Türkiye Esnaf Ve Sanatkarları Konfederasyonu

Türkiye Esnaf Ve Sanatkarları Konfederasyonu

Son dakika Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Esnaf Ve Sanatkarları Konfederasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye esnaf ve sanatkarları konfederasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 türkiye esnaf ve sanatkarları konfederasyonu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye esnaf ve sanatkarları konfederasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Turizmde bayram hareketliliği! ciro 50 milyar lirayı bulacak
Turizmde bayram hareketliliği! ciro 50 milyar lirayı bulacak Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan Bayramı’nda yaklaşık 50-60 milyar TL ciro beklendiğini söyledi.
31.03.2024 Ekonomi
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ''Hep birlikte bir taraftan depremin yaralarını saracağız, diğer taraftan fiyat istikrarımızı sağlayacağız. Büyümemizi, istihdamımızı devam ettirerek kalıcı bir şekilde sosyal refahımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi.
29.09.2023 Ekonomi
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan vergi düzenlemesi taleplerine destek açıklaması geldi. Eylülde açıklanacak OVP çalışmaları kapsamında iş dünyası temsilcileriyle Ankara’da ikinci kez bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işçi ve işveren kesiminin vergiyle ilgili taleplerini desteklediğini açıkladı. Bu konuda yoğun talep geldiğini vurgulayan Yılmaz köklü değişimlere işaret ederek, “Bu konuda çalışma yapılmalı. Bunu vergi artacak ya da azalacak diye değerlendirmemek gerekiyor. Buna vergi sisteminin modernize edilmesi, sadeleştirilmesi, daha dengeli hale getirilmesi diyelim” diye konuştu.
9.08.2023 Ekonomi
TESK Başkanı Palandöken: Prim gün sayısında norm birliği sağlandı
TESK Başkanı Palandöken: Prim gün sayısında norm birliği sağlandı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanacak esnaf ve sanatkarların prim gün sayısının 7 bin 200'e indirilmesiyle norm birliğinin sağlandığını söyledi.
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? 'Müjdeli haber bekliyoruz' dedi ve açıkladı
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? 'Müjdeli haber bekliyoruz' dedi ve açıkladı EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? sorusu merak ediliyordu. EYT'nin yürürlüğe girmesiyle birlikte staj sigortası konusunda yeni açıklamalar yapıldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, staj sigortasıyla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte haberin detayları...
22.04.2023 Ekonomi
Şekerde büyük sahtecilik! Haksız kazanç sağlandı
Şekerde büyük sahtecilik! Haksız kazanç sağlandı Bazı şirketlerin kapasite raporlarında sahtecilik yaptığı ortaya çıktı. Gerçekdışı raporla imalatta kullanmak üzere Türkşeker’den ucuz şeker alan şirketlerin, bunu piyasada sattığı belirlendi.
29.03.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde esnafa büyük destek! Ticaret yeniden canlanıyor
Deprem bölgesinde esnafa büyük destek! Ticaret yeniden canlanıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgede binlerce esnaf da ciddi yara aldı. Bir yandan enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, diğer taraftan esnaf, hasar görmeyen binalardaki işyerlerini açmaya başladı. Bölgede ticari faaliyetlerin yeniden başlaması için birinci adımda geçici işyerleri kurulacak. Az hasarlı üretim merkezlerinde gerekli altyapı çalışmaları, makine revizyonları, tadilatlar yapılacak.
