Türkiye Radyo Televizyon Kurumu

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu

Son dakika Türkiye Radyo Televizyon Kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Radyo Televizyon Kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye radyo televizyon kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.401 türkiye radyo televizyon kurumu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye radyo televizyon kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile Küba arasında 6 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Küba arasında 6 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez huzurunda iki ülke arasında çeşitli alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşmaya imza atıldı.
23.11.2022 Ekonomi
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe girdi. Düzenlemenin detayları merak edilirken Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlarla ilgili uygulanacak hükümler de yer aldı. Peki, Sosyal medya yasası nedir? Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlara hapis cezası var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Gündem
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar Sosyal Medya Yasası olarak da bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam ediyor. 40 maddelik düzenlemenin geçtiğimiz günlerde 12 maddesinin daha TBMM'de kabul edilmesiyle şu ana kadar 14 maddesi yasalaşmış durumda.
12.10.2022 Gündem
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan 64 yaşında hayatını kaybetti.
6.08.2022 Yaşam
TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar? Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti…
TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar? Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti… Cep telefonu TRT bandrolü nedir, cep telefonu TRT payı arttı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, TRT kanunu uyarınca bandrole tabi elektronik cihazlardan alınan bandrol oranları artırıldı. Peki, cep telefonu TRT bandrolü oranı ne oldu? TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar?
26.05.2022 Ekonomi
Cep telefonu, tablet, bilgisayar alacaklara kötü haber! Zam geliyor
Cep telefonu, tablet, bilgisayar alacaklara kötü haber! Zam geliyor Zam geliyor. Resmi Gazete'de yayımlandı. Cep telefonu, bilgisayar, tablet alacaklara kötü haber. TRT bandrol ücretleri ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre cep telefonlarında yüzde 10 olan TRT bandrol oranı yüzde 12'ye, akıllı kol saatlerinde yüzde 8 olan oran yüzde 14'e, bilgisayar ve tablette ise yüzde 2 olan oran yüzde 4'e çıkarıldı. Bandrol oranlarındaki değişiklik cep telefonları fiyatlarının da artmasına neden olacak.
26.05.2022 Ekonomi
Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması! O para alınmayacak
Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması! O para alınmayacak Elektrik faturasıyla ilgili flaş açıklama! Ve düğmeye basıldı. Hükümetin geniş kapsamlı bir torba teklif hazırlığının büyük bölümünü enerji sektörüne ilişkin düzenlemeler oluşturuyor. Halen üzerinde çalışılan teklifte, sanayiden tarıma kadar birçok bakanlıkla ilgili hüküm olması da bekleniyor. Teklif, elektrik faturalarında TRT payının kaldırılmasına sağlarken, vatandaş 3 milyar liralık bir yükten kurtulacak. Elektrikli araçlar için şarj istasyonları kurulmasının da alt yapısı oluşturuluyor.
16.11.2021 Ekonomi
Türkiye ile Macaristan arasında 9 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Macaristan arasında 9 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban huzurunda iki ülke arasında 9 anlaşmaya imza atıldı.
11.11.2021 Ekonomi
'Ormanın hayalet kedisi' Antalya'da görüntülendi
'Ormanın hayalet kedisi' Antalya'da görüntülendi Nesli tehlike altındaki yabani kedi türlerinden, 'ormanın hayalet kedisi' olarak bilinen karakulak (caracal caracal), Antalya'da 3 bireyden oluşan aile olarak görüntülendi.
30.09.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Angola ile imzalanan kritik anlaşmaları duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Angola ile imzalanan kritik anlaşmaları duyurdu Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Angola Cumhurbaşkanı João Manuel Gonçalves Laurenço ile ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan iki ülke arasında ticaret hacminin çok düşük olduğunu belirterek, "Şuan da ticaret hacmimiz 176 milyon dolar. Bu iki güçlü ülke için bu ticaret hacmi çok ama çok hafif. İlk etapta mutabakatımız 500 milyon dolara ulaşmak" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
Ahmet Albayrak kimdir? TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli?
Ahmet Albayrak kimdir? TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli? Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'yla TRT'nin yönetim yapısı değişti. TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak oldu. Peki, Ahmet Albayrak kimdir? Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Albayrak hakkında merak edilenler...
14.07.2021 Gündem
TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? Mehmet Zahid Sobacı kaç yaşında ve nereli?
TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? Mehmet Zahid Sobacı kaç yaşında ve nereli? Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle TRT’de yönetim yapısı değişti. TRT Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, TRT Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Prof. Dr. Ahmet Albayrak atandı. Peki, TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı kimdir? İşte detaylar…
14.07.2021 Gündem
Emine Işınsu Öksüz hayatını kaybetti
Emine Işınsu Öksüz hayatını kaybetti Türk edebiyatının önemli kalemlerinden, roman ve oyun yazarı Emine Işınsu Öksüz yaşamını yitirdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden Emine Işınsu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Kalın, "Emine Işınsu hanımefendiye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
5.05.2021 Kültür Sanat
Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank... Yeni dönem başlıyor! Tarih belli oldu
Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank... Yeni dönem başlıyor! Tarih belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişti. 31 Ekim itibarıyla başlayacak. Resmi Gazete'de yayımlanan konuya ilişkin tebliğ, sermayesinin yarısından fazlası kamu kurum ve kuruluşlarına ait olan veya faaliyet alanı itibarıyla ticari nitelik taşıyıp Sayıştay tarafından denetlenen işletmeleri kapsıyor. Kamu işletmeleri, tabi oldukları mevzuata göre hazırlamakla yükümlü oldukları mali ve mali olmayan tabloları, belirlenen iş takvimine uygun olarak zamanında gönderecek. İşletmelerce yıl sonuna ilişkin olarak gönderilen veriler, Hazine ve Maliye Bakanlığınca her yıl en geç 31 Ekim itibarıyla yayımlanacak kamu işletmeleri raporuyla kamuoyuna duyurulacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında başlayan yeni düzenleme bankaları da kapsıyor. Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank için de geçerli.
