Türk Filmi

Türk Filmi

Son dakika türk filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.906 türk filmi haberi bulunmuştur. Tüm türk filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ah Belinda nerede çekildi? Aaahh Belinda filminin çekimleri hangi yapıldı ve semtlerde çekildi?
Ah Belinda nerede çekildi? Aaahh Belinda filminin çekimleri hangi yapıldı ve semtlerde çekildi? Ah Belinda nerede çekildi, Aaahh Belinda filmi çekimleri hangi ilde ve semtte yapıldı? Sosyal dizi film platformu Netflix'in yeni Türk filmi Aaahh Belinda konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerinde çekti. Başrollerinde Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili'nin yer aldığı film 1986 yılında beyaz perdede gösterilen Ah Belinda filminin modern uyarlamasıdır. İşte Ah Belinda filminin çekildiği il ve semtler…
6.04.2023 Televizyon
Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Hayal Sirer vefat etti
Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Hayal Sirer vefat etti Yeşilçam’ın usta oyuncularından Hayal Sirer, 77 yaşında Antalya’da hayatını kaybetti.
11.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
8.12.2022 Magazin
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü! Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.09.2022 Magazin
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti!
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti! Türk Sineması'nın bu sene Cannes'da kırmızı halıdaki temsilcisi Selin Yeninci oldu. Cannes Film Festivali'nin resmi bölümünde gösterimi yapılan Türk filmi 'Kurak Günler' için Cannes'a giden oyuncu, kırmızı halıda boy gösterdi.
24.05.2022 Magazin
Coşkun Sabah: Yaşadığım aşkları kendime sakladım, o kadınların çoğu...
Coşkun Sabah: Yaşadığım aşkları kendime sakladım, o kadınların çoğu... Coşkun Sabah, düzenlediği basın toplantısında hayatını tüm detaylarıyla anlatan 'Coşkun Sabah Anılar Şimdi Gözümde Canlandılar' adlı kitabını tanıttı. "Hayatım klasik Türk filmi gibi, roman gibi" diyen usta sanatçı, tepki çeken "Evliliklerde 20 yıldan sonra eşinizle hala kızı, teyze kızı gibi oluyorsunuz" sözleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
22.01.2022 Magazin
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin İstanbul Galası Beyoğlu Atlas Sineması'nda yapıldı.  
5.01.2022 Kültür Sanat
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması!
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması! Acun Ilıcalı Hürriyet'te verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı,eski eşi Şeyma Subaşı'nın artık nafaka almadığını söyledi.
20.07.2021 Magazin
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı!
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı! 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız', 'Abuzer Kadayıf' ve 'Uzun İnce Bir Yol' gibi birçok filme imza atan ünlü yönetmen Tunç Başaran, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başaran bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Uçurtmayı Vurmasınlar filminin yönetmeni Tunç Başaran kimdir?
18.12.2019 Gündem
Usta yönetmen Tunç Başaran hayatını kaybetti
Usta yönetmen Tunç Başaran hayatını kaybetti Türk sinemasına damga vuran 'Uçurtmayı Vurmasınlar' filminin yönetmeni Tunç Başaran, 81 yaşında vefat etti.
18.12.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim!
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim! Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda hiçbir yerimi oynatamıyordum, Türk filmi gibiydi... İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim
1.07.2019 Magazin
Bakan Albayrak'tan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Bakan Albayrak'tan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Albayrak, döviz kuru ile ilgili, "Döviz eskine göre vatandaşı daha az etkiliyor." diye konuştu.
