Tutak

Tutak

Son dakika tutak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tutak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tutak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutak gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 tutak haberi bulunmuştur. Tüm tutak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Ağrı seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçim sonucuyla birlikte belli olacak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı ve ittifak partilerinin yarışacağı genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldığı Cumhurbaşkanı oy sayıları da gazetavatan.com'da canlı olarak takip edilecek. Ağrı ilçe seçim sonuçları, Ağrı merkez seçim sonuçlarıyla birlikte YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla canlı oy dağılımıyla ekrana gelecek. Peki Ağrı'da hangi parti kazandı? Ağrı'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir Ağrı-Patnos yolu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı bağlantı ile katıldığı törenle açıldı. Erdoğan, yaklaşık 2,5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen bu yol sayesinde, Ağrı ile Patnos arasındaki mesafenin 1 saatten 35 dakikaya ineceğini söyledi. Erdoğan, "2022 yılı 3. çeyrek büyüme rakamları, doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir." dedi.
1.12.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! '2023 yılı başında açacağız'
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! '2023 yılı başında açacağız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'da test aşamasındaki Atatürk Kültür Merkezi (AKM)-Gar-Kızılay Metro Hattı'nı inceledi, test sürüşü yaptı. Karaismailoğlu, "2023 yılı başında tüm çalışmaları tamamlayıp hattımızı halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 
30.11.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma yatırımları kapsamında, 55 günde 12 büyük projenin açılışının yapıldığını açıkladı.
29.11.2022 Ekonomi
Düdüklü tencere bomba gibi patladı! 16 yaşındaki genç kız hastanelik oldu
Düdüklü tencere bomba gibi patladı! 16 yaşındaki genç kız hastanelik oldu Ağrı'da, mercimek çorbası yapan Sevil Öztaş (16), düdüklü tencerenin patlamasıyla hastanelik oldu. Boynunda ve yüzünde yanıklar oluşan Öztaş, yanık tedavi merkezinde tedaviye alındı.
29.11.2022 Yaşam
Ağrı'da otobüs kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu
Ağrı'da otobüs kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsünün TIR ve yan yatan şeker pancarı yüklü kamyona çarptığı kazada yaşamını yitiren 7 kişinin kimlikleri belirlendi. Kazada yanarak tanınmaz hale gelen cesetlerden ve yakınlarından alınan örnekler, DNA testi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Emrah Solmaz'ın (42) devrilen kamyonun şoförü olan kardeşine yardıma giderken Eşref Tutak (40) ile birlikte otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdikleri belirtildi.
8.11.2022 Yaşam
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne?
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne? Ağrı otobüs kazası ölenlerin isimleri, kazanın son durumu merak ediliyor. Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ve 2 TIR'ın karıştığı kazada, 7 kişinin hayatını kaybettiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı ve başsağlığı diledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır" ifadelerini kullandı. Kazada 21 kişinin yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıklanmıştı.
8.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar hayata geçirmeyi hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar hayata geçirmeyi hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2000 Köy Yaşam Merkezinin Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı'nın mimarının 85 milyon olduğunu vurgulayan Erdoğan, "'Hasta adam' olarak görülen milleti nasıl ayağa kaldırdıysak, bugün de milletimizin ve insanlığın tarihine Türkiye Yüzyılı'nı beraberce hayata geçireceğiz. 'Yapamazsınız' diyen, umutsuzluk aşılayanlara özgüven fukaralarına prim vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca kullanılmayan köy okulu binalarını anaokulu, ilkokul ve halk eğitim merkezlerine dönüştüreceklerinin altını çizerek "Önümüzdeki yıl sonuna kadar tüm köylerimizde bu merkezlerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi. Ağrı Tutak'ta meydana gelen feci kazayla ilgili de bilgi veren Erdoğan, "Otobüsün yanması sonucunda 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
7.11.2022 Siyaset
Ağrı'da facia! Yolcu otobüsü, TIR ve tanker çarpıştı: 7 kişi hayatını kaybetti
Ağrı'da facia! Yolcu otobüsü, TIR ve tanker çarpıştı: 7 kişi hayatını kaybetti Ağrı’nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü, TIR ve tankerin karıştığı kazada, araçlar alev aldı. Kazanın ardından itfaiye ekipleri ve 112 ekipleri bölgeye sevk edildi. Acı haberi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, feci kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada 2’si ağır 11 yaralının olduğunu açıkladı.
7.11.2022 Gündem
Elazığ'da silahlı 'arazi' kavgası: 3 ölü
Elazığ'da silahlı 'arazi' kavgası: 3 ölü Elazığ'da, bir iş yerinde arazi meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaşamını yitirdi. 
4.11.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Nice ilklere köprü olacağına inanıyorum
Emine Erdoğan: Nice ilklere köprü olacağına inanıyorum Michelin Rehberi İstanbul'un ilk seçkisinde 53 restoran yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Michelin yıldızı verilmesi ile ilgili olarak, 'Ülkemizin bir gastronomi merkezi haline dönüşmesi sürecinde bu adımın, nice ilklere köprü olacağına inanıyorum.' dedi.
18.10.2022 Siyaset
Michelin Yıldızı nedir, ne demek, alan restoranlar nelerdir? İstanbul’da Michelin Yıldızını kim aldı?
Michelin Yıldızı nedir, ne demek, alan restoranlar nelerdir? İstanbul’da Michelin Yıldızını kim aldı? Restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi İstanbul 2023'ün ilk seçkisi dün açıklandı. Michelin Rehberi, artık İstanbul’da yer alan restoranları da içeriyor. Peki, Michelin Yıldızı nedir, Michelin Yıldızı Türkiye açıklandı mı? İstanbul’da Michelin Yıldızını kim aldı? İşte alanlar…
12.10.2022 Gündem
Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında? Restoranına Michelin Yıldızı verilen Şef Fatih Tutak’ın hayatı…
Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında? Restoranına Michelin Yıldızı verilen Şef Fatih Tutak’ın hayatı… Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi İstanbul 2023'ün ilk seçkisi dün açıklandı, beş restoran Michelin Yıldızı'na layık görüldü. Fatih Tutak da ödüle layık görülen isimlerden biri oldu.
12.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Orman yangınları her bir vatandaşımızı derinden üzmektedir. Cezaların yeniden ele alınmasında fayda görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın konuşmaları, bizim için ayrıca talimattır. Bakanlık olarak çalışmaya başladık. Çalışmalar somutlaşınca Cumhurbaşkanı'mız ve kamuoyuna açıklayacağız" dedi.
25.06.2022 Siyaset
Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek?
Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek? MasterChef Türkiye yeni sezona hazırlanırken bir iddia ortaya atıldı. Yarışmanın sevilen şefleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda yer almayacağı iddia edildi. Sosyal medyada kuvvetlenen ayrılık iddiaları sonrasında ise programa dahil olan yeni şefin ismi açıklandı. Peki, Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek?
13.05.2022 Televizyon
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Tutak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.