28.02.2023 Ekonomi
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? Prim ve borçlanma önerisi
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? Prim ve borçlanma önerisi EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? sorusu merak ediliyordu. EYT staj sigortası kabul edildi mi sorusuna staj ve çıraklık yapan binlerce EYT’li yanıt arıyordu. EYT staj mağdurlarıyla ilgili sıcak gelişmelere yaşanıyor. EYT'nin Meclis'e gelmesiyle birlikte staj sigortası konusunda yeni açıklamalar yapıldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, staj sigortasıyla ilgili yeni öneriyi açıkladı. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Emekli
Kira artışına yeni sınır mı geliyor? Dikkat çeken açıklama
Kira artışına yeni sınır mı geliyor? Dikkat çeken açıklama İşyerlerine yapılacak kira artışı yüzde 72’yi aşarak zirveyi gördü. Kimi mal sahipleri ise yüzde 200’ün üzerinde zam talep ediyor. “Esnaf kira sorununa çözüm bekliyor” diyen TESK Başkanı Bendevi Palandöken, “Konutta olduğu gibi işyerinde de kira artışına bir süreliğine zam sınırı getirelim. Bu yüzde 25 değil, yüzde 30 da olabilir. Aksi takdirde esnaf bu yükü kaldıramaz” şeklinde konuştu.
7.01.2023 Ekonomi
MEB kararı resmen duyurdu! 81 ilde geçerli olacak, yüzde 25 ile sabitlendi
MEB kararı resmen duyurdu! 81 ilde geçerli olacak, yüzde 25 ile sabitlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 'yüzde 25 artışla sabitleme kararı aldık' diyerek duyurdu. Son 2 haftadan beri ciddi şikayetler alındığını belirten Bakan Özer, gerekli yazışmalar tamamlandıktan sonra tüm illerin bilgilendirileceğini açıkladı. İşte detaylar...
31.10.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'en büyük düşmanım faizdir' dedi ve ekledi: Daha da inmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'en büyük düşmanım faizdir' dedi ve ekledi: Daha da inmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu 21. Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. 'En büyük savaşım faizdir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, '' En büyük düşmanım faizdir. Faizi 12'ye kadar düşürdük bu yetmez. Ben yüksek faizi savunmuyorum, aksine düşük faizi savunan bir politika izliyoruz'' ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca kamu bankalarına kredi çağrısında bulundu.
29.09.2022 Siyaset
Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu?
Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu? Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili yeni karar! 1 Ekim’de başlıyor. Haftada bir gün kapalı olacak. Kapalı olacakları günü valilikler karar verecek. Peki, Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu? Berberler kuaförler kapanacak mı? ? Kuaförler hangi gün tatil? Berberler hangi gün kapalı? İşte detaylar…
20.08.2022 Ekonomi
Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili haftada 1 kapatma kararı
Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili haftada 1 kapatma kararı Beber, kuaför ve güzellik salonları 1 Ekim'den itibaren haftanın bir günü kapalı olacak. Bu iş yerlerinin hangi gün kapalı kalacağı Valiler tarafından belirlenecek.
20.08.2022 Gündem
TESK Başkanı Palandöken: 'Market ve AVM olmasın' demiyoruz, kuralı olsun
TESK Başkanı Palandöken: 'Market ve AVM olmasın' demiyoruz, kuralı olsun Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, zincir marketlere ve AVM’lere karşı olmadıklarını belirtip, "'Market, AVM olmasın' demiyoruz ama kuralı olsun. Beni ezdirmesin. Akşam 19.00’da kapatsın. Dünya bunu yapıyor” dedi.
3.08.2022 Ekonomi
TESK Genel Başkanı Palandöken: Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası
TESK Genel Başkanı Palandöken: Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası. Bu olmazsa olmaz. Bunun yapılması, ihmal edilmeden hayata geçirilmesi lazım” dedi.
19.07.2022 Ekonomi
İş dünyası darbelere karşı tek ses
İş dünyası darbelere karşı tek ses Hain darbe girişiminin yıl dönümünde iş dünyasından darbelere karşı tek ses yükseldi.
15.07.2022 Ekonomi
TESK Başkanı Palandöken’den dayanışma mesajı
TESK Başkanı Palandöken’den dayanışma mesajı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, “Dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamlaştıran bir bayrama daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu bayram insanlar birbirine daha çok destek olmalı, bayramın asıl amacının yardımlaşmak ve paylaşmak olduğu unutulmamalı” dedi.
