Türgev

Türgev

Son dakika TÜRGEV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜRGEV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜRGEV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türgev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türgev gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 türgev haberi bulunmuştur. Tüm türgev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kur, faiz ve enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kur, faiz ve enflasyon mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kur, faiz, enflasyon şeytan üçgeninde sıkıştırıldığımız ekonomik istikrar mücadelemizi de inşallah zaferle neticelendireceğiz" dedi.
24.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonla ilgili olarak, "Güney sınırlarımızı korumada yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu meşru güvenlik adımlarına bakalım kimler destek verecek. Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki yaklaşımı terörle mücadele konusunda  ilkeli bir duruştur.." dedi.
1.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur, enflasyon ve fiyat artışlarıyla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur, enflasyon ve fiyat artışlarıyla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK Merkez Ofisi Açılışı ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na cevap vererek, "Erdoğan'ı 15 Temmuz gecesi kaçırtamadınız ama sen tankların arasından kaçtın" dedi. Erdoğan, küresel emtia fiyatlarında çok dengesiz artışların olduğu bir dönemden geçtiklerinin altını çizerek 'Kur ve enflasyon sorunun üstesinden elbette geleceğiz. Bu süreçte istihdamı, üretimi, ihracatı koruyarak hiçbir insanımızın çöküşüne izin vermeyeceğiz. Bir yandan insanlarımızın günlük hayatlarını etkileyen fiyat artışlarının önüne geçerek, bir taraftan gelirleri artırarak gelir seviyesindeki düşüşün derhal önüne geçeceğiz. Ülkemizi bu kısır döngüden kısa sürede çıkartabiliriz' açıklamasında bulundu.
27.05.2022 Siyaset
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı?
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında konuştu. Konuşmasında tarihi belgeyi gösteren ve "'Beraberinde 17 uçak dolusu altın ve parayı kaçırmaktayken yakalandılar' yazıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Aynı değil mi?" diyerek tepki gösterdi.
27.05.2022 Siyaset
Cuhmurbaşkanı Erdoğan TÜRGEV heyetini kabul etti
Cuhmurbaşkanı Erdoğan TÜRGEV heyetini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) heyetini kabul etti.
27.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü çarpıcı mesajlar: Benim kitabımda geri adım atmak yok...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü çarpıcı mesajlar: Benim kitabımda geri adım atmak yok... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan büyükleçilerin skandal bildirisi ve geri adım atmalarına yönelik soruları cevapladı. Erdoğan, "Ben nasıl geri adım attım? Ben taarruzdayım. Benim kitabımda geri adım atmak yok." dedi.
27.10.2021 Siyaset
TÜRGEV: Dava vakfımızın lehine sonuçlandı
TÜRGEV: Dava vakfımızın lehine sonuçlandı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle (İBB) ile süren yurt sözleşmelerinin feshiyle ilgili davanın lehlerine sonuçlandığını açıkladı.
2.10.2021 Gündem
TÜRGEV Başkanı Altun: Salgın döneminde kadınların iş yükü iki kat arttı
TÜRGEV Başkanı Altun: Salgın döneminde kadınların iş yükü iki kat arttı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Başkanı Dr. Fatmanur Altun, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde kadınların iş yükünün iki kat arttığını söyledi.
16.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topyekün bir eğitim öğretim reformunu gerektiriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topyekün bir eğitim öğretim reformunu gerektiriyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı konuşmada "Samimi bir muhasebeyle geçtiğimiz 18 yılda her alanda, tarihi eserlere ve hizmetlere imza attığımızı ama eğitim ve öğretimde, kültürde arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlayamadığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki dönemi aileden başlayarak evlatlarımızı hakkıyla yetiştirmek adına değiştirmek şarttır. Bu değişim topyekün bir eğitim öğretim reformunu gerektiriyor." dedi.
19.10.2020 Siyaset
İstanbul Sözleşmesi masaya yatırılacak
İstanbul Sözleşmesi masaya yatırılacak AK Parti’de İstanbul Sözleşmesine dair yaşanan tartışmalar ve farklı bakış açıları önümüzdeki hafta toplanacak MYK’da kapsamlı olarak ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konunun daha da uzatılmadan kararın verilmesini istediği ifade ediliyor.
5.08.2020 Siyaset
İmamoğlu 9 ay sonra ilk kez kürsüye çıkmadı
İmamoğlu 9 ay sonra ilk kez kürsüye çıkmadı Ekrem İmamoğlu haziran seçimlerinden sonra ilk kez dün meclisi yönetmedi.
10.03.2020 Gündem
TÜRGEV Genel Müdürü Altındiş:  İBB bize bilgi, belge sunamadı
TÜRGEV Genel Müdürü Altındiş: İBB bize bilgi, belge sunamadı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'na (TÜRGEV) toplam değeri 165 milyon lira olan 5 taşınmaz verildiğini iddia etti. TÜRGEV Genel Müdürü Oktay Altındiş, 3 kez İBB'ye başvuruda bulunmalarına rağmen söz konusu taşınmazların neler olduğunu bir türlü öğrenemediklerini söyledi.
