Türk Sanayicileri Ve İşadamları Derneği

Türk Sanayicileri Ve İşadamları Derneği

Son dakika Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Sanayicileri Ve İşadamları Derneği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk sanayicileri ve işadamları derneği gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 türk sanayicileri ve işadamları derneği haberi bulunmuştur. Tüm türk sanayicileri ve işadamları derneği haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş insanı Jak Kamhi hayatını kaybetti
İş insanı Jak Kamhi hayatını kaybetti Türk Yahudi Toplumu'nun Twitter adresinden yapılan açıklamada Jak Kamhi'nin vefat ettiği duyuruldu.
7.10.2020 Ekonomi
FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Murat Özyeğin getirildi
FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Murat Özyeğin getirildi FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü düzenlenen Genel Kurullarında Yönetim Kurulu Başkanlığına Murat Özyeğin getirildi. Murat Özyeğin, FİBA Grubunun kurucusu, babası Hüsnü Özyeğin'den grubun liderliğini devraldı. Ayşecan Özyeğin Oktay ise FİBA Holding ve FİNA Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. Hüsnü Özyeğin, grubun Onursal Başkanı unvanını alırken Fibabankadaki ve Credit Europe Moskovadaki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürecek.
22.10.2019 Ekonomi
Yargının yeni yol haritası yarın açıklanıyor!
Yargının yeni yol haritası yarın açıklanıyor! "Güven veren adalet" sloganıyla hazırlanan ve 2023'e kadar yargıda gerçekleştirilecek düzenlemelerle yeni hedefleri içeren Yargı Reformu Strateji Belgesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.
29.05.2019 Gündem
TÜSİAD: Saldırıyı kınıyoruz
TÜSİAD: Saldırıyı kınıyoruz Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırıyla ilgili Twitter'dan açıklamada bulundu.
21.04.2019 Gündem
TÜSİAD adını değiştirdi
TÜSİAD adını değiştirdi Türk sanayici ve İş adamları Derneği yerine Türk sanayici ve İş insanları Derneği adını aldı
18.01.2018 Ekonomi
Herkes açılsın ama BIST açılmayabilir
Herkes açılsın ama BIST açılmayabilir Türkiye’nin önde gelen şirketlerini halka arza davet eden Borsa’nın bu yılın ikinci çeyreğinde planlanan halka arzı kesin değil. BIST Başkanı Karadağ, “İkinci çeyreği hedefimizde tutuyoruz ama illa ki 2018’de satacağız diye bir şey yok” dedi
17.01.2018 Ekonomi
Dengeli büyüme bekliyoruz
Dengeli büyüme bekliyoruz TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, 2018’de geçen yıla oranla daha yavaş ancak daha dengeli büyüme öngördüklerini belirterek, “Yüzde 4.5’lik bir oran bekliyoruz” dedi
8.01.2018 Ekonomi
En parlak veriye TÜSİAD yorumu
En parlak veriye TÜSİAD yorumu Türkiye, belki de dünyanın en kuvvetli 3’üncü çeyrek büyümesini ilan etmeye hazırlanırken, TÜSİAD Başkanı, ekonomi literatüründe yüksek enflasyonla yüksek büyüme ikilisinin yerinin olmadığını, sağlıklı büyüme istediklerini söyledi
7.12.2017 Ekonomi
Sözümüze sadığız
Sözümüze sadığız Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Türkiye’deki yatırımlarını büyüteceklerini açıkladı. EBRD Türkiye Direktörü Tuerkner, “Türkiye operasyon yaptığımız en büyük ülke. Verdiğimiz taahhütlere sadığız” dedi
28.11.2017 Ekonomi
İlk 5 yıl gibi ajanda lazım
İlk 5 yıl gibi ajanda lazım Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, birtakım açıklamalarda bulundu.
22.11.2017 Ekonomi
Net mesajlara ihtiyaç var
Net mesajlara ihtiyaç var TÜSİAD Başkanı Bilecik, ekonomide söylem birliğine dikkat çekerek, “Söylemlerimizin belirsizlikler yaratmaktan ziyade, belirsizlikleri en aza indirmesi gerekir. Yatırımcılara güven veren, anlaşılır net mesajlara ve politikalara ihtiyacımız var” dedi
17.11.2017 Ekonomi
10 bin IQ’luk robot CEO’lar yönetecek
10 bin IQ’luk robot CEO’lar yönetecek Her alanda olduğu gibi perakende sektöründe de dijital dönüşüm çağı yaşanıyor. Fütüristler Derneği’nden Murat Şahin’e göre, 2020 yılından itibaren drone ile uzaktan alışverişe 2030 yılından itibaren de robot CEO’larla çalışacağımız bir iş yaşamına hazırlıklı olmamız gerekiyor
3.10.2017 Ekonomi
Top TOBB’da
Top TOBB’da Geçen hafta TÜSİAD’a ‘Yerli otoda sizden babayiğit çıkartalım’ diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez aynı çağrıyı 1.5 milyon üyeli TOBB’a yaptı.
