Türk Filmleri

Türk Filmleri

Son dakika türk filmleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk filmleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk filmleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Filmleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk filmleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.076 türk filmleri haberi bulunmuştur. Tüm türk filmleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Kendi dalındaki filmlerin hepsini izlediğini söyleyen Ortaylı, "Bir dönem filmi yapılsa hangisini görmek isterdiniz?" sorusuna da cevapladı.
6.05.2023 Magazin
Tarihe geçen yükseliş! Türkiye, ABD'den sonra ikinci oldu
Tarihe geçen yükseliş! Türkiye, ABD'den sonra ikinci oldu Türkiye için sevindiren gelişme. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amerika Birleşik Devletleri’nin ardından dünyada en çok yapımları izlenen ülke konumuna ulaştıklarını açıkladı.
3.12.2022 Ekonomi
Cansu Tosun'dan deniz pozları!
Cansu Tosun'dan deniz pozları! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta eşi ve oğlu Marsel ile Bodrum Türk Filmleri haftasına katılan ünlü isim, ekim ayında denize girdi. Güzel oyuncu, keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
3.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan eşi ve oğluyla poz!
Cansu Tosun'dan eşi ve oğluyla poz! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun, 2020 yılında oğlu Marsel'i kucağına almıştı. Hollanda-Türkiye arası mekik dokuyan ünlü çift, Bodrum Türk Filmleri haftasına katıldı. Hafta sonunu Bodrum'da geçiren ikiliden Tosun, eşi ve oğluyla verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.
26.09.2022 Magazin
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Replikleri, komik sahneleri ve birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ile unutulmaz Türk filmleri arasına giren Gülen Gözler Türk sinemasının en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncuların yer aldığı Gülen Gözler filmi zaman zaman televizyon ekranlarına geliyor. Peki, Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ne? İşte Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
4.09.2022 Televizyon
Bahçeli: Türkiye, inşallah iki bayram arasında terör belasından kurtulur
Bahçeli: Türkiye, inşallah iki bayram arasında terör belasından kurtulur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İnşallah iki bayram arasında Türkiye barışa, huzura, kardeşliğe kavuşur ve böylelikle terör belasından da kurtulmuş olur diye düşünmekteyiz" dedi.
2.05.2022 Siyaset
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Agah Özgüç kimdir, öldü mü? Türk sinemasının muhteşem arşivcisi, saygın eleştirmeni, yazar Agah Özgüç, 90 yaşında hayata veda etti.
28.04.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor...
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor... İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı.
14.03.2022 Magazin
Kanal D'de bayram coşkusu
Kanal D'de bayram coşkusu Kanal D, bayram coşkusunu ekrana taşıyor. Kanal D’de bayram boyunca eğlence programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’ ve nostaljik Türk filmleri ekrana gelecek.
17.07.2021 Televizyon
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı | Türkler Geliyor vizyonda mı, oyuncuları ve konusu nedir?
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı | Türkler Geliyor vizyonda mı, oyuncuları ve konusu nedir? Mehmet Bozdağ'ın senaryosunu kaleme alıp yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturduğu Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, büyük bir merakla bekleniyor. Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa seferlerini anlatan film dün vizyona girdi. Türkler geliyor: Adaletin Kılıcı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
18.01.2020 Gündem
Hamdi Alkan’ın yeni filmi Kırk Yalan konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek?
Hamdi Alkan’ın yeni filmi Kırk Yalan konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? Senaryosunu ve yapımcılığını Rüyhan Duralı'nın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan'ın oturduğu 'Kırk Yalan' filminin galası yapıldı. Peki, Kırk Yalan Filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
20.12.2019 Gündem
Kıyafetiyle sosyal medyayı salladı
Kıyafetiyle sosyal medyayı salladı Melisa Şenolsun, ABD'in Los Angeles şehrinde düzenlenen '2. Hollywood Türk Filmleri Festivali'ne kıyafetiyle damga vurdu. Festivalin uzun yıllar sürmesini dileyen Şenolsun, derin yırtmaçlı ve sırt dekolteli iddialı elbisesiyle gündem oldu.
