçek adlı kişiyle evlendiği ortaya çıktı. Peki, Mehmet Faruk Çiçek kimdir, Nihal Candan’ın eşi kaç yaşında nereli?
21.11.2023 Gündem
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı "Suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve şüpheli Hacı İsrafil S., sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme çıkışında sinir krizi geçiren Nihal Candan, 'Neden? Neden?' diye bağırırken, Bahar Candan'ın ise 'Biz ne yapacağız?' dediği duyuldu.
16.11.2023 Gündem
Motosikletine çarparak ölümüne neden oldu sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdi!
Motosikletine çarparak ölümüne neden oldu sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdi! Korkuç kaza Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşandı. Cipin çarptığı motosikletin sürücüsü Ömer Demiral (66), hayatını kaybetti. K.Ö. ifadesi sonrası serbest bırakılırken, karara tepkili Demiral'ın kızı Zeliha Nayman, cip sürücüsünün kazadan sonra babasının sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gönderdiğini belirterek, "Neden gönderdiğini bilmiyoruz, anlam veremiyoruz" dedi.
23.10.2023 Gündem
10 yaşındaki Mehmet tarlada ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni ortaya çıktı...
10 yaşındaki Mehmet tarlada ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni ortaya çıktı... 10 yaşındaki Mehmet Sıddık Gültekin tarlada ölü bulunmuştu. Küçük çocuğun baş bölgesi ve vücudunda eziklere bağlı olarak öldüğü belirlendi. Jandarmanın soruşturmasında Gültekin'in başı ve vücudundaki eziklerin babası H.G’nin kullandığı kamyonetin üzerinden geçmesi sonucu oluştuğu tespit edildi. Gözaltına alınan ve savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen H.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
20.10.2023 Gündem
MasterChef Uğur neden tutuklandı? All Star Uğur Kardaş'ın tutuklanma sebebi neydi?
MasterChef Uğur neden tutuklandı? All Star Uğur Kardaş'ın tutuklanma sebebi neydi? MasterChef Uğur Kardaş neden tutuklandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. All Star kadrosuna katılan başarılı yarışmacı Uğur Kardaş'ın tutuklanma sebebi programla birlikte merak edildi. İşte MasterChef Uğur Kardaş'ın tutuklanma hikayesi...
25.09.2023 Televizyon
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun Amerika’da bir karı koca, ülke tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı vakalarından birinde suçlarını kabul etti. 2016 yılında yapılan soygunun çift yakalandığındaki piyasa değeri 4,5 milyar dolara karşılık geliyor.
5.08.2023 Yaşam
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Ünlü model Gigi Hadid uyuşturucu madde taşıdığı için tutuklandı!
Ünlü model Gigi Hadid uyuşturucu madde taşıdığı için tutuklandı! Geçtiğimiz hafta arkadaşı Leah Nicole McCarthy ile Cayman Adaları'na giden Gigi Hadid'in tutuklandığı ortaya çıktı. Cayman Adaları'ndaki Owen Roberts Uluslararası Havaalanı'nda Hadid ile McCarthy'nin bavulunda az miktarda uyuşturucu bulundu.
19.07.2023 Magazin
Eski rektör Hoşcoşkun FETÖ'den tutuklandı
Eski rektör Hoşcoşkun FETÖ'den tutuklandı İzmir'de, 2017 yılından bu yana hakkında FETÖ'den yakalama kararı olan ve geçen günlerde tedavi amaçlı geldiği hastanede yakalanan Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, tutuklandı.
18.07.2023 Gündem
Büyükçekmece'de adliye çıkışı kaçmaya çalışan tutukluyu polis vurarak etkisiz hale getirdi
Büyükçekmece'de adliye çıkışı kaçmaya çalışan tutukluyu polis vurarak etkisiz hale getirdi Büyükçekmece'de hakkında tutuklanma kararı verilen kişi, adliyeden kaçmaya çalışırken polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Hastaneye kaldırılan Ö.D.'nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
15.07.2023 Gündem
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
27.06.2023 Gündem
Tekirdağ Ergene Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda 5 zabıta tutuklandı
Tekirdağ Ergene Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda 5 zabıta tutuklandı Tekirdağ'da, Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yönelik 'Akasya' adlı rüşvet operasyonda gözaltına alınan 5 zabıta memuru tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
Büşra'nın evde cesedi bulunmuştu! İki farklı soruşturma: Erkek arkadaşı tutuklandı
Büşra'nın evde cesedi bulunmuştu! İki farklı soruşturma: Erkek arkadaşı tutuklandı İstanbul Ataşehir'de geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı hakkında kendisini darbedip kolunu kırdığı gerekçesiyle şikayetçi olan 32 yaşındaki kadın yaşadığı evinde ölü bulundu. Kadının erkek arkadaşı olan şahıs “intihara yönlendirmek ve yardım etmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tutuklanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutuklanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.