12.05.2019 Gündem
Defne Samyeli'den Cem Yılmaz’ın rakiplerine taş
Defne Samyeli'den Cem Yılmaz’ın rakiplerine taş Komedi rekabetine Defne Samyeli de giriş yaptı. Geçen gün Cem Yılmaz’ın Londra’daki gösterisini izleyen Samyeli, sevgilisi için ‘Komedinin kralı’ diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi
12.03.2019 Magazin
Ebru Şallı: Ben kimsenin yuvasını yıkmadım
Ebru Şallı: Ben kimsenin yuvasını yıkmadım Kanal D'de yayınlanan 'Ebru Şallı ile Zinde Kal' ile ekranlara dönen Ebru Şallı, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye röportaj verdi. Şallı, yeni programından özel hayatına kadar birçok soruyu yanıtladı.
10.12.2018 Magazin
Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hangi dizi için bir araya geliyor?
Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hangi dizi için bir araya geliyor? Adını Feriha Koydum ile aklımıza kazınan Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya, Netflix projesi The Protector ile tekrar bir araya geliyor
4.12.2018 Televizyon
Müslüm'ün ardından Naim de beyazperde'de...
Müslüm'ün ardından Naim de beyazperde'de... 4.5 milyon gişe yapan ve tüm zamanların en çok izlenen 10 Türk filmi arasına giren "Müslüm"den sonra bu kez Türk spor tarihinde büyük iz bırakan halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesi film oluyor...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nusret New York’ta sınıfta kaldı!
Nusret New York’ta sınıfta kaldı! Nusret Gökçe yeni restoranını Manhattan’da açtı ve yüksek fiyatlardan dolayı Amerika’nın önde gelen restoran yazarlarının hedefi oldu.
26.01.2018 Arşiv
Fethiyeli Erich’in  sonu Türk filmi gibi
Fethiyeli Erich’in sonu Türk filmi gibi 18 OCAK’TA Fethiye’nin Çalış mevkisindeki bir balık restoranında yangın çıktı.
23.01.2018 Yaşam
Arif V 216 ilk haftasında ne kadar izlendi?
Arif V 216 ilk haftasında ne kadar izlendi? Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216'nın ilk hafta izlenme sayısı belli oldu.
12.01.2018 Kültür Sanat
'Kayhan' karakteri çalıntı mı?
'Kayhan' karakteri çalıntı mı? Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan daha çıkmadan dedikodular patlak verdi. Kayhan karakterinin Metin Akpınar'ın 80'li yıllarda hayat verdiği Kibarcık ile birebir aynı olduğu iddia edildi.
10.01.2018 Kültür Sanat
'Arif V 216' rekorla başladı!
'Arif V 216' rekorla başladı! Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Arif V 216" geçtiğimiz cuma vizyona girdi. Peki film ilk 3 günde ne kadar izlendi?
8.01.2018 Kültür Sanat
Katil figüran çıktı!
Katil figüran çıktı! Çok sayıda film ve dizilerin ödüllü yönetmeni Mustafa Kemal Uzun, dizisinde oynattığı figüran tarafından bıçaklanarak öldürüldü
11.12.2017 Yaşam
Antalya’nın önce altını sonra portakalı gitti
Antalya’nın önce altını sonra portakalı gitti Hepimizin Antalya Altın Portakal Film Festivali olarak bildiği 54 yıllık yarışma can çekişiyor. İsim değişikliğinin ardından Ulusal Yarışma Kategorisi’nin kaldırılmasıyla Türk sinemasının dinamosu ağır yara aldı...
27.10.2017 Arşiv
İşte 'Geçmişteki Sır'ın vizyon tarihi!
İşte 'Geçmişteki Sır'ın vizyon tarihi! Bosna Hersek’te 1992-1995 yılları arasında yaşanan savaş nedeniyle etkisi günümüze taşınan hüzünlü bir hikayeyi konu alan ‘Geçmişteki Sır’ filmi izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.
13.10.2017 Kültür Sanat
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 7 Ekim Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 7 Ekim Cumartesi TV8’in 7 Ekim Cumartesi gününe ait yayın akışı Oynat Bakalım programıyla başlıyor. Ardından yemek programı ve yerli sinemalar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise O Ses Türkiye programı başlayacak. TV8’in 7 Ekim Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.