Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu

Son dakika TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye barolar birliği başkanı metin feyzioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 türkiye barolar birliği başkanı metin feyzioğlu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye barolar birliği başkanı metin feyzioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı kararnameyle, yeni büyükelçiler belli oldu. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal BM Daimi Temsilciliği'ne, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ise AB Daimi Temsilciliği'ne getirildi. Buna göre Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı. Ayrıca, Tel Aviv Büyükelçiliği'ne Şakir Özkan Torunlar ve Londra Büyükelçiliği'ne Bakan Çavuşoğlu'nun Özel Müşaviri Büyükelçi Koray Ertaş görevlendirildi.
6.10.2022 Gündem
Zam müjdesi geldi! 'Tarihte görülmemiş' dedi ve açıkladı: Yüzde 42 artıyor
Zam müjdesi geldi! 'Tarihte görülmemiş' dedi ve açıkladı: Yüzde 42 artıyor Zam geliyor. Müjdeli haberi resmen duyurdu. Yüzde 30 artış olacak. Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "Biraz önce Resmi Gazete'ye avukatlık asgari ücret tarifesini enflasyon oranının üzerinde yüzde 25 artışla gönderdik. CMK tarifesinde beklentimiz yüzde 30 gerçek zam, KDV indirimiyle yüzde 42 bir zam. Tarihte görülmemiş bir zam olacak.." dedi.
19.11.2021 Çalışan Hakları
Avukat ücretleriyle ilgili flaş açıklama!
Avukat ücretleriyle ilgili flaş açıklama! Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, baro görevlendirmesi yapılan avukatların aldıkları ücretin yetersiz olduğunu ifade ederek, "Bu avukatın insan hakkı ihlalidir. Biz bunu çözeceğiz" dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Bakan Gül: Özgürlükçü bir anayasa yapma imkanı vardır
Bakan Gül: Özgürlükçü bir anayasa yapma imkanı vardır Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "1921 Anayasası'nın 100'üncü yılındayız. Bakıldığında azımsanmayacak bir birikim ortadadır. Bu birikimi alarak da sivil, demokratik, özgürlükçü bir anayasa yapma imkanı vardır" dedi.
25.10.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül, Filistin Barosu heyetini kabul etti
Adalet Bakanı Gül, Filistin Barosu heyetini kabul etti Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Filistin Barosu Başkan Yardımcısı Yazeed Makhloof ve beraberindeki heyeti kabul etti.
16.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos tebriklerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.
30.08.2021 Siyaset
Bakan Gül: Gerekçeli karar hakkı adil yargılamanın en önemli boyutu
Bakan Gül: Gerekçeli karar hakkı adil yargılamanın en önemli boyutu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Gerekçeli karar hakkı adil yargılanma hakkının en önemli boyutunu oluşturmaktadır. Nitekim hem Anayasa Mahkemesi (AYM) hem Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde (AİHM) en fazla ihlale konu olduğumuz husus gerekçeli kararlar sebebiyledir" dedi.
3.06.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı
Adalet Bakanı Gül'ün annesi son yolculuğuna uğurlandı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün annesi koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti! 75 yaşındaki Saliha Gül, Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birçok bakan katıldı.
10.04.2021 Gündem
TBB Başkanı Feyzioğlu, İnsan Hakları Eylem Planı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu
TBB Başkanı Feyzioğlu, İnsan Hakları Eylem Planı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı değerlendirdi. Feyzioğlu, sokaktaki insana, hane halkına dokunan İnsan Hakları Eylem Planının, yıldızları tarif eden değil, yıldızlara erişmeyi sağlayacak bir plan ve yol haritası olduğunu belirtti.
2.03.2021 Gündem
Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan: Anayasa hükümleri üstün hukuk kurallarıdır
Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan: Anayasa hükümleri üstün hukuk kurallarıdır Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan, "Anayasa hükümleri yasama, yürütme ve yargı organlarını, idare makamlarını bağlayan üstün hukuk kurallarıdır." dedi.
9.02.2021 Gündem
Avukatların 28 maddelik yeni reform önerileri, Adalet Bakanı Gül'e iletildi
Avukatların 28 maddelik yeni reform önerileri, Adalet Bakanı Gül'e iletildi Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, yargıda bekledikleri reformları, sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili çalışmayı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e iletti.
8.12.2020 Siyaset
Türkiye Barolar Birliği İstanbul'da ikinci baro kurulması için yetki verdi
Türkiye Barolar Birliği İstanbul'da ikinci baro kurulması için yetki verdi Türkiye Barolar Birliği, İstanbul'da ikinci baro kurulması için başvuru yapan 4 kişilik kurucular kurulunu, kuruluş işlemlerini yerine getirmek üzere görevlendirdi.
25.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resti çekti! 'Tanımıyoruz...'
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resti çekti! 'Tanımıyoruz...' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül darbesinin 40. yılında, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'nda konuşarak, "Türkiye'de yapılmış veya teşebbüs edilmiş hiçbir darbe milli değildir, meşru değildir, masum değildir, onurlu değildir." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "Sayın Macron, senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak." dedi.
12.09.2020 Gündem
Bakan Gül açıkladı! 'Önemli bir yol haritası olacak'
Bakan Gül açıkladı! 'Önemli bir yol haritası olacak' Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı son dakika açıklamasında, "İnsan Hakları Eylem Planı, hak ve özgürlüklere ilişkin standartları daha da yükseltmek için önemli yol haritası olacaktır. İnsan olmanın onurunda, insan haklarının eşit temelinde buluşarak nefretin, ırkçılığın, ayrımcılığın üstesinden gelebiliriz." dedi.