17.02.2020 Gündem
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti MYK toplantısı sonrası Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Diyarbakır annelerine 81 ilden destek
Diyarbakır annelerine 81 ilden destek İstanbul'daki kadın sivil toplum örgütleri ve sivil toplum örgütlerinin kadın temsilcileri, evlatlarını terör örgütünün elinden kurtarabilmek için oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine, Saraçhane Parkı'nda bir araya gelerek destek verdi.
25.09.2019 Gündem
Diyarbakır annelerine destek sürüyor
Diyarbakır annelerine destek sürüyor Diyarbakır'da çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak parti binası önünde oturma eylemini sürdüren annelere destek olmak amacıyla Kütahya'da sivil toplum kuruluşlarınca (STK) ortak basın açıklamaları yapıldı.
25.09.2019 Gündem
Fatmanur Altun: Alıntıladığım cümleler bana aitmiş gibi dünyayı dolaşıyor
Fatmanur Altun: Alıntıladığım cümleler bana aitmiş gibi dünyayı dolaşıyor TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, CHP'li Özgür Özel'in "İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un evine dört maaş giriyor" iddialarıyla ilgili yazısında tırnak içinde yer verdiği "Vatandaşla alay etmeyin, sabrımızı da sınamayın, ikiyüzlülüğünüzü ve ihanetinizi milletimizin gözlerinin önüne sermeyin" vesselam…" cümlesinin kendi ifadesiymiş gibi paylaşılmasına tepki gösterdi.
4.08.2019 Gündem
TÜRGEV'den, ortak yayındaki iddialara yönelik açıklama
TÜRGEV'den, ortak yayındaki iddialara yönelik açıklama TÜRGEV'den yapılan açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vakfımıza, yayında (Yıldırım-İmamoğlu ortak yayını) ifade edildiği gibi herhangi bir nakdi veya kaydi ödeme yapmamıştı. Sayın CHP adayını, kucaklayıcı ve birleştirici bir siyaset yürüttüğü iddiasının gereği olarak, gençlerimizden ve vakfımızın tüm gönüllülerinden özür dilemeye davet ediyoruz" denildi.
17.06.2019 Gündem
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV yurdunu ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV yurdunu ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik ve  Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Şişli - Mihri Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci  Yurdu'na ziyarette bulundu.
21.04.2019 Gündem
Dr. Fatmanur Altun'dan 'TÜRGEV' paylaşımı
Dr. Fatmanur Altun'dan 'TÜRGEV' paylaşımı TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatmanur Altun, TÜRGEV'in kasıtlı olarak yalan haberlere konu edildiğini belirtti.
16.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitler sunan ve Çanakkale Destanı'nı anlatan "Korkma" isimli tiyatro oyununu izleyen öğrencilerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Erdoğan'ın öğrencilerle bir araya geldiği anın görüntülerini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından paylaştı
28.12.2018 Siyaset
"Sigarayla mücadelede temel nokta özendiriciliği azaltmak"
"Sigarayla mücadelede temel nokta özendiriciliği azaltmak" Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, "Türkiye, tütünle mücadele konusunda dünyada lider diyebileceğimiz bir ülke. Meclisten son çıkan paket de bu anlamda bizim için çok değerli ve çok önemli. Sigarayla mücadelede temel noktamız özendiriciliği azaltmak. Türkiye, sigaranın toplumsal ortamlarda kullanılmaması, pasif içiciliği önlemek adına uygulanan yaptırımlar ve son çıkan kanunla özendiriciliği azaltan düz paket gibi uygulamalarla sigarayla mücadele etmeye çalışıyor." dedi.
20.11.2018 Sağlık
‘Hayallerimizi aldı hainler’
‘Hayallerimizi aldı hainler’ PKK’lı teröristlerin tuzakla şehit ettiği askerler dün memleketlerinde toprağa verildi. Şehit Uğur Göksu’nun küçük yeğeni Halil gözyaşı dökerken babası “Üç oğlum daha var bu vatan için” diye haykırdı. Göksu’nun nişanlısı “Hayallerimizi aldı hainler” dedi
5.10.2018 Gündem
Batman şehitlerine veda...
Batman şehitlerine veda... Türkiye dün Batman'dan gelen haberle acıya boğuldu. Teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 8 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. Şehit askerler Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus, Uzman Çavuş Neşet Gök, Uzman Çavuş Okan Dinçer, Uzman Çavuş Özgür Can İnce, Uzman Çavuş Ali Hekim, Uzman Çavuş Süleyman Aydın, Uzman Çavuş Uğur Göksu, Uzman Çavuş Yahya Şen son yolculuklarına uğurlandı. Şehitler için Amasya, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kırıkkale ve Samsun'da cenaze törenleri düzenlendi. Şehit askerlerden Amasyalı Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Aydın, PKK terör örgütünün 34 yıl önce şehit ettiği ilk asker olarak kayıtlara geçen aynı adı ve soyadı taşıdığı şehit er Süleyman Aydın ile aynı kaderi paylaştı. Samsunlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu’nun tabutuna sarılan nişanlısı Nesrin Atağ "Sana söz vermiştim ağlamayacağım" sözleri herkesi duygulandırdı.
5.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türgev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türgev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.