8.07.2022 Ekonomi
İnternette ucuz kurbana dikkat!
İnternette ucuz kurbana dikkat! Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Kurban Bayramı’nın yaklaşması üzerine kurbanlık arayışları başladı. Palandöken sahte para ve dolandırıcılar konusunda uyardı.
26.06.2022 Ekonomi
Aylık 12.000 TL maaş istiyorlar, sayıları hızla azalıyor
Aylık 12.000 TL maaş istiyorlar, sayıları hızla azalıyor Yüksek maaş talepleri arttı. 12.000 TL maaş ödemesi işveren tarafından karşılananamıyor. Geçtiğimiz günlerde işsizlik rakamları açıklandı. Türkiye'de işsizlik oranı, nisanda bir önceki aya göre 0,1 puanlık artışla yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti. İşsizlik oranlarının artışı kayıt dışı istihdamdaki artışa paralel olarak yükseliyor. Kaçak göçmenlerin pek çok iş yerinde düşük ücretle kayıt dışı olarak çalıştırılması vatandaşların işsiz kalmasına yol açıyor. Kayıt dışı istihdam ile mücadelede önemli adımlar atılıyor, denetimler artırılıyor. Kayıt dışı çalıştığı tespit edilen kaçak göçmenler ise sınır dışı ediliyor. Bunu fırsat bilen göçmen işçiler kendi aralarında gruplar kurarak yüksek maaş istemeye başladı. Dönerciler “Günde 20 kilo et kesip 12 bin lira istiyor” diye dert yandı...
13.06.2022 Çalışma Hayatı
TESK Genel Başkanı Palandöken: Konuttaki kiracılar gibi esnafımızda nefes almalı
TESK Genel Başkanı Palandöken: Konuttaki kiracılar gibi esnafımızda nefes almalı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Kiracılar için büyük sorun olan astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın işyerlerine de getirilmesi gerekiyor. Konuttaki kiracılar için sevindirici ve rahatlatıcı olan bu düzenleme esnafımız için de yapılmalı” dedi.
10.06.2022 Ekonomi
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya,  küçük ev aletleri...
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya, küçük ev aletleri... Fiyat artışları vatandaşın gündeminde. Temel gıda maddesinden kiraya, beyaz eşyadan mobillyaya tüm ürünlerde fiyat artışları görülmeye devam ediyor. Özellikle buzdolabı, çamaşır - bulaşık makinesi ile küçük ev alatlerinin fiyatları son bir yıl içerisinde katlandı. Evlilik planı yapanların masrafları da bu nedenle bir hayli arttı. Beyaz eşya, oturma takımları, düğün organizasyonu, kına gecesi, bohça, gelinlik-damatlık ve nikâh şekeri derken ortalama bir evlilik bugünkü şartlarda 150 bin lirayı buluyor.
5.06.2022 Ekonomi
Mobilya ve beyaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Taksi sayısı...
Mobilya ve beyaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Taksi sayısı... Mobilya ve beyaz eşya fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! TESK Genel Başkanı Palandöken, "Beyaz eşya ve mobilya gibi ürün gruplarını alırken kısa vadede ödemekte zorlanan vatandaşlar için düşük faizli ihtiyaç kredileri verilerek ülke ekonomisine katkı sağlanmalı" dedi.
21.05.2022 Ekonomi
TESK Başkanı Palandöken: Turizm, döviz girdisinin artmasını destekleyen en önemli noktalardan birisi
TESK Başkanı Palandöken: Turizm, döviz girdisinin artmasını destekleyen en önemli noktalardan birisi Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Turizm, ülkemize döviz girdisinin artması, kalkınmayı destekleyen en önemli noktalardan biri” dedi.
19.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Esnaf Ve Sanatkarları Konfederasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye esnaf ve sanatkarları konfederasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.