Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Ruslardan Türkiye'ye Kasım müjdesi!
Ruslardan Türkiye'ye Kasım müjdesi! Rusya'da Birlik Günü gibi bayramların kutlanacağı kasım ayında tatil günleri için tur satışlarının yapıldığı popüler noktalar arasında Türkiye'nin olduğu belirtildi. Rusya'da Birlik Günü gibi bayramların kutlanacağı kasım ayında tatil günleri için tur satışlarının yapıldığı popüler noktalar arasında Türkiye'nin olduğu belirtildi.
17.10.2016 Ekonomi
Genç kızın Türkiye tatili zehir oldu
Genç kızın Türkiye tatili zehir oldu İngiliz genç kızın Türkiye tatili zehir oldu. 2 haftalık tatilde cep telefonunu kullanan Shannon Mills, ilk gelen 4 bin pound'luk faturaya rağmen telefonunu kapatmasına rağmen 21 bin pound'luk faturayla karşı karşıya kalınca şoke oldu.
24.07.2015 Dünya
Hastanede gizemli bakteri
Hastanede gizemli bakteri Türkiye tatilinden dönen bir hastanın taşıdığı bakteri Kiel Üniversite Hastanesi’nde onlarca hastaya yayıldı. Ölen 11 hastada bakteri tespit edildi.
26.01.2015 Sağlık