9.03.2021 Ekonomi
Dışişleri eski Bakanı Ali Bozer, corona virüsten hayatını kaybetti
Dışişleri eski Bakanı Ali Bozer, corona virüsten hayatını kaybetti Ankara'da corona virüs tedavisi gören Eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ali Bozer (95) yaşamını yitirdi.
30.09.2020 Siyaset
KPSS şartı yok! TRT personel alıyor! TRT'ye başvuru nasıl yapılır? TRT iş ilanları!
KPSS şartı yok! TRT personel alıyor! TRT'ye başvuru nasıl yapılır? TRT iş ilanları! Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) 20 farklı iş alanında personel alıyor. TRT'nin personel ilanları yayınlandı. TRT başta TRT World olmak üzere TRT bünyesinde yer alan kanallara tecrübeli personel alacak. TRT'ye KPSS şartsız personel alımı için tek şart tecrübeli olmak. Peki, TRT personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TRT kariyer iş ilanları!
3.07.2020 Personel Alımı
Eski TRT başspikeri Cihangir Göker hayatını kaybetti
Eski TRT başspikeri Cihangir Göker hayatını kaybetti Eski Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) başspikerlerinden, diksiyon eğitmeni Cihangir Göker, Ankara'da 77 yaşında vefat etti.
29.06.2020 Gündem
TRT KPSS şartsız personel alımı yapacak! TRT personel alımı şartları ve başvuru koşulları nelerdir?
TRT KPSS şartsız personel alımı yapacak! TRT personel alımı şartları ve başvuru koşulları nelerdir? TRT KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) İstanbul'da görev yapacak Kıdemli Ürün Yöneticisi alımı ilanı verdi. TRT tarafından yayımlanan personel alım ilanında başvuru yapacak adayların tecrübeli olması gerektiği belirtilirken, başvuru koşulu detayları da verildi.
13.05.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'nin kuruluşunun 56. yıl dönümünü  kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'nin kuruluşunun 56. yıl dönümünü kutladı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun (TRT) kuruluşunun 56. yıl dönümü dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'e kutlama mesajı gönderdi.
1.05.2020 Siyaset
TRT personel alımı yapacağını duyurdu! TRT personel alımı başvuru tarihi ne zaman? Şartları nelerdir?
TRT personel alımı yapacağını duyurdu! TRT personel alımı başvuru tarihi ne zaman? Şartları nelerdir? Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) personel alımı ilanı yayımladı. TRT İstanbul’da görev alacak Mobil Jeneratör sorumlusu alımı yapacağını duyurdu. TRT tarafından yayımlanan ilana başvuru şartları ve Mobil Jeneratör sorumlusu görevleri de sıralandı.
9.04.2020 Personel Alımı
23 Nisan kutlanacak mı? 23 Nisan Çocuk Bayramı ertelendi mi, kutlama olacak mı?
23 Nisan kutlanacak mı? 23 Nisan Çocuk Bayramı ertelendi mi, kutlama olacak mı? Corona virüsü salgının Türkiye’ye de sıçraması sonrası alınan önlemlerden biri eğitim ara vermek oldu. Milli Eğitim Bakanı tarafından yapılan son açıklamada okulların tedbir amaçlı 30 Nisan’da kadar kapalı olacağı, eğitimin uzaktan devam edeceği bilindirildi. Okulların 30 Nisan’a kadar ertelenmesi, öğrencilerin akıllarına 23 Nisan ertelendi mi? sorusunu getirdi.
26.03.2020 Gündem
TRT'den flaş karar! 2 hafta ara verildi
TRT'den flaş karar! 2 hafta ara verildi Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) kanallarında yayınlanan dizilerin set çalışmalarına, koronavirüs (Kovid-19) ile mücadeleye destek amacıyla 2 hafta süreyle ara verildi.
19.03.2020 Televizyon
TRT KPSS'siz tesis sorumlusu alacak! (Başvuru şartları nelerdir?)
TRT KPSS'siz tesis sorumlusu alacak! (Başvuru şartları nelerdir?) TRT personel alımı yapacak. KPSS şartsız tesis sorumlusu alacağını duyuran TRT tesis sorumlusu başvuru şartları da açıklandı. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) bünyesinde İstanbul'da görev yapacak Tesis Sorumlusu personel alımı yapılacak. TRT tarafından yayınlanan personel alım ilanına başvuru şartları da açıklandı. İşte TRT tesis sorumlusu alımı şartları…
26.01.2020 Personel Alımı
TRT personel alım ilanı yayınladı! TRT personel alımı başvuru şartları nedir?
TRT personel alım ilanı yayınladı! TRT personel alımı başvuru şartları nedir? TRT personel alımı ilanı yayınladı. TRT bünyesinden çalışmak isteyen adaylar, başvuruları koşullarını ve tarihlerini araştırmaya başladı. İşte TRT personel alımı hakkında merak edilenler…
21.12.2019 Personel Alımı
TRT'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt
TRT'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt TRT'den, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında ifade ettiği "istihdam fazlası personel" iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
21.05.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye radyo televizyon kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.