Trt

Trt

Son dakika TRT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TRT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TRT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.177 trt haberi bulunmuştur. Tüm trt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Gündem
TV yayın akışı: Yerli ve yabancı sinema filmleri bugün TV'de! İşte Kanal D, ATV, Show TV, TRT1, Now TV tv yayın akışı listesi
TV yayın akışı: Yerli ve yabancı sinema filmleri bugün TV'de! İşte Kanal D, ATV, Show TV, TRT1, Now TV tv yayın akışı listesi Cumartesi günü birbirinden farklı kanallarda diziler ve filmler yayınlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan sinema filmleri heyecan dolu olacak. Hazırladığımız TV yayın akışı rehberi ile bugün tv'de neler var sorusuna yanıt verdik. İşte en çok izlenen kanalların 6 Nisan 2024 TV yayın akışları…
6.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği bitti! Eski eşin paylaşımı gündem oldu
Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği bitti! Eski eşin paylaşımı gündem oldu En son TRT’de yayınlan 'Yürek Çıkmazı' adlı yapımda yer alan Mesut Akusta, yedi yıl önce evlendiği Şafak Özbir ile boşandı. İkilinin tek celsede biten davasının ardından, Şafak Özbir sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.03.2024 Magazin
Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, jürileri değişti mi?
Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, jürileri değişti mi? RT 1 ekranlarında yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 yılında da izleyici karşısına çıkıyor. Bu yıl da izleyicilere Kur-an ziyafeti yaşatacak. Peki, Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, hangi kanalda, jüri üyeleri kimler?
10.03.2024 Gündem
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var?
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var? Bugün TV'de hangi diziler var? İzleyici bu akşam televizyon kanallarının yayın akışına göre ekran başına oturmayı planlıyor. Dizilerin ve yarışma programlarının ekranda olacağı 4 Mart 2024 Pazartesi Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi
4.03.2024 Magazin
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D 12 Şubat Pazartesi yeni bir haftaya başladığımız bugün TV yayın akışında nelerin yer aldığı büyük bir merakla takip ediliyor. Reyting yarışı kızışırken, dizilerin yeni bölümlerinin ekrana gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Bugün televizyonda hangi diziler var? 12 Şubat Pazartesi FOX (NOW TV), TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D yayın akışı...
12.02.2024 Magazin
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak UEFA’nın düzenlediği kupaların yayın haklarının el değiştirmesi spor yayıncılığında yeni bir dönemi başlatacak. 1974-94 yılları arasında da Avrupa kupalarının yayın haklarını elinde bulunduran ancak bazı maçları ekrana getiren TRT, 60 yıllık tarihinde ilk kez karşılaşmaların tümünü futbolseverlerle buluşturacak. Maçlar, TRT 1 ve TRT Spor’un yanı sıra dijital platform Tabii’den yayınlanacak.
27.01.2024 Süper Lig
Avrupa kupalarının yayıncısı değişti! Maçlar şifresiz olacak
Avrupa kupalarının yayıncısı değişti! Maçlar şifresiz olacak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi, gelecek 3 sezon TRT'de ve Tabii platformunda yayınlanacak. Türk takımlarının maçları şifresiz olarak yayınlanacak.
25.01.2024 Diğer Sporlar
TRT'den Şampiyonlar Ligi yayın hakları için dev teklif: Var olan tutarın iki katına çıktı!
TRT'den Şampiyonlar Ligi yayın hakları için dev teklif: Var olan tutarın iki katına çıktı! TRT, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ pakedi için senelik 27 milyon euro + stopaj olmak kaydıyla, toplamda 100 milyon euroluk bir teklif yaptı.
25.01.2024 Futbol
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Tuna Akdemir kimdir? Tuna Akdemir nerede çalışıyor, kaç yaşında, nereli?
Tuna Akdemir kimdir? Tuna Akdemir nerede çalışıyor, kaç yaşında, nereli? Spor haberleriyle dikkatleri çeken Tuna Akdemir’in hayatı merak ediliyor. Meslek hayatına Beşiktaş muhabiri olarak başlayan Tuna Akdemir kimdir?
13.12.2023 Künye
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sistem çok kötü bir sınav vermekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sistem çok kötü bir sınav vermekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanlığınca düzenlenen "Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi"ne video mesaj gönderdi.
24.11.2023 Gündem
TRT 1 maç neden izlenmiyor? 21 Kasım Galler Türkiye maçı TRT 1 frekans bilgileri....
TRT 1 maç neden izlenmiyor? 21 Kasım Galler Türkiye maçı TRT 1 frekans bilgileri.... TRT 1 maç neden izlenmiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Kasım akşamı Galler Türkiye canlı yayınla ekrana gelirken bazı vatandaşlar TRT 1'de kesintiler olduğunu dile getirdi. TRT 1 frekans bilgilerini araştırmaya başlayanlar için araştırdık. İşte Galler Türkiye maçı TRT 1 frekans bilgileri...
21.11.2023 Gündem
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı? 12 Ekim Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm var mı?
Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı? 12 Ekim Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm var mı? Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 12 Ekim TRT 1 yayın akışında yer almayan Kendi Düşen Ağlamaz'ın başrollerinde Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak yer alıyor. Final iddialarının uzun süredir gündemde olduğu dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Peki Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen diğer soruların detayları...
12.10.2023 Televizyon
Teşkilat bu akşam var mı yok mu? TRT 1 dizisi Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak?
Teşkilat bu akşam var mı yok mu? TRT 1 dizisi Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak? TRT 1'de her sezonu ayrı bir heyecana sahne olan ve son olarak 79. bölümüyle ekranlara gelen dizisi Teşkilat'ın yeni sezonuna ilişkin heyecanlı bekleyiş sürüyor. Teşkilat bu akşam var mı yok mu? TRT 1 dizisi Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak?
8.10.2023 Televizyon
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı... Gazeteci-yazar, iletişim alanının duayeni Hıfzı Topuz yaşamını yitirdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Hıfzı Topuz’un ölümünün ardından yayınladığı başsağlığı mesajında “Uzun yıllar gazeteci ve yazar olarak başarıyla çalışan en kıdemli üyelerimizden önceki Onur Kurulu Başkanımız Sevgili Hıfzı Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ve basın emekçilerinin örgütlenmesine büyük destek veren Hıfzı Topuz’u hiç unutmayacağız. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Hıfzı Topuz öldü mü, gazeteci Hıfzı Topuz kimdir? Hıfzı Topuz’un eserleri ve hayatı…
26.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.