Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Teröre karşı tek ses tek yürek!

Teröre karşı tek ses tek yürek!

Her renkten taraftar hain saldırıda hayatını kaybedenler için dün sokağa döküldü.

Teröre karşı tek ses tek yürek!

F.Bahçe, Beşiktaş, Bursa, G.Saray, Trabzon ve diğer takımlardan binlerce insan, şehitlerimiz için yürüdü, patlamanın olduğu noktaya Dursun Özbek çiçek bıraktı.

Ü LKEMİZİN uzun bir zamandır yakasını kurtaramadığı terör belası cumartesi gecesi bir kez daha yürekleri yaktı. 6 yıl sonra Bursaspor taraftarlarının ilk kez Beşiktaş deplasmanına geldiği maçın bitmesinin hemen ardından hainler, Maçka Parkı ile ‘Beleş Tepe’ olarak bilinen noktanın birleştiği yerde iki canlı bombayla ülkemizi yasa boğan saldırıları gerçekleştirdi.

ÇEVİK kuvvet ekiplerine yönelik bu saldırılarda 44 şehit verilirken dün ‘Beleş Tepe’nin adı ‘Şehitler Tepesi’ olarak değiştirildi. Yaşadığımız kayıpların ardından ise Türkiye tek yürek oldu.

YILLARDIR aralarında husumet bulunan Beşiktaş ve Bursaspor taraftarlarının attığı ilk adımla başlayan dayanışma yürüyüşü tüm kulüplere ulaştı ve dün Beşiktaş semtinde buluşuldu.

KARTAL YUVASI’NA ZİYARET

F.BAHÇE, G.Saray, Trabzon ve diğer Süper Lig takımlarının taraftar grupları dün akşam 19.23’te Beşiktaş’tan Vodafone Arena’ya Türk bayraklarıyla yürüdü, patlamaların olduğu noktaya karanfil bırakıldı, İstiklal Caddesi’nde dev bayrak açıldı, Beşiktaş ve Bursalılar saldırıda hayatını kaybeden Tunç Uncu’nun çalıştığı Kartal Yuvası mağazasını ziyaret etti, G.Saray Başkanı Dursun Özbek şehitler anısına karanfil bıraktı ve her renkten taraftar tüm dünyaya birlik-beraberlik mesajı verdi.

Haberin Devamı