17.11.2019 Magazin
Sinemanın kalbi Hollywood’da attı
Sinemanın kalbi Hollywood’da attı Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleri ve Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği iş birliğinde Hollywood Türk Filmleri Festivali’nin ikincisi, 13-15 Kasım tarihleri arasında Los Angeles’ta gerçekleşti.
17.11.2019 Magazin
Ağlatan ödül töreni
Ağlatan ödül töreni Ünlü oyuncu ve yönetmen Ali Sunal, 2018 yılında hayatını kaybeden oyuncuları anmak amacıyla hazırlanan slayt gösterisini izlerken gözyaşlarını tutamadı.
22.09.2019 Magazin
9.Bodrum Türk Filmleri Haftası 19 Eylül’de başlayacak
9.Bodrum Türk Filmleri Haftası 19 Eylül’de başlayacak Her yıl Türk filmlerini Bodrum veYunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası’nda buluşturan Ege’nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan “Bodrum Türk Filmleri Haftası”, bu yıl 19-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.
1.08.2019 Kültür Sanat
Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti Yeşilçam'ın usta oyuncularından Eşref Kolçak, (92) bir süredir tedavi gördüğü Gemlik Devlet Hastanesinde vefat etti.
27.05.2019 Gündem
“Türk İşi Dondurma” İngiltere'de vizyona girecek!
“Türk İşi Dondurma” İngiltere'de vizyona girecek! Londra Türk Filmleri Haftası’nın ilk etkinliği olarak İngiltere’de sektör temsilcileri ve basın mensuplarına gösterilen “Türk İşi Dondurma” tam not aldı. İzleyiciler üzerinde Ayla filminin yurtdışı gösterimlerine benzer bir etki yaratan film sonrası düzenlenen soru cevapta duygusal anlar yaşandı.
25.03.2019 Kültür Sanat
Müslüm 77 milyon TL kazandırdı
Müslüm 77 milyon TL kazandırdı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan, Zerrin Tekindor ve Timuçin Esen'in başrollerini paylaştığı 'Müslüm' filminden yeni rekor geldi.
12.12.2018 Magazin
Yalçın Topçu, Almatı'da Cumhuriyet'in 95. yıl dönümü kutlamasına katıldı
Yalçın Topçu, Almatı'da Cumhuriyet'in 95. yıl dönümü kutlamasına katıldı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kazakistan’ın Almatı şehrinde Türkiye Başkonsolosluğunun Cumhuriyet’in 95. yıl dönümü kutlamasına katıldı.
31.10.2018 Siyaset
Türk filmleri Kanada’da
Türk filmleri Kanada’da Türk Kanada Derneği ve Simon Fraser Üniversitesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan, Vancouver Türk Filmleri Festivali 2-4 Kasım tarihleri arasında Kanada/Vancouver’da gerçekleşecek.
23.10.2018 Magazin
Ödül kutlaması
Ödül kutlaması Hazar Ergüçlü 8. Uluslararası Frankfurt Türk Filmleri Festivali’nde, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.
20.10.2018 Magazin
Hepsi benim!
Hepsi benim! Müjdat Gezen’in hem oynayıp hem yönetmenliğini yaptığı ‘Şarkılar Seni Söyler’ müzikalinin prömiyeri önceki akşam Maslak TİM’de yapıldı.
19.10.2018 Magazin
55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde Onur Ödülleri sahiplerini buldu
55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde Onur Ödülleri sahiplerini buldu 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, mevcut destek mekanizmalarını çeşitlendireceklerini belirterek “Ancak çıtayı daha da yükseltmek için atmamız gereken adımlar var. Ülkemizi film çekim merkezi haline çevirecek yeni sinema kanunu ivedilikle Meclise sunacağız. En geç bir ay içerisinde Meclise sunmak için gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi. Festivalde Onur Ödülleri ve ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ sahiplerini buldu.
30.09.2018 Kültür Sanat
Fatma Girik hastaneye kaldırıldı
Fatma Girik hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının dört yapraklı yoncasından biri olan Fatma Girik, evinde geçirdiği bir kaza sonrası hastaneye kaldırıldı.
15.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk Filmleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk filmleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.