29.09.2021 Gündem
Alışverişte varız KOBİ’de uzağız
Alışverişte varız KOBİ’de uzağız TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik KOBİ’lerin internetten yapılan ticarette yeterince pay almadığını söyledi.
25.04.2017 Ekonomi
Türkiye için birlik ve reform zamanı
Türkiye için birlik ve reform zamanı TÜSİAD, daha güçlü bir Türkiye için kararlı adımlar atılması gerektiğini bildirerek, “AB süreci demokrasi, ekonomi ve alanında reformlarla ülkenin yıldızı parlayacak” çağrısında bulundu.
17.04.2017 Ekonomi
Başbakan TÜSİAD heyetini kabul etti
Başbakan TÜSİAD heyetini kabul etti Başbakan Binali Yıldırım, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu heyetini Resmi Konut'ta kabul etti.
3.03.2017 Ekonomi
Beştepe’de ekonomi ve yatırım zirvesi...
Beştepe’de ekonomi ve yatırım zirvesi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) heyeti ile yaptığı görüşmede, ekonomi ve yatırım ortamının ele alındığı bildirildi.
21.02.2017 Ekonomi
Erdoğan TÜSİAD üyeleriyle görüşecek
Erdoğan TÜSİAD üyeleriyle görüşecek TÜSİAD Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile saat 14:00'da biraraya gelecek
21.02.2017 Siyaset
TÜSİAD'dan Mustafa Koç mesajı
TÜSİAD'dan Mustafa Koç mesajı Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından 2005-2010 dönemi Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı ve TÜSİAD Onursal Başkanı olan Mustafa Koç’un sevgi ve saygı ile anıldığı bildirildi.
21.01.2017 Ekonomi
Ayakta kalmak 50 bin dolar
Ayakta kalmak 50 bin dolar Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, kurumsal yönetimin sadece şirketleri ilgilendiren bir anlayış olmaktan öte çağdaş dünyanın hukuki, siyasi ve ekonomik düzeninin bir gerekliliği olduğunu dile getirdi.
19.01.2017 Ekonomi
Yeni TÜSİAD Başkanı'ndan flaş mesaj!
Yeni TÜSİAD Başkanı'ndan flaş mesaj! TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, CEO ve CIO görev tanımlarının ve profillerinin değiştiğini CEO'ların teknoloji bilgisi ve dijital ortamda var olan kişilerden seçilmesi gerektiğini belirterek "bir anlamda dijitalleşmiş CEO'lar olmalı" dedi.
17.01.2017 Ekonomi
Pozitif başkan
Pozitif başkan TÜSİAD Başkanlığı’na seçilen Erol Bilecik, pozitif mesajlar verdi: Türkiye’nin güzel günler geçireceğine dair en ufak bir şüphem yok. Zorluklar bizi endişelendirmiyor, motive ediyor
12.01.2017 Ekonomi
TÜSİAD'da yeni yönetim belli oluyor
TÜSİAD'da yeni yönetim belli oluyor TÜSİAD'ın 47. Genel Kurul Toplantısı yarın gerçekleştirilecek. Seçimli genel kurulda Erol Bilecik’in TÜSİAD yönetim kurulu başkanlığı görevini devralması bekleniyor.
11.01.2017 Ekonomi
TÜSİAD'tan Ortaköy'deki saldırıya ilişkin açıklama
TÜSİAD'tan Ortaköy'deki saldırıya ilişkin açıklama TÜSİAD; "Türk özel sektörü olarak terörizmle mücadeleye tüm yüreğimizle destek verdiğimizi, ülkemizi etnik ayrım ya da yaşam tarzları üzerinden ve vahşet yoluyla sarsmak isteyenlerle mücadelenin arkasında olduğumuzu bir kez daha Türkiye kamuoyu ile paylaşırız."
29.09.2021 Gündem
Sonuca değil nedene odaklanalım
Sonuca değil nedene odaklanalım TÜSİAD Başkanı Symes, dolar tartışmasını bütün yönleriyle yapmak gerektiğini belirterek, “Biz ekonomi tartışmalıyız döviz tartışması yapmak yerine, sonucu değil nedenleri tartışmalıyız” dedi.
14.12.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türk Sanayicileri Ve İşadamları Derneği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk sanayicileri ve işadamları derneği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.