Tunç Uncu

Tunç Uncu

Son dakika Tunç Uncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tunç Uncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tunç Uncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tunç Uncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tunç uncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 tunç uncu haberi bulunmuştur. Tüm tunç uncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Aralık 2016 saldırısı! 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri…
10 Aralık 2016 saldırısı! 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri… 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri ile 10 Aralık Beşiktaş patlaması olayı hakkındaki detaylar sorgulanıyor. İstanbul Dolmabahçe'de bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında Cumartesi akşamı düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36'sı emniyet mensubu, sekizi sivil en az 44 kişi hayatını kaybetti. Söz konusu saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Peki, 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık 2016 şehitleri isimleri ve Beşiktaş patlaması hakkında merak edilen diğer detaylar…
10.12.2021 Yaşam
TİM 47 olayı nedir, nasıl olmuştu? TİM 47 şehitleri ve 10 Aralık 2016 olayı
TİM 47 olayı nedir, nasıl olmuştu? TİM 47 şehitleri ve 10 Aralık 2016 olayı İstanbul Beşiktaş’ta 47 kişinin şehit olduğu terör saldırısının üzerinden 4. Yıl geçti. 10 Aralık 2016’daki patlamasının 4. Yıldönümünde şehitler sosyal medya kullanıcıları tarafından anılıyor. Peki, TİM 47 olayı nedir, nasıl olmuştu? İşte TİM 47 olayı ve TİM 47 şehitleri…
10.12.2020 Gündem
Beşiktaş şehidine ev sözünü tuttu!
Beşiktaş şehidine ev sözünü tuttu! Beşiktaş yönetimi, 10 Aralık 2016 Beşiktaş'ta gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.
11.07.2017 Beşiktaş
Bir yıldızın parası Kartal Yuvası'ndan
Bir yıldızın parası Kartal Yuvası'ndan ‘Çin pazarına açılıyoruz. Bu yıl 100 mağaza, 600 bin forma satışı ve 110 milyon ciroya ulaşmak istiyoruz’
28.06.2017 Beşiktaş
Fikret Orman'dan yeni yıl mesajı
Fikret Orman'dan yeni yıl mesajı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 2017'nin barış ve kardeşliğin yaşandığı bir yıl olmasını diledi
24.09.2021 Beşiktaş
Yeğenleriyle vakit geçiriyor
Yeğenleriyle vakit geçiriyor Alişan, önceki gün yeğenleri Eyşan ve Ceylan ile City’s AVM’deydi...
13.12.2016 Magazin
Beşiktaş’ın mabedinde yaralar sarılıyor
Beşiktaş’ın mabedinde yaralar sarılıyor HAİN terör saldırısı sonrası maddi hasar oluşan Vodafone Arena’da tadilat çalışmaları başladı.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş yönetiminden anlamlı hareket
Beşiktaş yönetiminden anlamlı hareket BEŞİKTAŞ yönetimi, Vodafone Arena çevresinde gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye edecek.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'tan tarihi karar!
Beşiktaş'tan tarihi karar! Beşiktaş yönetimi cumartesi akşamı hain terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesi için harekete geçti
24.09.2021 Beşiktaş
Tunç Uncu arkadaşlarından helallik almış!
Tunç Uncu arkadaşlarından helallik almış! Saldırıda yaşamını yitiren, Kartal Yuvası’nda çalışan Tunç Uncu’yu ölüme götüren hikâyenin, Sultanahmet’teki canlı bomba saldırısıyla başladığı ortaya çıktı.
13.12.2016 Yaşam
Teröre karşı tek ses tek yürek!
Teröre karşı tek ses tek yürek! Her renkten taraftar hain saldırıda hayatını kaybedenler için dün sokağa döküldü.
13.12.2016 TFF 1.Lig
'Alçakça katliamı yapanları nefretle anacağız'
'Alçakça katliamı yapanları nefretle anacağız' Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden Tunç Uncu ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı.
12.12.2016 Magazin
Son dakika haberi: Fikret Orman'dan tarihi karar!
Son dakika haberi: Fikret Orman'dan tarihi karar! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yakınında hain saldırının yapıldığı yeri ziyaret etti ve son dakika açıklamalarda bulundu. Kombinelerle ilgili kararını açıkladı. İşte son dakika haberine ilişkin detaylar...
24.09.2021 Beşiktaş
Alişan’dan duygulandıran paylaşım
Alişan’dan duygulandıran paylaşım Türkücü Alişan, Beşiktaş'ta meydana gelen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu ile ilgili paylaşımda bulundu.
12.12.2016 Magazin
Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu son yolculuğuna uğurlandı
Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu son yolculuğuna uğurlandı Hain bombalı terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu için Zincirlikuyu Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi
11.12.2016 Beşiktaş
'Bunların ne dini, ne kitabı, ne de insanlığı var'
'Bunların ne dini, ne kitabı, ne de insanlığı var' Fikret Orman'dan Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu paylaşımı.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş, 2 çalışanının şehit olduğunu açıkladı
Beşiktaş, 2 çalışanının şehit olduğunu açıkladı Beşiktaş Spor Kulübünden yapılan açıklamada İstanbul Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu ve Kartal Yuvası Çalışanı Tunç Uncu'nun hain saldırıda şehit olduğu açıklandı
24.09.2021 Beşiktaş
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş. Y. Ş. ile K. Ç.'nin “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklandıklarını açıkladı. Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakem Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı ile ilgili "Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Hakeme şiddet hepimizin tepkisini çekti." dedi.
12.12.2023 Süper Lig
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Türkiye'nin son tartışmaları dikkate alındığında, yüksek mahkemelerimiz arasındaki görüş farklarının da ortaya çıktığını düşündüğümüzde; demokratik, kuşatıcı, maddeler arasındaki çelişkileri ortadan kaldıracak yeni bir anayasaya ihtiyacımız olduğu açık" dedi.
14.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde özel etkinliklerle kutlanacak. Başkent Ankara ve İstanbul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görkemli programlara ev sahipliği yapacak.
29.10.2023 Gündem
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası bugün yapılan seremoni ile başladı. Şampiyonanın 1’inci gününde sıralama ve eleme atışları gerçekleştirdi.
5.08.2023 Diğer Sporlar
Yüksek Askeri Şura 2023 ne zaman? Yüksek Askeri Şura yaş kararları 2023 açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
Yüksek Askeri Şura 2023 ne zaman? Yüksek Askeri Şura yaş kararları 2023 açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? YAŞ toplantısı ne zaman, saat kaçta 2023? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı ağustos ayının ilk haftası yapılacak.  Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) terfi ve atama gündeme gelecek. Peki, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı hangi gün, kimler YAŞ toplantısına katılacak?
31.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tunç Uncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tunç uncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.