3.09.2020 Gündem
Avukatlık hizmetlerinde KDV yüzde 8'e düşürüldü
Avukatlık hizmetlerinde KDV yüzde 8'e düşürüldü Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "Belli avukatlık hizmetleri kalemlerinde KDV yüzde 18'den yüzde 8'e düşürüldü. Önerimiz, geri kalan hizmet kaleminde de KDV indiriminin gerçekleştirilmesidir." açıklamasında bulundu.
1.09.2020 Ekonomi
TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan baro başkanlarına çağrı
TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan baro başkanlarına çağrı TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, baro başkanlarına seslenerek, "TBMM'de komisyona çağrıldınız gelmediniz, yine aracılık edelim lütfen gidin konuşun." dedi.
3.07.2020 Arşiv
Feyzioğlu: Çoklu baro bizim açımızdan doğru değil
Feyzioğlu: Çoklu baro bizim açımızdan doğru değil Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, avukatlık kanununda yapılması düşünülen değişikliklere ilişkin, "Türkiye Barolar Birliği'nin çok net görüşü şudur; Çoklu baronun yanlış olduğunu söylüyoruz. Çoklu baro bizim açımızdan doğru bir yöntem değildir" dedi.
22.06.2020 Siyaset
Bakan Gül açıkladı! Yargıda e-duruşma dönemi başlıyor
Bakan Gül açıkladı! Yargıda e-duruşma dönemi başlıyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül açıkladı. E-duruşma dönemi başlıyor. Avukatlar duruşmaya videokonferansla katılacak. Teknik altyapının da kurulduğunu belirten Gül, "Yargılamaların hızlanması, adil ve makul sürelerde sonuçlanması adına çok önemli bir devrim olacak." dedi.
17.06.2020 Gündem
Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 5 Eylül'de yapılacak
Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 5 Eylül'de yapılacak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının tarihini, 5 Eylül 2020 olarak belirledik. Detaylı bilgilendirmeyi ilerleyen günlerde yapacağız." dedi.
10.06.2020 Gündem
Feyzioğlu: Çoklu baro, alternatif baro kabul edilemez
Feyzioğlu: Çoklu baro, alternatif baro kabul edilemez Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, avukatlık kanununda bazı değişiklikler yapılmasına ilişkin, "Ne Türkiye Barolar Birliği'nin ne de Türkiye'deki bir tek baronun bunu istemesi mümkün değildir. Çoklu baro, alternatif baro, barolara kayıt zorunluluğunun kalkması bunlar hiç kimse için ve Türkiye için kabul edilemez" dedi.
8.05.2020 Gündem
TBB Başkanı Feyzioğlu: Ankara Barosu'nun açıklamasını tasvip etmemiz mümkün değil
TBB Başkanı Feyzioğlu: Ankara Barosu'nun açıklamasını tasvip etmemiz mümkün değil Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Ankara Barosu'nun Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik açıklamasına ilişkin, "Ankara Barosu tarafından yapılan bu sorumsuz açıklamayı tasvip etmemiz mümkün değildir" dedi.
28.04.2020 Gündem
Bakan Gül açıkladı: O tarih öne çekilebilir
Bakan Gül açıkladı: O tarih öne çekilebilir Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yargıda corona virüs önlemleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak “Duruşmaların ertelendiği tarih 15 Haziran'a kadar uzatılmıştır. 15 Haziran olarak belirlenen tarih duruma göre daha öne çekilebilir” dedi. Bakan Gül, "4 ayrı cezaevinden 120 tutuklu ve hükümlüye Kovid-19 tanısı konuldu, tamamı hastanelerde tedavi altında, sağlık durumları iyi." diye konuştu.
28.04.2020 Gündem
Bakan Gül'den corona virüs önlemleri açıklaması!
Bakan Gül'den corona virüs önlemleri açıklaması! Adalet Bakanı Abdülhamit Gül canlı yayında corona virüs önlemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gül, "İzin ve görüş haklarını kullanamayanlara tedbirler kalktığında ek haklar verilecektir." ifadelerini kullandı.
13.04.2020 Yaşam
Bakan açıkladı! 66 ilde 750 kişi hakkında soruşturma başlatıldı
Bakan açıkladı! 66 ilde 750 kişi hakkında soruşturma başlatıldı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, corona virüsle bağlantılı olarak Cumhuriyet Başsavcılıklarınca 66 ilde 750 kişi hakkında soruşturma başlatıldığını, 12 hakim ve Cumhuriyet savcısı ile 55 personelin de Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
6.04.2020 Gündem
Türkiye corona virüsü son dakika haberleri: Türkiye corona virüsü mücadelesi, son 24 saatte yaşananlar neler? Ölüm ve vaka sayısı, son açıklamalar…
Türkiye corona virüsü son dakika haberleri: Türkiye corona virüsü mücadelesi, son 24 saatte yaşananlar neler? Ölüm ve vaka sayısı, son açıklamalar… Sağlık Fahrettin Koca, Türkiye'de bugüne kadar Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 37'ye yükseldiğini, vaka sayısının bin 529 olduğunu açıkladı. Sağlık personelinin içinde pozitif olan vakaların olduğunu da dile getiren Sağlık Bakanı, "Kit açısından sorunumuz olmadığını, bundan sonraki süreçte bu taramalar, sayılar daha çok artmış olacak" dedi. Türkiye’de maske üretiminin de başlayacağını söyleyen Sağlık Bakanı, kadroya 32 bin personel alınacağını duyururken, İletişim Başkanlığı, dünya genelinde yeni tip corona virüsünün (Kovid-19) görüldüğü ülkelerdeki vaka, ölüm ve taburcu sayılarına ilişkin açıklama yaptı. İşte Türkiye corona virüsü son dakika haberleri…
24.03.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye barolar birliği başkanı metin feyzioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.